Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
7.9.2006 14:05:25
Ahoj holky, nakukuju, koukám, jak Barunka začala neslavně první školní den, tak ať se to rychle zahojí a hlavně už žádné další úrazy a ať s ejí ve škole líbí.
Anetka začala od září chodit do jeslí, jen teda na 5 dní v měsíci, zatím byla 2x, poprvé jen na dopoledne, v pohodě a dneska jsem chtěla zkusit už i na spaní a to teda neprošlo, po obědě volali, že nechce ani do postýlky, tak jestli si můžu pro ni přijet dřív. No tak jsme jela hned, teď je v postýlc doma, ale na spánek to stále nevypadá, argumentovala tím, že teď se nespí, není přece tma. Už je nějaká moc chytrá:):):) Dádo, to je fajn, že to nic nebylo, tak ať už máte pokoj a malej na to rzchle zapomene, my jsme byly na šití v březnu a Anetka se bohužel od té doby dr bojí, takže to je vždycky hysterie, když tam máme jít na prohlídku. A do tý doby byla maximálně v pohodě, ani při očkování nebrečela, no teď stačí, když vidí stetoskop a je řev:( Jo ještě jsme chtěla napsat Míše, jestli nakukuje, že na srazíku se určo domluvíme, mně teď nejde icq a navíc zítra jedeme na dovču, na týden do CHorvatska, ani se nijak moc netěším, bojím se, že tam bude hnusně. No uvidíme. Takže hned po dovče mi manžel slíbil icq zprovoznit, tak pak se ozvu:) |
| manka | 12680 |
|
|
7.9.2006 0:19:17
Silvo tak to jste se první školní den fakt nenudily! Tak hlavně ať se jí to brzo zahojí.
Dádo prima že to máte úspěšně za sebou. Rendo ve školce jsme byli, ale nakonec jen na čumendu, protože nevím jak bych to teď zvládala a taky kvůli žárlení a možnejm chorobám jsem se s ředitelkou dohodla, že počkáme do října a pak se uvidí. Aby měl malej po šestinedělí a tak vůbec. Jo tak z Kačky bude velká tanečnice, jo? Tak to nám pak poreferuj jak jí to jde! |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
6.9.2006 22:23:33
foukáme Barunce na bebíčko a ať to nebolí
Nám dnes vyndali stehy, řev na celou nemocnici, tak už snad budeme chvíli v pořádku. Byl to nezhoubný nádor, tak jsem ráda, že nic víc. Zítra zas odjíždím na chalupu, chci ještě využít posledního sluníčka a snad od příštího týdne už začnu stěhovat chalupu do Prahy, tak doufám, že bude nějaký srazík. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
6.9.2006 9:45:01
ahoj holky.
Silvo, dobrej clanecek :o) chudak mala, jeste ze na to ty deti tak rycle zapomenou co??? a pises p ucitelka celkem ok to znamena ze nejste moc nadseny co?:o)) No Kata ve skolce v pohode, jen nam OPET jedna matka vymenila boticky, uz PO DRHE, takze uz sem se rozcilila a ze ja to umim, protoze to snad uz neni normalni.Jeji holka ma boty o 2 cisla vetsi, takze nechapu ze si toho nevsimnou ze jejich dite chodi po palcich!!!!!!!!!!§ byla sem vcera vzteky bez sebe :o)) navic sem byla v praci takze sem nemohla sedet na telefonu a obvolavat navic ucitelky po obede telefony ignorujou nebo ja nevim, zkratka des a hruza. no a jeste sem Kacku prihlasila na balet teda spis tanecky takze sem na ni zvedava, je totiz pohybliva asi tak jako ja :o)))))))))))))) tak papapap a mejte se jo a nemam brejle takze netusim jestli to pisu dobre a jestli mate sanci to precist. Manko co tomik ve skolce? povidej, prehanej paaa |
| Silva+Barborka+SARKA | 45740 |
|
|
5.9.2006 20:00:28
Ahojky holky!
