| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 2670  [Dalších 1240 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
12.4.2006 22:06:57
I my se přidáváme s přáním krásných velikonoc. Ať vás ti chlapi pěkně vymrskají.
Také budeme na chalupě. Manko u nás na Vysočině to bylo včera na sněhule:))

Jitulka 18006
11.4.2006 13:25:23
Všem,co valí na Velokonoce ven,přeju šťastnou cestu a hezké počasí navzdory předpovědím!

Alčo,no to je dost,že se taky ukážeš!

Olí,hezká příhoda,snad teď budeš mít ze Šumavy lepší zážitky.

My jedeme za babí do Plzně,tak tu taky nebudeme.
Jo a mim.chci jaro,teplo,sluníčko!
manka 12680
11.4.2006 13:03:02
Ahoj všechny zdravím,
Snad už jsou všichni zdrávi a Dádiny záda taky lepší.
My jsme v pohodě, taky se chystáme na velikonoce pryč, my na Vysočinu. Ani nevím jestli mám balit sněhule, nebo jen holínky nebo co vlastně...
Nějak to tu vázne tak hleďte pořádně něco psát ;-)!
Alča.1 a Madla 5.1.2005 30102
9.4.2006 23:50:15
Ahojik holčiny!!Nějak se mě nepodařilo na srazík, pořád něco - snad napíšu román :-) Koukala jsem na foto, fakt vám to všem slušelo.Renda se kulatí jako míček.Ostatní maminy jsou taky hezoučké.....jsem ráda, že už mám odrozeno!!Jinak jsem momentálně bez mobilu, dávala jsem číslo a teď musím být hodná,než dostanu nový.
Madlenka ještě na písku nebyla, ale určitě počítáme s tím, že budeme chodit plácat bábovičky a kdoví co ještě.Zítra jedeme k babi,tak po Velikonocích určitě někam vyrazíme.
Krásné jarní svátky všem,papapa.Alča
9.4.2006 21:56:32
Mě je 39 a Vojtovi byly teď 2, ale byli jsme na pískovišti zatím jen párkrát (naposledy ve čtvrtek).
Oliii a spol 19503
9.4.2006 15:15:11
Ahojky, uz jsem se bala, ze jste si na sraziku vsechno rekly a sem se uz prispivat nebude:-) a ono najednou tolik prispevku!
Dado ty tvoje slepakovy zada me teda dostaly, fakt je asi vsechno propojeny se vsim. No ale lepsi rehabka nez operace, jen skoda, ze se na to neprislo driv, mohla sis usetrit urcite spoustu neprijemnosti.
Zdravim nove maminy, my bohuzel do vaseho "profilu" nezapadame, ani bydlistem ani vekove.
Pro velky uspech byl Jozan opet nastydly, chytli jsme to patrne na sraziku breznove diskuse, protoze pak lehla pulka deti. Jinak uz celkem slusne chodime, ale bohuzel ne v botach, v tech se jde okamzite na vsechny 4. Na ven teda nic moc:-))) A na velikonoce jedeme na Sumavu, uz se strasne tesim, nebyli jsme nikde ani nepamatuju, tak ted uz jen, aby nesnezilo. Predloni jsme tam byli na zacatku kvetna, vyrazili jsme na vyletik v kratasech a tricku a v pulce trasy najednou pul metru snehu. Navic ja "vtipne" v novych botach, no co vam budu povidat, pulku zpatecni cesty jsem sla bosa - k notnemu obveseleni vsech kolemjdoucich...
Alí s mámou
  • 
9.4.2006 11:00:18
Ahoj Dádo a Vojto! A jak jste starý? Možná jsme se už na písku viděli.... Pořád hledáme někoho, kdo bude chodit s náma. Máme skvělou kámošku, ale její mimi si na písku ještě nehraje, a ty další bydlí daleko... :-(
8.4.2006 22:04:00
Alí, my občas jezdíme na děts. hřiště ke Skanské na Kubáň, třeba se tam potkáme
Alí s mámou
  • 
8.4.2006 17:55:35
Ahoj! Hledáme někoho z okolí Kubánského náměstí, kdo s námi bude chodit na písek. Mámě je 31 let a mě je 19 měsíců. Tak hledám stejně staré "mimi" ať mi na písku není smutno. Ahoj Alí s mámou Katkou
Iva, 2 děti
  • 
7.4.2006 19:01:48
Je to sice odpověď na starý příspěvek, ale hlásíme se z Dubče: Maminka 32, syn 3,5 , dcerka 1 rok.
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 2670  [Dalších 1240 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.