Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| michalene a miška 3roky | 49621 |
|
|
11.9.2006 17:08:20
Ahojky Mončo,jasně,že se ti zeptám,zítra k nám přijde,tak ti pak napíšu.
Ze které části jsi? |
| Corgi | 40710 |
|
|
11.9.2006 14:31:52
Holky, moc dik za tipy. Miso s Michalkou, muzes se mi prosim zeptat toho brachy ke komu chodi na ten Zahradak? Asi prece jen bude lepsi chodit tam nez nekam dojizdet 188, ta byva dost narvana, znate to..
Nechodite nektera z vas s detma do okoli Hamru? Ja uz se tesim jak tam budu kolem rybnika drandit s kocarem:) |
| Silva+Barborka+SARKA | 45740 |
|
|
10.9.2006 22:51:50
Ahojky holky!
Děkuji moc za podporu Barunce. Ona už na to zapoměla v uterý jdeme na vyndání stehů tak snad to bude v pohodě.Ona je tak trošku malá hysterka azbytečně brečí už dopředu(ale to asi znáte) No Tom(manža)už zase odjel do školy.Přišel se na nás na víkend podívat a stálo to za to.V so hlídal holky já byla v práci a Šárinka mu spadla po hlavě za postel.(ještě že je ta holka z gumy). Asi si budete myslet,že jsme nešikové a neumíme dát pozor na vlastní děti,ale tak to fakt není.My je milujeme nade vše,ale když se daří..... NO tak to bude pro dnešek asi vše.Tak se holky mějte moc krásně a užívejte krásné počasí(které má být). |
|
|
10.9.2006 15:53:01
Holky,moc ráda přijdu na srazík,když se bude zase nějaký konat.Dejte vědět,kdy a kde a snad to vyjde:))))))
|
|
|
10.9.2006 15:50:26
Ahoj,na poliklinice Zahradní Město to moc neznám,ale bydlí tam můj bratr a ten je spokojený,májí teď také čerstvé mimčo,jinak já chodím na polikliniku Plaňanskou k dr.Tomíčkový a je bezvadná.Než někam půjdeš,tak si to tam omrkni,já si myslím,že si vybereš:)))papa.
|
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
8.9.2006 20:53:17
Ahojda, ještě nakukuju před odjezdem, za chvíli vyrážíme, směr chorvatsko:) Dášo, kéž bys měla pravdu a bylo tam pěkně:) A do jeslí chodíme na P10 v Jakutský, jsou to normálka státní jesle, ale mají to tam pěkné a učitelky mi přišly taky v pohodě, alespoň Anetce se tam líbí, až na to spaní. Ale s tím máme problém i doma.
Jinak já chodím na Polikliniku v Plaňanské k Dr. Jedličkové a jsem také spokojená, ale pokud je dobrá dr na Zahraďáku, tak je zbytečné, abys jezdila tak daleko. Tak papa a až s evrátím, tak hned mrknu, jestli se neplánuje nějaký srazík, taky doufám, že se konečně zúčastním, abych vás viděla live:):):) |
| pucky+Alenka | 16491 |
|
|
8.9.2006 20:04:00
Ahoj holky!
Hlásím se po dlouhé době a nevěřím vlastním očím jak moc to tady žije. To je dobře :o) Moc gratuluju k novým miminkům. Doufám, že až bude další srazík, že se už konečně zúčastním. Moniko, my chodíme na polikliniku Zahradní Město k dr Burdové. Já jsem k ní chodila jako malá a teď k ní chodí i Alenka. Jsem s ní moc spokojená, vždycky ochotně poradí, je milá a vstřícná. |
| KATEŘINA |
| • |
8.9.2006 14:49:48
Ahoj,jsem Avon Lady
Nabízím kosmetiku,poradenství,ukázku vzorků. Ráda doporučím.Dodávky do 7 dnů.Slevy pro stálé zákaznice. Bydlím na Praze 4. Kdyby jste měla některá zájem,tak se prosím ozvěte na avon.katy@seznam,cz Omlouvám se za nevyžádaný příspěvek. Hezký den.Kateřina |
| Corgi | 40710 |
|
|
8.9.2006 12:24:10
Ahoj holky, tady jedna maminka - cekatelka z P10. Chtela jsem vas poprosit o radu. Zacinam se ohlizet po detskem lekari, mohly by jste mi dat reference, kde jste spokojene? Mam to kousek na Polikliniku Zahradni Mesto, ale nevadi, kdyz by to bylo i nekde jinde. Moc vam dekuju.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
7.9.2006 21:07:47
Rendo, kam chodíte do jesliček?
V Chorvatsku je prý pořád teploučko, tak se těš:)) Vojta měl teď 14 dní pauzu, tak už se mu po dětech stýská, dnes jsme šli kolem školky a chtěl tam za dětmi. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.