Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alča.1 a Madla 5.1.2005 | 30102 |
|
|
20.9.2006 7:32:31
Ahojik,Dádo díky za návod-pokusím se nějaké foto vložit,ale i přesto,že píšeš,že je to jednoduché,červená,modrá....pro technického antitalenta,co ví,že má auto:spojku,brzdu,plyn:-) Třeba se zadaří.
Silvi,bydlím pořád stejně-vedle Europarku,říkám tomu na konci světa.V r.1945 tudy snad prošla fronta a už nikdy nic více.Mimo to,že zde postavili ten Europark :-) Naše Madla má zase rýmečku!!Se toho asi nezbavíme!!A to je pořád jako v bavlnce....ach jo,jdu vysávat nosík.Pa všem a hezký,snad i sluníčkový den.Ala |
| Silva+Barborka+SARKA | 45740 |
|
|
19.9.2006 19:48:34
Ahojky ženský!
Tak se hlásím.Barunka se má už fajn ucho se bezvadně zahojilo a už to i zapoměla.Ve škole se jí líbí uvidíme na jak dlouho.Má zatím docela lehké úkoly samé malování a učí se 1 atd.Zato Šárinka je pěkný ďábel ta řádí jak černá ruka.Tom(manž)je ve škole a ani jsem si nemyslela,že to bude taková pohoda.Samozřejmě se nám stýská,ale to ticho.... Alco kde ty vlastně bydlíš?Někde blízko nás(koh-i-noru?)Já myslela,že jsi snad z Prahy 2?? Tak se zatím holky mějte moc krásně a užívejte "teplo". |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
18.9.2006 22:38:09
snad ti to došlo, tady dnes celý den zlobí internet a o seznamu ani nemluvím
|
| michalene a miška 3roky | 49621 |
|
|
18.9.2006 15:49:57
Ahoj,pošli mi prosím také ten mailík na vkládání fotek,Moc děkuju.
|
|
|
18.9.2006 13:01:48
Alčo, pošlu ti chytrý mailík na vkládání fotek
u nás září jako každoročně příšerné, než se děti zajedou ve škole + kroužky.... Do toho nám to trochu zkomplikovala nemocnice a já už týden marodím, tak se poflakuji na chalupě. Doufám, že soboty budu fit, dětem jsme slíbili Vídeňský Prátr a už se nemůžou dočkat. Se srazíkem v půlce října bych souhlasila. V listopadu odlétám na 14 dní pryč. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
18.9.2006 10:44:52
Ahoj holky, my stale bez netu, uz jsem si celkem zvykla, ale obcas mam takove cuky, jakoze se podivam, kdy mi jede tramvaj:-) No a pak zjistim, ze se muzu mrknout akorat tak z okna...
Alco, taky mam zari docela zmatecny, hlavne je to tim, ze se jeste snazim uzit ty hezke dny venku, nejlepe i mimo Prahu, takze clovek porad jen bali, vybaluje, pere, zehli a pak se divi, kdo mu to mezitim udelal doma ten sileny bugr:-))) Kdyby se nahodou chystal nejaky srazik, tak, prosim, nezapomente i na nas verne lec beznetove a dejte vedet. Idealne nejak v pulce rijna. Mam dojem, ze uplne prvni sraz byl loni v rijnu nebo v listopadu, tak to muzeme pojmout jako rocni vyroci. |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
18.9.2006 10:44:44
Ahoj holky, my stale bez netu, uz jsem si celkem zvykla, ale obcas mam takove cuk, jakoze se podivam, kdy mi jede tramvaj:-) No a pak zjistim, ze se muzu mrknout akorat tak z okna...
Alco, taky mam zari docela zmatecny, hlavne je to tim, ze se jeste snazim uzit ty hezke dny venku, nejlepe i mimo Prahu, takze clovek porad jen bali, vybaluje, pere, zehli a pak se divi, kdo mu to mezitim udelal doma ten sileny bugr:-))) Kdyby se nahodou chystal nejaky srazik, tak, prosim, nezapomente i na nas verne lec beznetove a dejte vedet. Idealne nejak v pulce rijna. Mam dojem, ze uplne prvni sraz byl loni v rijnu nebo v listopadu, tak to muzeme pojmout jako rocni vyroci. |
|
|
18.9.2006 3:23:42
Nádherná a sladká...určitě po mamince. Holky,jak vložit foto??Neumím,sííím poraďte,taky něčím přispěju,Alča
|
|
|
18.9.2006 3:19:02
Ahojik Silvi,co to tady čtu??Ani mi nepisneš,abych tě podpořila!!Tak se drž!!
Kukám zlaté a krásné foto miminečka!!Blahopřeji a hlavně kojit,kojit,kojit:):) to nám pořád opakovaly v porodnici...v Krči. Holky,jak žijete??Já už snad zpomaluju tempo.Taky jste měly tak zmatené září nebo zase jenom já? Jitulko...psala jsem,že jsem přišla o mobil,mám nové číslo-nemáte představu,co to je být out!!Čistý list, to je lepší ztratit klíče nebo občanku,fakt...posílám nové číselko,pokud někdo nemáte,netajím se,ať se už konečně sejdeme na pokec 603798616. Uvažuju o té nabídce Eurotelu,když máte doma pevnou i net,pak nabízí i paušál,znáte to někdo??? Pac a pusku na čeníšky a dejte na sebe a hlavně mimča pozor!!A hlavně milujte se a množte se ,abych měla práci:-)pa všem,Alča |
|
|
16.9.2006 0:01:34
Lucko, jsem také z Hostivaře. Nejbližší MC je Frydolínek, je to tam docela pěkné. Chodili jsme tam celou zimu.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.