| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 2670  [Dalších 1430 >>]
Jitulka 18006
15.6.2006 23:21:49
a Manko,vy máte hezké datum výročí...první letní den,to se dobře pamatuje,že...ale my máme taky 21 jen září.Brali jsme se deset dní po náletu na "věže".
Jitulka 18006
15.6.2006 23:19:29
No co se mně týče,tak já jsem příští týden zcela passé,přes týden mám ještě dost vyřizování( a upřímně,ani bych si netroufla zmizet)a ve čtvrtek odpolko už jupí čerte na Ohři na vodu s partičkou(zcela bez rodiny,takže vody,třeste se :o)).Tak se budu muset smířit s tím,že tě uvidim až kdovíkdy,protože budu průběžně pryč a v srpnu téměř furt.
Oliii a spol 19503
15.6.2006 16:44:41
Jitu, tak na harantikovsky srazik ten posledni tyden ja uz bohuzel nebudu mit cas. A pristi tyden nemuzes ani na vecerni nebo jen pres den (nejak jsem to presne nepochopila)? Kdyby to vecer slo, tak bych to jeste prekousla ve ctvrtek, pokud si Manka zas nevymysli nejakou komplikaci:-), ale jiny den uz fakt nemuzu ani trochu. To byste holt musely zamacknout slzu a videt me az v srpnu.
Hriste normalne funguje, ale 2 metry od nej probiha ta stavba. ASi zalezi, na ktery den se trefis, my tam byli rovna kdyz tam neco smrdlali bagrem a docela to tu lesoparkovou idylku kazilo... Jo a je kvuli tomu i zhorseny pristup - musi se to obchazet kolem chaticek takovou cestickou vyslapanou mezi koprivami - na golfky idyla:-)) Ale jinak maji v tom prilehlem bufiku vybornou ledovou kavu, takze to te odmeni za vsechny utrapy:-)
Pochopila jsem z vasich narazek dobre, ze ten minuly mexicky sraz skoncil nejakym faux pas?
Jitulka 18006
15.6.2006 13:36:13
to jsem si koukám naběhla,tak,aby nedošlo k doskriminaci,chtěla jsem domluvit srazík s našima šmejdíkama,aby se už konečně poznali,leč koukám,že asi stejně nikdo nebude moct...Dáda je stále v luftě,Manče má nějaké akcičky,Olča balí kufry,Alča se neozývá vůbec,Mariet je stále chorá...no do prčic...s náma je tedy práce a aby řeč nestála,tak já nemůžu příští týden...chtěla jsem to domluvit na ekšn na hřišťátkách na ten týden další...šlo by pak jakékoliv odpolko...takže,pokud někdo můžete a podaří se nám sjednotit den,byla bych moc ráda.Olčo,jak moc hrozné to bylo u toho hřiště?Kamarádka říkala,že jim to nepřišlo šílené,že si tam klidně hráli,tak dej vědět.
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
15.6.2006 12:49:17
hihihi, tak koukám, že se tu zase pokoušíte domluvit srazík :-DDDDDDD

tak až se domluvíte, tak mi dejte vědět :-DDDDDDDDDDDDDDD

jinak z choroby co se o mě včera pokoušela se včera vyvinul astmatický záchvat :-(((( ale už je to lepší
manka 12680
15.6.2006 9:36:29
Hele ty se ale umíš "trefit", jsem vytáhla opět kalendář a když pominu to, že tu středu 21.6. máme výročí svatby tak Rumcajs jde na nějakou rozlučku..... chjoooooo jinej den se ti to nehodí?

JInak se mějte, my razíme do Zoologindy tak užívejte sluníčko a nemaroďte!
Pa
Oliii a spol 19503
15.6.2006 9:16:54
Manko, v nouzi muzu i pristi tyden (teda aspon doufam), idealne ve stredu, ale nevim, jestli se zvladneme takhle narychlo domluvit. Srpen se mi zda silene daleko.
Jitu, vidis, Manka se tesila, jak me trumfne a ono nic:-)))
manka 12680
15.6.2006 9:02:29
Oliii teď jsem koukala do kalendáře a toho 26. je pondělí což chodí Rumcajs na fotbal :-(. Takže pokud nemůžeš jiný den tak asi až ten srpen, ale abych dřív neporodila než se tady dohodneme :-))))))).

Jituuuuu, taky mi nic nepřišlo ;-(. A já se tak těšila! ;-))). Cítila jsem se tak důležitě, že Oliii nic a já maila :-D.
Oliii a spol 19503
15.6.2006 6:46:36
Jitu, a mne si nic nenapsala? Ani maila ani sms? Nemela bych se nakonec citit diskriminovana?:-)
Oliii a spol 19503
15.6.2006 6:45:54
Ivo a Pavlo, mohly bychom ty nase harantiky nekdy seznamit, ne? Ale obavam se, ze nejdriv v srpnu...
[<<Předchozích 1230] Názory 12311240 z 2670  [Dalších 1430 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.