Tak jak se vede? My jsme včera šly poprvé do školy.Den byl pěkný a dokonce se mi podařilo přesvětčit tu mojí Barunku aby si vzala sukni(ona se totiž měla narodit jako kluk,je prostě taková) Takže ve škole se jí moc líbilo P.učitelka celkem ok.Odpoledne měli takové malé soutěže na školním hřišti.Takže jsme si ten den pěkně užily.Říkala jsem si tak v 18h,že jsme to pěkně zvládly a ouha.Převlíkám ŠÁRINKU,že jí půjdu vykoupat a najednou šílený Barunčin řev.Přiběhne do koupelny a že se bouchla do ucha.Kouknu a ona měla roseklé ucho.Takže rychlý odjezd do nemocnice(naštěstí byl na blízku "děda"(můj tatka)A odvezl nás,protože jak mi odjel manžel do školy vzal si auto. V nemocnici jí to zašily asi 6-7 stehy a ještě si s Barunky p.doktor dělal legraci jak krásně oslavila ten první den ve škole. Takže co si přát víc fakt pěkný zakončení. Dneska je Baru v pohodě na ucho už zapoměla no škola je větší zážitek. Tak zatím pa loučí se s vámi "slaměná vdova"papa |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
5.9.2006 13:13:58
chvíli tu nejsem a tady se "kecá a kecá"
Já bydlela pár let v Holešovicích přímo na křižovatce Dělnické a KOmunardů a když jsme pak přišli do Hostivaře, byla jsem hrozně zklamaná, že nikde nejsou žádné obchody,žádný život. Když se mi narodily děti, nikdy bych se do Holešovic nevrátila. Zlaté sídliště:)) Já pocházím z vesnice, kde máme i chalupu a když jsem tu víc dní,mám ponorku. Rendo, Vojta měl u nosu bouličku, která mu pořád rostla, 2x ji vypalovali, ale bylo to zbytečné. Muselo to jít pryč chirurgicky, protože by mohl ochrnout na půlku obličeje. |
| Ivka1 | 18501 |
|
|
5.9.2006 9:30:28
Ahoj holky,
moc Vám děkuju všem za rady. S tím naším stěhováním je to nějaký nahnutý. Já jsem na nervy, manžel do večera v práci :-( Doufám, že se to nějak vyřeší, protože už jsem se začala těšit. Jinak my teď bydlíme na Vinohradech. Mě se tu líbí, ale pro malé děti to moc není........Máme syna Ládíčka 12/04 KOukám, že se tu rodí, tak moc gratuluji a taky trochu závidím :-) |
| Jitulka | 18006 |
|
|
4.9.2006 22:41:50
Olli,větší byt?Já vím,naděje umrá poslední,ale já už skoro ani nedoufám,takže si tu asi budeme šlapat na hlavy,dokud nás děti nešoupnou do důchoďáku.
A taky jsi mi připomněla,že jsem přehlídla,že má Radule Aničku,takže se přidávám ke gratulaci,Manče už jsem přála a teď se tedy budu těšit,jak se uvidíme po tom její 6tinedělí. My teď zase na pár dní ještě vystřelíme na Moravu,ale pak už nás tu povinnosti definitivně přivážou,koneckonců,dcéra si od nás aspoň zase vorazí a tak v klidu zvládne ten začátek nového šk.roku ;o). |
| Oliii a spol | 19503 |
|
|
4.9.2006 11:38:36
Zensky, vy krafete vzdycky akorat kdyz tu nejsem, za chvili si to zacnu brat osobne:-)))
Manko, promin, ani jsem ti nepogratulovala, i kdyz jsem z toho byla pekne na vetvi, nechala jsem si to az na obdobi klidu, no a zadnej neprisel. Jsem rada, ze uz jste doma a jsem zvedava, jak ti to pujde:-)) Na ty bezspankovy noci se znovu asi dost tezko zvyka:-) Jestli zvladnes srazik po 6nedeli, tak to teda klobouk dolu! A RAdule nam tady taky prispela dalsim desitkovym ditkem:-) Gratulujeme k Anicce, vy jste si to holky mely prohodit a byly by z toho dva parecky:-))) Uzili jsme si paradni dovcu bez Kuldicka, i kdyz uz jsem se tesila a dneska, kdyz jsem ho videla, tak jsem u toho becela jak zelva. Matka zavislacka a to jsem si pri pohledu na takovyhle vzdycky klepala na hlavicku... Nemame pocitac, protoze tesne pred odjezdem se nam podarilo upustit notebook a odnesla to obrazovka. Prima akce za 12000:-((( Nekdo tu psal o detskym koutku v Hyacintovy tady na Zahradaku, tak to je bohuzel uz zruseny. Jmenovalo se to kavarna u Josifka, myslim, takove hezke jmeno, ze jo, a skoncilo to kratce nez se malej narodil. Ted se chystam mrknout do toho Frydolinka, to taky nemame daleko. Vsichni se tu stehuji, jen my porad nemuzeme na nic pekneho narazit. Kdyz uz se nam to libi, tak se to zas nelibi nasi penezence, tudiz asi vyhnijeme jeste nekolik let tady:-))) Tak zatim pacek a pristi tyden uz, doufam, budu opet na prijmu |
| Jitulka | 18006 |
|
|
3.9.2006 18:41:19
Já jsem tedy v Horních Měcholupech spokojená,jsem rodilá Vršovičanda a zpět už bych neměnila,pokud by to nebylo nutné.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.