Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
1.5.2006 8:51:59
Ivusko ja to myslela tak ze az budu kojit uz si to palivy nedam protoze by pak prorval noc jako kacka ktera reagovala na kazdy kfc :( vis? takze ho sobecky nakrmim tim ohnem jeste ve me takze tam nema chudak sanci protestovat vis? to sem ale matka co? hnus
jo a uz mam kocarek KONECNE i kdyz to neni favorit coz teda neni zadnej kocar , ja si totiz na kazdym nasla neco , ale libi se nam a hlavne uz sem byla nervozni z toho vecenyho vybirani takze tak. jukni na nej TADY jen jeste schanim autosedacku maxi cosi city nebo cabrio ale nechci kupovat novou prjde mi to naprosto zbytecna investice tak se holky mejte a domyslete ten srazik uz se tesim paaaaaaaaa |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
30.4.2006 21:44:43
milé kolegyňky, tak si dnešní večer super užijte
a srazík v Mexiku, to beru (a půjdu i kdyby měly být děti doma samy). Tyhle kuchyně já miluju, ale od zítřka jsem na dietě a začínám cvičit, tak nevím, jestli nebudu jen slintat |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
30.4.2006 19:29:20
To mexiko vypada dobre!!! Ja byla o velikonocich v mexicke prvne (no jo, vesnican v Praze, jak rika moje mamina) a bylo to prijemne po vsechn strankach. Jen ta porce se fakt snist nedala, jeste ze mam za manzela cloveka s nezrizenym apetitem.
Prespristi srazik uz bychom mohly udelat nekde na zahradce, to bude baladicka. Teploucko, lehky letni vanek, pred sebou orosene pivicko... A jeste me napadlo, ze bychom uz konecne mohly seznamit ty svoje harantiky a vyrazit spolecne nekam na pisek, at ma Jozan komu vydloubavat ocicka, strkat prstiky do nosu atd. Co treba ctvrtek 11.5.dopoledne? Jestli znate nekdo nejake obzvlast pekne hriste, kde jeste k tomu nebyva narvano... |
| manka | 12680 |
|
|
30.4.2006 18:39:22
Rendo v klidu, budem tam samý zkušený matky, my se o tebe kdyžtak postaráme ;-)))))). Jako den v týdnu by mi vyhovovala středa a kterej týden v měsíci je mi zatím fuk. Sice plánuju nějaký výlety, ale ještě nemám nic jistýho.
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
30.4.2006 18:06:59
manko ja vim :o) mas to za rohem :o)))) a ja sem pro to jit co nejdriv, pac by se taky mohlo stat ze porodim a uz nebude zadny nachos a jalapenos a tak . kazdopadne je jasnej mesic, ted uz jen kterej den.
|
| manka | 12680 |
|
|
29.4.2006 14:44:41
Dádo, dejte chvíli těm doktorům vydechnout a uzdravte se, všichni :-).
Rendo tak tohle vypadá fakt dobře! Tak kdy jdem ;-))). |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
29.4.2006 11:20:39
ahoj holky a co rikate na Tohle ??
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
28.4.2006 15:38:43
u nás zas celé dopoledne běhání po doktorech, s Lukášem na rovnátka do centra a zpět MHD, to byl nadlidský výkon. Pak jsme se dozvěděli v laborce, že má těžký zánět močáku, tak jsem ještě letěla pro antibiotika.
Sama jsem byla na Sono jater, tak pít můžu vesele dál, zatím je nález v normě. (něco mi na nich našli, tak hlídají, jestli to neporoste) Jitulko, s Vartou bych souhlasila. Moc se mi to tam líbí. Příští týden tu budu mít rodiče, tak tam asi objednám večeři pro všechny. Náušnice bych si po zkušenostech sama na sobě už nikdy nenechala nastřelit. Málem jsem přišla o ucho a bolestí snad i o hlavu. A trpěla jsem skoro rok, pak jsem naušnici vyhodila a díru nechala zarůst. Domče je píchala doktorka a vím, že naše ušařka je píchá asi za 100,- Jitulko, u nás jsou hádky každý pátek. Sedíme tu jak blbci a čekáme,až tatínek přijede a pojedeme na chalupu. Pro něj je normální rozptyl tak 2 hod. a za těch 21 let s ním jsem si na to pořád ještě nezvykla. Pokaždé z toho jeho spoždění "vidím rudě". Dnes měl přijít ve 3 abychom mohli jet na nákupy, Domča už nemá co na sebe a lednička prázdná a večer chci jít na Rafťáky, máme lístky zdarma, ale jen do konce dubna. Myslím, že stihne příjezd, tak akorát do kina:)) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
28.4.2006 13:57:05
Olčo,je fajn,že se toho zhostíš...a neboj,zkusíme tě nevypéct:o)))
Dádo,tyhle příchody manžela domů znám,nejvíc mi štve,když se má odjíždět mimo Prágl a všichni ne mně čekají,sice mi nikdo nic neřekne,ale já bych ho uškrtila,když se přihasí s úsměvem na tváři a vo co jako go...,ale po mně on samo vyžaduje příchody a odchody přesně na čas ....grrr. Johano,náušnice nevím,máme kluka a dceři to kdysi píchli ve Vinohradské v porodnici,ale to bylo ještě za totáče. Jinak,když jsme v těch návrhách co nejdál od Mančina bydliště:o)...co byste příště řekli na Vartu,je tam mexická kuchyně(bylo by to zase něco jiného než pizzerka) a Manka už trefí(je to zhruba v těch místech,kde si mně tenkrát nabírala)a ostatní to tak daleko taky nemají.Ale Olča si jistě nějak poradí ;o) |
| Alí s mámou |
| • |
28.4.2006 9:52:49
ahoj teto a Niki! zkus kosmetícký salony, někde berou i mimi, my jsme byly v Ďáblicích, ale to máš trochu z ruky....
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.