| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
8.1.2006 14:35:49
Mance přejeme hezké hory.
My už se snad dostáváme z nejhoršího, tak jsme za poledne udělali malinkou procházku s Vojtou v kočáře zabaleného až po uši. Jdu balit, protože za chvíli odjíždíme do Prahy. Olii kila závidím, ale máš pravdu, mě stačí se týden omezovat v sladkém a mám zaručeně dole 4kg, ale pak už ani deko. Jen teď co jsem dala dolů těch 5kg u moře, mi všude visí kůže. |
| manka | 12680 |
|
|
8.1.2006 13:42:35
mám sbaleno, jen najíst, oblíknout a razíme do Harrachova. Dnes tam budem s Cipískem sami, ale zítra přijede kámoška s holčičkou tak bude veselo :-))). Tak se tu mějte, dohodněte srazík ;-) a papapa v pátek.
|
| Motýlek+2 děti | 28212 |
|
|
8.1.2006 13:32:26
Ahojky,tak to už máš velikou šikulku.Je pravda že až se bude plazit a poskakovat že bude i víc spinkat hlavně v té noci.A také jídlo okolo toho půl roku až začneš přikrmovat tak se nebude budit hlady.Taky zkus třeba když víš že půjde spinkat třeba v 6 večer a za dvě hodinky se vzbudí jí dávat každý den spinkat o půl hodinky déle.Až půjde spinkat v kolik chceš ty.Holka spinká s námi v postely a když se vzbudí tak máme u postele flašku z vodou.
Napije se vezme si dudánka přitulí se a spinká dál. Teď jí čtení pohádek nebaví ale jako menší jí to uspávalo.Tak to můžeš také zkusit.Ležela vedle mě pod peřinou a já četla a ona chrupkala.Uvidíš každé miminko je jinačí a zabere něco jiného.Taky jsme jí houpaly v kočárku přez práh.Pa |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
8.1.2006 13:26:05
Jitulko ahoj zpatky! Jsem zvedava na tu lyzovaci fotku, cekam zas nejakou kuriozitu jako Vitkovo poceni! Nevis, jak se v novem bytecku zabydluje Alca (myslim, zes s ni byla v kontaktu)?
A musim se vam samozrejme pochlubit svymi vysledky, po tydnu mam dole 2,5kg!!! a to stacilo prestat zrat a zacit jist. Kdyby to slo takhle rychle, tak uz slavim Jozanovo narozeniny jako vyzabla sexbomba:-), takhle jeste budu chvili jen ta sympaticky mila mamina:-))) |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
8.1.2006 13:22:30
Johano, bude to znit mozna jako fraze, ale fakt se to vsechno postupne zklidni. Mam vsechny ty problemy jeste cerstve v pameti i to, jak jsem byla ze vseho vyjevena. Hodne mi pomohla prave ta diskuse podle narozeni, kdyz jsem videla, ze ostatni maji stejne problemy. U nas na spani hodne pomohl prechod na UM (tim te k nicemu nenavadim!!!) a patrne i ten pohyb. Jak Nikolku (meli jsme toto jmeno vybrane pro holcicku)popisujes, tak mi pripada na svuj vek dost sikovna, takze ji (bohuzel:-))) ten zvlastni rezim asi vyhovuje. Tak holt si naordinuj taky spaci dny:-))), jako je ma ona. Na srazik se samozrejme pridat muzes, to je jasny, ne? Akorat ja v kojici dobe docela proklinala holky, ze je to vecer (dneska mi to vyhovuje) a asi to budes mit trochu z ruky, tvym smerem totiz nikdo (pokud se dobre pamatuju) nebydli, takze se to vetsinou kona na trase Hostivar-Zahradak-Strasnice. Jezis, to zni, jako kdyz te chci odradit:-) Fakt neeeeee
|
| Jo + 2 | 38787 |
|
8.1.2006 11:36:11
Jo, holky, kde si dáváte srazy a je možné se přidat ? Pokecat, přijít na jiné myšlenky a hlavně vypadnout z těch 4 stěn. Kdyby aspoň bylo léto .. Já vysílám sos na všechny strany, ať k nám chodí návštěvy, protože ty potěší mne i malou, ale nějak nikdo nemá čas nebo zájem.
|
| Jo + 2 | 38787 |
|
8.1.2006 11:30:02
Ahoj,
vypadá to, že se to s tím jídlem začíná zase zlepšovat. Bylo to opravdu asi týdenní období. Jo, to jsou ty starší matky, hned jsou ze všeho vystrašené. Možná jsem si měla dítě pořídit v 18 a nic neřešit. Jen kdyby Nikolka chtěla více spát. Včera usnula okolo 18. , tak jsem obětovala její koupel a svojí večeři, abych se trochu vyspala. Doufám, že až se začne více pohybovat, tak se více unaví a bude déle spát. Zatím se snaží zvedat do sedu v lehátku, v postýlce se obrací z jednoho boku na druhý, hraje si s chrastítkama, směje se nahlas a brouká si. Občas mi připadá, že je vzteklá, že nemůže sama někam odejít. |
| Jitulka | 18006 |
|
|
8.1.2006 1:08:21
nazdar babizny:o)))hádejte,kdo vás jde zase prudit?:o)))))))))))))))
Na horách bylo báječně,co jsem nakoukla,všechny chcete hubnout...no,jsem jako čuník,ale znám se,tak raději nehulákám,předsevzetí si nedávám a jsem naprosto neukázněná(nebývalo tomu tak,ale tlustá jsem byla vždycky).Až to trochu zase doma zajedu,šoupnu do albíka fotku našeho lyžaře.Byla to sranda,donutil lyžovat i manžela. |
| manka | 12680 |
|
|
8.1.2006 0:35:51
Holky, sháním někoho kdo by měl zájem o 2 lístky na muzikál, jedná se o TAJEMSTVÍ od Daniela Landy, divadlo Kalich čtvrtek 19.1. v 19 hod. Dostala jsem je k narozeninám od Rumcajse, ale bohužel jako klasickej chlap zazdil, že jsem v tomto termínu pryč... Po známých jse zatím neuspěla tak zkouším tady. Nějaké informace zde http://www.ticketpro.cz/?/detail&id=7884-tajemstvi. Tak pokud byste některá chtěla vyrazit tak mi pls pošlete SMSku, číslo na mobil dám do deníčku. Zítra jedu pryč, ale ve čtvrtek se vracím, takže pak spousta možností pro předání.
|
| Motýlek+2 děti | 28212 |
|
|
7.1.2006 23:25:23
Koukám že se tady probírá všechno možné.Koukala jsem na diskuzi podle věku dítěte ale tam je to na nic.Celé dny se probírají jen nemoce a nemocnice.
Já i malá jsme zdravé tak nemám co dodat do diskuze. Tak jsem zde. Já mám takoví pocit že jsem někde četla že ve 3 měsících a v 6 a ve dvou letech děti naopak moc nejedí. Já myslím že jdyž by mu to nestačilo tak se umí ozvat a nebo by se nepouštěl. taky může pít jen na žízeň.Ale pokud vypadá zdravě a chová se jako obvikle hlavu bych si nedělala. Holka měla také období nespavosti v noci ale časem se to zpravilo a dnes spinká celou noc. Vydrž čas utíká jako voda a za čas si na to ani nevzpomeneš. A jestli se tě můžu zeptat co už malí umí všechno? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.