| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 2670  [Dalších 1150 >>]
pucky+Alenka 16491
9.3.2006 12:47:05
Manko, a nemůže mít Cipísek pátou dětskou? Oni jsou si hodně podobné...

Dádo, já jsem byla na slepáku ve Vinohradský a bylo to tam dobrý, hodný sestry i doktoři. V pondělí v noci mě operovali a v pátek mě chtěli pustit domů, ale dostala jsem MS a bylo mi tak strašně zle, že si mě tam radši nechali přes víkend.

Můžu se na srazík připojit? Akorát mám takový pocit, že ve Sparu zavírají v 11.
manka 12680
9.3.2006 11:18:13
Dádo s chirdou neporadím. Jak ti je?
Jo + 2 38787
8.3.2006 17:49:17
Ahoj ,
nějak dlouho nebyl čas se tu ukázat. Začaly jsme také cvičit Vojtu, našly si na Rodině kámošky z okolí a tak na net nezbývá čas. A hlavně prdelka chodí poslední dobou spát ve 20 h a kojíme po 2 hod. i v noci, tak se snažím také vyspat místo sezení u PC.
Kdysi jste tu myslím probíraly (nebo to bylo jinde ..) dovolené u moře s malými prcky. Teda ty, které mají již nějaké starší děti. Chystáme se teď také a tak se chci zeptat, zda nemáte nějaké tipy, co s sebou pro 5 měs. mimčo a tak. Pokud by jste mohly poslat to i na můj mail bylo by to fain. Předem moc díky.

Na rehabilitaci jsme se dostaly jen díky tomu, že jsem zde četla od jiných maminek , co by prcek neměl dělat. Zaplaťpánbu za Rodinu !!
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
8.3.2006 16:32:53
vylezla jsem z pelíšku, děti si šly i přes reptání užít sluníčka a já odpočívám

je mi nějak všelijak

jsem si tu plánovala, jak vyrazíme alespoň na den na hory a místo toho si půjdu odpočinout někam do nemocnice

prý je někde na Jižním Městě soukr. chirurgie, kde by mi to mohli odoperovat (zdarma), neznáte některá?
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
8.3.2006 15:00:11
Manko, tak aspoň držím palečky ať ho to moc netrápí a brzo se z toho dostane... ;-)

manka 12680
8.3.2006 14:33:27
Mariet díky za tip, šestou už Cipísek měl, takže ta to určitě není. Když to včera začlo tak to vypadalo stejně jako při té šesté a dneska už je kropenatej celej... Na bříšku už to pomalu vypadá jako jeden velkej červenej flek. Dostal na to Fenistil kapky tak snad to brzo zmizí! Žádnou alergii zatím nemá tak to bude asi jeho první...

Dádo, teda slepák nic moc, ale jestli ti to šikovně šmiknou, tak bys mohla být brzo fit. Držím palce ať jsi brzo v pořádku!
Marietta Jindra01+Fan05+Péťa07 1215
8.3.2006 14:03:52
Manko, jestli měl před tím horečky, tak by to mohla být šestá dětská nemoc...

http://www.stripky.cz/nemoci/detska_onem/sesta_nemoc.html
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
8.3.2006 13:09:02
bylo by dobré, aby někdo zjistil do kolika mají v tom Sparu, protože já když tam chodím s kámoškou na kafe, tak z kaváren nás vyhazují ve 21hod. a manžel mi tvrdí, že mimo kina a toho baru proti kinu se tam prý zavírá v deset, ale stopro to neví

Já se srazíkem počítám, ale od včerejška běhám po doktorech a zařizuju předoperační vyšetření.ˇMám slepáka, tak uvidím, jak to s mojí účastí bude.
Ale nerada bych si nechala Oliii a její účes ujít.
Ráda vidím, když je někdo barevnější než já.
manka 12680
8.3.2006 9:11:27
jo a ke srazu nemám žádné připomínky, jen aby nezavírali v 11.. ;-)
manka 12680
8.3.2006 9:10:54
To ani není možný ;-))). Tak aby to dlouho vydrželo!

Holky se fakt picnu, sice jsem hrozně nachcípaná, ale měla jsem radost, že Cipísek je dobrej a včera se mi celej od hlavy k patě osypal.... vůbec netuším co to je, takže půjdem zas k doktorce. Chjo.
[<<Předchozích 1510] Názory 15111520 z 2670  [Dalších 1150 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.