Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
8.3.2006 8:46:38
V případě, že bychom dělaly atmosféru i v kině, pak bychom ale za to měly chtít penízky!!Zadara jim kino a zábavu dělat přece nebudeme,že jo:):)
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
8.3.2006 7:48:25
Jitulko, to mas pravdu:-)), jen si budeme muset dat bacha, abychom nedelaly atmosku jeste o patro vys ve Village Cinemas:-))))
Alco, ok, takhle to bude dobre dostupne i pro tebe. Takze opravdu Sparik? Je nekdo proti nebo to mam vyhlasit za definitivo? |
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
8.3.2006 0:58:37
Ahojik, já už bych se s vámi taky ráda srazila a pokud je to bez dětí, super!Jen, že jsem z konce světa a neznám tady nic moc,takže jsem se chytla toho Sparu,je to tak-přístupné pro všechny.
Petro drž se, my máme nemoc za sebou!Šílené,na blázinec!Zkus styl:pohoda, klídek a tabáček...nic neuteče! Nesnáším žehlení, pořád mám Himaláje prádla!Dobrou... |
| Jitulka | 18006 |
|
|
8.3.2006 0:05:46
Olčo,atmosféru si přece uděláme sami:o)))
|
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
7.3.2006 18:47:05
Ja jsem ten Spar nadhodila jen, ze ho znam, jinak bych skoro radsi jinam, pripada mi to tam takove bez atmosky, i kdyz zase nevarej spatne, to se musi nechat. Na otviracku se zitra muzu mrknout. Mam na hlave novy haro, hraju vsema barvama, tak abyste me poznaly:-)))
|
| Petra,Madlenka05 a Michálek06 | 6656 |
|
|
7.3.2006 13:59:16
Tak vás po delší době zase zdravím. Majdinka je nemocná - blinká a má teplotu, tak musíme trčet doma, doufám že bude brzy OK.
|
| manka | 12680 |
|
|
7.3.2006 13:31:37
Zdravím Páju, tenhle sraz je bez dětí. Klíďo se někdy můžem domluvit aj s dětma, ale tam počítám moc nepokacáme :-)))).
Jitulko jj toho 29. a když mě dobře popíšeš cestu tak to najdu ;-)))). Jinak klidně ten Interspar. Tušíte někdo do kolika maj otevřeno? Bysme totiž spíš potřebovaly noční bar :-))). |
| manka | 12680 |
|
|
7.3.2006 13:25:32
Zdravím Páju, tenhle sraz je bez dětí. Klíďo se někdy můžem domluvit aj s dětma, ale tam počítám moc nepokacáme :-)))).
Jitulko jj toho 29. a když mě dobře popíšeš cestu tak to najdu ;-)))). Jinak klidně ten Interspar. Tušíte někdo do kolika maj otevřeno? Bysme totiž spíš potřebovaly noční bar :-))). |
| Jitulka | 18006 |
|
|
7.3.2006 13:10:43
Nejdřív ale,ahoj Pájo,vítej!
Tomáškům a Tomášům gratulace ke svátku! Teď nevim,jestli jsme si to datum dobře zapamatovala,ale to,co tu padlo naposledy (tušim 29.3.)snad můžu. Manko,my jsme právě byli v Karolínce,ale to už bys teď bez roblémů našla,ne?Mně osobně by se líbila právě ta hospůdka Na hrázi,je nějak před rokem opravená a je tam moc hezké sezení v salonku,kam nás pustí bez problémů(je to fajn,i když se tam sejdem s dětma,že nemusíme sedět u kafe v zakouřeném,slavili jsme tam nedávno narozky známého),ale chápu,že pro neznalé se to špatně hledá.Spar je asi dosažitelný všem. Doufám,že budeme všichni zdraví a sleze se nás víc. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
7.3.2006 13:10:40
Nejdřív ale,ahoj Pájo,vítej!
Tomáškům a Tomášům gratulce ke svátku! Teď nevim,jestli jsme si to datum dobře zapamatovala,ale to,co tu padlo naposledy (tušim 29.3.)snad můžu. Manko,my jsme právě byli v Karolínce,ale to už bys teď bez roblémů našla,ne?Mně osobně by se líbila právě ta hospůdka Na hrázi,je nějak před rokem opravená a je tam moc hezké sezení v salonku,kam nás pustí bez problémů(je to fajn,i když se tam sejdem s dětma,že nemusíme sedět u kafe v zakouřeném,slavili jsme tam nedávno narozky známého),ale chápu,že pro neznalé se to špatně hledá.Spar je asi dosažitelný všem. Doufám,že budeme všichni zdraví a sleze se nás víc. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.