| Jity+Beru6/05,Sofi5/08 | 12022 |
|
|
8.1.2006 16:52:23
Malá si te´d povídá se žirafkou, tak mám klídek:-)))
|
|
|
8.1.2006 16:50:43
Ahojky, k Jedličovké chodíme taky:-)), jo a dr. na kyčlích je celkem děs:-)), je to takový suchar, no malá ho 2x počůrala:-)), ale něštěstí jsme kyčle měli dobrý:-)))
|
| Jo + 2 | 38787 |
|
8.1.2006 16:47:23
My bydlíme od Strašnické směr Kubáň, cca 4 min. od metra. Nechodíte náhodou k Dr. Jedličkové do Malešické polikliniky ? Zrovna zítra tam jedeme na UZV kyčlí. Sice se tak necítím , ale před pár dny mi bylo 36. Hrůza. Snad tak ani nevypadám. Prý na tom má také zásluhu o hodně mladší partner. Vedle někdo chrochtá, možná už nestihnu odepsat ....
|
|
|
8.1.2006 16:44:34
Johano, tak 44 kg jsem měla naposled tak ve třetí třídě:-))))), teď nevím, zda b y nepatřilo :-((, ale já to zas tak neřeším, vím, že potřebuji teď zhubnoput hodně, ale že bych kvůli tomu viděla celý svět černě, to fakt ne:-))
Jo, a mám pociit, že trpím samomluvou:-))) |
|
|
8.1.2006 16:39:52
jo, a s jídlem si tolik hlavu nedělej, pokud dítě přibývá, vím, o čem mluvím, protože jsem měsíc řešila, co mám malé dát. My totiž od 2 měsíců najeli na UM (já nekojila, jen odstřídávala a dávala jí to, malá nechtěla sát z prsu, takže jsme přirkmovali od začátku. Ale ve 3 měsících malá přestala chtít mlíko úplně! Prostě pila mlíko jen když spala, měla vypít tak cca 900 za den a když jsme do ní dostali 400, byli jsme rádi, ale byla jsem z toho dost hotová, tkaže jsme ve 3 měsících nejprve vystřídali x druhů UM, a začali už pak přidávat banán, pak šťávičky. 3 měsíce nám malá jedla minimum, ale přibývala, dr. to tedy moc neřešila, protože prospívala dobře, od půl roku už baští skvěle, je tedy fakt, že jíme už hodně příkrmů, holt v 7 měsíccíh (měli jsme je včera:)) jsme už 4 měsíce na příkrmech:-)) a jde to.
|
|
|
8.1.2006 16:33:55
tak jsme dorazili z procházky, bylo tam moc hezky.
Johano, tak to možná bydlíme kousek od sebe.-), bydlíme asi 3 minuty od zastávky Zborov, takže na M Strašnická to mám tak 10 minut pěšky. Jo, co to znamená postarší maminy.-)))? Já si dítě pořídila ve 33,5 letech:-)). Kolik je tobě? |
| Jo + 2 | 38787 |
|
8.1.2006 16:31:54
Byla tu babička na návštěvě a Nikolku fakt tvrdě uspala, tak mám chvíli řasu drbat. To mi je líto, že na téma hubnutí se nemůžu přidat. 3 měsíce po porodu mám navíc 2 kg, jsem na 44 kg. Hubnout tedy nepotřebuji, ale problém je, že ty kila navíc jsou zřejmě jen na břiše. A posilovat na břicho mne teda fakt nebaví. Kdyby se to dalo řešit systémem "nežrat", tak by mi to tolik nevadilo. No, ještě chvíli počkám, zda to nezmizí samo, pak s tím začnu něco dělat.
|
| Jo + 2 | 38787 |
|
8.1.2006 16:22:28
My jsme kousek od metra Strašnická, tak to snad není tak daleko. Myslela jsem, že máte jedno určité místo, kde se scházíte, kde se dá být i s mimčama, jako třeba Človíčkov v Edenu.
|
| Jo + 2 | 38787 |
|
8.1.2006 16:18:47
Díky za rady, ale abych pravdu řekla, tak u naší malé nevím, co to znamená "dát dítě spát". U ní funguje jen: utahat jí k smrti (třeba po 9 hodinách bdění) nebo jí oblbnout, aby usnula při kojení nebo při chování. V noci s námi také spí v posteli,jinak bych se uchodila. Když usne venku v kočárku, tak je ihned vzhůru, jakmile se s kočárkem zastavím. V autosedačce spí, pokud jedeme, ale jak narazíme na červenou, tak je konec. No, už jsme si zvykli, že si z nás dělá legraci. Vždyť od čeho tu ti rodiče jsou, než aby mne obskakovali. Vy jste mě tu chtěli, tak se starejte ...
|
| Motýlek+2 děti | 28212 |
|
|
8.1.2006 15:03:51
Ahojky,kde jsi byla u moře?
Mi byli na podzim v Bulharsku a letos na podzim se chystáme do Tunisu. Táta z malou šli pro dortíky tak já budu hubnout až po nich. A na tu kůži ti snad pomůže cvičení. Jinak všem držím palečky při hubnutí vím jak je to těžké. Při těhotensví jsem přibrala 20 kg. Nesměla jsem se totiž ani hnout abych o miminko nepřišla tak jsem se válela a cpala.Schazovala jsem to rok teď je malé rok a půl a já jak cítím jen trochu že nabírám tak raději pár dní cvičím a je to dole. Nejsem tedy žádná hubeňoura ale aspoň trochu to držím v mezích. Mám totiž moc ráda sladké a bramburky a tak. Takže hned jak přestanu cvičit a omezovat se pomalu zase nabírám a pak znovu zchazuji.Dost blbé je že mi to jde do stehen a zadku. Takže z břicha to mám hned dole ale ty nohy pořád tam něco je. Pa |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.