Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
15.6.2006 6:44:54
Ze ja jsem sem lezla, chytla jsem tu rymu:-) To me mohlo taky napadnout, kdyz se to tu vecne chorobama jen hemzi.:-)))
Manko, srazik bych klido dala, muzu ale jen do 26.6. (cely cervenec budu pryc), takze to bude asi docela komplikovane takhle na rychlo. Uplne nejidealnejsi datum by pro me bylo prave toho 26., protoze pristi tyden je manzel na konferenci, tak to bych musela povolat do sluzby nasi maminu. |
| manka | 12680 |
|
|
13.6.2006 22:51:40
Jitu laryngitida nic moc, to znám, taky jsem s Cipískem absolvovala jeden výlet na pohotovost, když se mi dusil, ale zabraly čípky a od tý doby zatím ťukťuk dobrý! Tak hlavně, že už je to jen rýma. Však ty se jistě taky brzo zvetíš a vodu si užiješ.
Čekám maila a zatím nikde nic.. Dádo jestli je to ten test mozku jestli máš spíš mužskej nebo ženskej, tak já jsem ho před časem dělala a vyšel mi taky mužskej mozek :-)))))))). |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
13.6.2006 21:55:32
koukám, že je to tu celkem lazaret. U nás rýmujeme, ale Vojta se lepší. Já mám asi alergii.
Jinak se nám na březňátcích objevil testík, tak kdybyste se marodi nudili, zkuste si to http://pajanek.invite.cz/mozek.html my se pobavili, já žiju s ženskou a můj chlap s chlapem:)) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
13.6.2006 15:49:18
(a já abych byla spíš v posteli)..
Manko,Vítek měla nějakou ASI laryngitidu,takže otoky v krku.Ale už je zdráv až na rýmu...teď se v té chorobě pro změnu plácám já..je hezky,tak proč neprskat,že...Ale neboj,dlouho to trvat nesmí,příští týden jedu na vodu,takže musím být ready,mám volno čtyři dny v roce,odmítám při nich smrkat a být opuchlá i na nose(opuchy na sádlíkových místech tímto neřeším).Tak to bude druhej chlap,jo?Hm...tak žádná nevěsta pro nás?No to tedy nevim,jestli končíš s plozením. Olííííííííííí,no to je dost,babo. Manko a Alčo,jedné pošlu mejla ,druhé sms,snad vám oběma dorazí vzkazy,nehruťte se,žádná katastrofa:o) |
| manka | 12680 |
|
|
12.6.2006 17:48:16
Ahoj všici,
tak se hlásím jako plnohodnotný člen lazaretu.. Přes víkend jsem si střihla parádní střevní virózku.. moc príma záležitost, "doporučuju" ;-), Rumcajsovi se to asi líbilo, takže mě je sice dneska už líp, ale lehl on......... Min týden to měl Cipísek a víc nás doma zatím není, tak snad bude s chorobama na chvíli pokoj! Jinak ráda vidím po hoooooooooooodně dloooooooooouuuuuuhéééééééé době Oliii, to je dost, že se tu taky mihneš! ;-) Renda už pomalu rodí a já to mám taky za "chvíli".. jj, další Cipísek, ale třetí? No nevím, to bych musela mít aspoň 90% šanci na holku což mi nikdo nezařídí, takže jsem asi s plozením skončila! Tak co nějakej srazík, posledně to bylo "velmi úspěšné"........... :-))))))) Tak dokud ta Renda drží pohromadě. Co vy na to? |
| ivaxx | 44192 |
|
|
12.6.2006 13:24:13
Ahoj Pavlo a Olii,
my jsme v měsíci hned po vás... Jsme z Dubče. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
12.6.2006 9:34:38
Pavlo, my jsme prakticky stejne stari. Odkud jste?
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
12.6.2006 9:33:58
Ahoj, i my hlasime po dlouhe dobe, ze jsme zivi a zdravi. Nejak jsem nam predimenzovala program, takze vetsinou prirazime domu az tesne pred vecernim spanim, to uz jen padnu na kavalec a tupe cucim:-))) (jako bych jindy koukala nejak jinak, ze jo).
Vidim, ze tady je to vecne jak v polnim lazaretu! KOukejte tento tyden nacerpat sily z pocasi, protoze v predpovedi rikali, ze takhle hezky ma byt zase az v srpnu. Jak rika moje kamaradka - takovou krasnou zimu nepamatuju, jen aby to ten cervenec nebo srpen nezkazili. Co pupkousi? Zaregistrovala jsem, ze Manka ceka Cipiska 2, holt budete muset jit asi jeste do tretiho, ale tentokrat uz nejakou vedeckou metodou, aby te ti chlapi (az budou vetsi) doma nebusili:-) Zatim pacek Olacek |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
10.6.2006 22:21:26
Zdravím z chalupy, užívala jsem si klídku bez dětiček, včera se vrátily a už je to tu zas "itálie"
Jitulko, co se děje? Doufám, že už jste v pohodě. Držíme palečky a myslíme na vás. U nás klasika - rýma, kašel. Doufám, že sluníčko nám trochu pomůže. |
| Pavla + Vaness 26.02.2005 |
| • |
10.6.2006 0:09:30
Ahoj, jsem tu poprvé a hledám někoho, kdo má přibližné stejné dítě jako já. Pavla
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.