| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 10

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 2670  [Dalších 1700 >>]
Luca - Kubík + Matěj 24301
14.9.2006 20:31:23
Ahojky omlouvám se že sem lezu jsem z HK,ale do Prahy se přestěhoval můj kamarád a moc se v Praze nevyzná.Chtěla jsem poprosit kam by mohl zajít s malou je jí 9 měsíců a je tatík na mateřské a doma se nudí.Tak jestli máte nějaký nápad na nějaké mateřské centrum nebo něco podobného budu vám vděčná a on taky.Nebo jestli mě nasměrujete někam jinam kde poradí líp.Díky moc Lucka
michalene a miška 3roky 49621
13.9.2006 17:48:32
Mončo,já bydlím ve Srašnicích,je to tak k Vám asi 10min busem,jezdím tam často za bráchou.
manka 12680
12.9.2006 18:27:42
Ahoj všici, Radule prima fotka, malá je roztomilá ;-).
Jitul fajn, že se taky občas stavíš doma ;-))).
Dádo a další pokud se budete vypravovat na ten Hamr tak dejte vědět i mě, mám to kousek a vlastně je to prima místo. Já tam byla teda jen párkrát, ale to spíš proto, že když přemýšlím kam se "vrtnout" tak mě to nenapadne.
Hanka+T+H+M 13604
12.9.2006 13:44:28
Můj dotaz asi bude vypadat divně,ale snad mě pochopíte.S manželem máme dva super kluky,ale poslední dobou nám to dost hodně skřípe a to hlavně k vůli penězům.Potřebujeme toho hodně splácet,ale tady u nás si manžel tolik nevydělá,i když je ve svém oboru fakt dobrý a rozumí tomu.K vůli penězům dokonce odjel do Irska a já jsem zůstala doma s dvouletým T. a dvouměsíčním H..Bohužel tam naletěl a domů se vrátil úplně bez peněz.
Bohužel nemáme jinou možnost a manžel musí zase někam za prací.Proto jsem se vás chtěla zeptat,jestli náhodou nevíte o nějaké pražské stavební firmě,která přijímá obkladače a dokáže kvalitní práci i dobře zaplatit.
Snad jste mě aspoň trošku pochopily a nevypadám teď jako hrozná manželka,která chlapa vyhání za prací pryč.Všechny dluhy ale máme jen díky manželově blbosti,takže nám nic jiného nezbývá,protože tady nemáme šanci je splatit.Díky za čas a snad i odpověď na mail.
Radule+Lucinka10/03+Aninka8/06 22292
12.9.2006 9:32:55
tak už jsem 14 dní doma z porodnice, ale pořád jsem nějak mimo. Nic nestíhám, Lucka mi děsně leze na nervy, mám 10 kg nahoře a nejraději bych jen spala. Nestíhám dočítat, tak ani přispívat.
Zaregistrovala jsem nově příchozí, tož vítejte. Srazík u mne zatím nehrozí, i když bych moc ráda, ale do ničeho se nevejdu, snad je do tepláků a kojím, tak bych asi musela Ani vzít s sebou.

Mišo bydlím na Zahraďáku a chodím taky k Dr. Burdové. Zatím naprostá spokojenost, i když jsem na ní od některých mamin taky slyšela stížnosti. Moc si nebere servítky a co na srdci to na jazyku, tak se to možná někomu nelíbí :-). Muž o ní říká, že je ranařka.

Děvčata mějte se krásně, jdu obsloužit své 2 řvoucí dítka :-(.

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
12.9.2006 8:46:51
Jitulko, vítej doma.

Srazík bych uvítala, vzhledem k tomu, že jako jedna z mála tady mám děti ve škole, tak až po prázdninách (tj. začátkem října), ale samozřejmě se budu snažit přizpůsobit i jindy.

Moniko, na Hamru jsme častými návštěvníky, děti tam několik let hrály tenis 2x týdně, tak už jsme si na to nějak zvykli a občas se jdem cournout kolem rybníka nebo na písek a na kafíčko. Tak až tam někdy půjdeš, ozvi se a třeba se srazíme.

Silvo, určitě nejsi nezodpovědná,naši známí si už dělají legraci, že bychom si měli platit soukr. chirurga jen pro naši rodinu. Bylo období, kdy jsem tam seděla denně a pokaždé z jiným dítětem. Máme šité a zlomené u každého dítěte něco, už by z toho byl nový člověk:))

Jitulka 18006
12.9.2006 1:21:02
ahoj,hlásim,že jsme zase doma a začíná nám běžná honička.koukám,že jste nakousli sraz,ale dnes nestíhám dočíst...můžete mi to někdo shrnout,jpokud už jste něco domluvili?
Na Moravě bylo jako vždy krásně(pokaždé si tam říkám,co dělám v Praze,ale když pak dojedu dom,je to jasný :o)).

Jak se daří miminkům?A jak pokračuje naše novopečená školačka?A co Vojta?No a vůbec....
Corgi 40710
11.9.2006 22:01:26
Miso, diky moc, to je uz druhy positivni hlas pro Dr. Burdovou. Ja bydlim kousek od toho Hamru a ty?
11.9.2006 17:20:18
Můžeš se tam jít jen tak podívát a zeptat se u obou a vybrat si,která ti z nich bude víc sympatická,já také byla u dvouch,nakonec jsem si vybrala tu první,tak šťastné pořízení a napiš,jak si se rozhodla.papa
11.9.2006 17:17:36
Tak mi zrovna volal,takže jsou tam dvě,buď Eva Chládková,Eva BUrdová,říkal,že obě jsou fajn,on chodí k Burdový:)))
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 2670  [Dalších 1700 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.