| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 2670  [Dalších 1410 >>]
manka 12680
9.6.2006 23:24:42
Jitu v nemocnici? Copak se prosím tě dělo?
Jitulka 18006
9.6.2006 17:11:50
Ahoj,tak jsme nakonec narychlo skončili v Krčské nomocnici,ale už jsme doma,tak je to mnohem lepší.Až se trochu srovnáme,napíšu víc.

Dudlíka budeme mít asi ještě ve škole,školka jako motivace moc nezabírá,má ho na spaní a leze mi to nervy.ale co nadělám.
manka 12680
6.6.2006 13:25:30
No... to se mám na co "těšit"... Dudany používáme furt od Nuku, takže zuby dobrý rovný, ale stejně to odnaučování bude psycho! Jen nevím jestli to prubnout ještě než se narodí to mimino, nebo pak, že by mu ho obřadně předal? Nechce se mi do toho.
ivaxx 44192
6.6.2006 11:56:29
My jsme také plánovali dát dudlík čertovi (tedy Mikulášovi, protože z čerta byl hysterák ještě letos a to ho jen viděl z dálky). V roce a čtvrt řval, ale tak (viděl anděla), že to nešlo, ve dvou a čtvrt by raději dal mě, než dudana. Pak jsem ho lstivě nastřihla, on mu nechutnal, šli koupit nový (tam, kde zaručeně neměli jeho sortu - bambulku kulatou, ale placatý), ten mu z pusy padal, tak si mírně odvykl. Pak jsem ho, když mu bylo dva a půl, ukecala, že ho poštou pošleme nějakému miminku a hodili jsme ho po měsíci do kaslíka (co dělala pošťačka, když ho našla, nevím). Ale večer jen konstatoval, že dudánek má mimčo a k mému úžasu usnul. Pak o něm jen mluvil a když jsme za dva měsíce gruntovali a jeden z jeho dudlíků našli, ani ho do pusy nechtěl dát. Prý není mimino. A jen tak mimochodem. Vydudal si slušný předkus a v kombinaci s rodovou vadou teď nedá přední zuby vůbec na sebe a běháme po logopediích. Odborně to je prý krabicový skus.

No jo, ale palec malé neuřízneme. To bude horší.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
6.6.2006 7:07:58
u nás ho odnesli čerti, když mu byl 1,5 roku, 14 dní špatně usínal. Manža přemýšlel, že mu ho vrátí, ale protože nebrečel přinutila jsem ho vydržet a byli jsme úspěšní.
U Lukáše jsme to zkoušeli také někdy v roce, ale vydržel několik nocí tak strašně brečet, že jsme dudlíka vrátili a vzali ho až do školky.
manka 12680
5.6.2006 15:49:17
Joooooo dudááánek.. Cipískovi je přes 2,5 a taky ho na spaní ještě má... Zatím to neřeším, protože jsem udělala dva opatrné pokusy a nehrozí mu ho vzít, tak snad zapůsobí jako motivace školka? Do tří let bych chtěla, aby byl bez něj, ale fakt to tak zatím nevypadá. Bez něj usne akorát v autě jinak nehrozí :-(((.

Srazík? Něco mi uniklo? Sice se tu mluvilo o několika čtvrtcích, ale pokud vím žádnej se neuskutečnil.

Tak marodi brzo se uzdravte!!
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
5.6.2006 12:46:43
Jitulko, vy si to teda vybíráte i za nás. U nás je to střídavě-oblačno. Nás pořád trápí ten kašel a o víkendu se přidala i rýma, ale jinak se držíme.

Musím napráskat, že jsem se minulý týden na chvilku viděla s Rendou, pupíček má úžasný (trochu závidím) a jinak vypadá dobře.

Jitulka 18006
5.6.2006 12:22:06
Petti,skoro se ti bojim napsat,malému je dva a půl a dudla na spaní ještě máme,je to sice ostuda,ale lepší,než když se vrhal na prsty.Nepsala si náhodou na plavání?Jestli ano,tak jsem ti tam odepisovala...;o)
A je fajn,že přibyla nová tvář,vítej a snad tu budeš často.

Hlásání z domácího lazaretu:Vítek má horečky,zánět průdušek,nemluví a nemůže dýchat,skočilo to na něj během několika hodin a v takovémhle stavu snad ,chudák,ještě nebyl.Už aby byl zase zdravý.Tohle je hrůza!
A kde zase všechny jste,neříkejte,že je tak hezky,že běháte venku?A ani jsem nezaznamenala jakej byl srazík?
ivaxx 44192
4.6.2006 21:26:16
Jo, jo, nám by se také nějaký návod hodil. Malé je 13 měsíců a palečky dumlá o sto šest. Dudlík plive. A to jsem si říkala, jak je prima, že dudlík nechce, protože bráška byl závislák až do dvou a půl. Jeden čas jsme měli dudlíků dokonce 11!
patris 46500
4.6.2006 11:03:10
Ahoj maminky,jsem tady nová, mám 5měsíční holčičku. Malá si neustále cumlá paleček. Nemáte některá zkušenost s odvykáním, dudlíka nechce. Dík
[<<Předchozích 1250] Názory 12511260 z 2670  [Dalších 1410 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.