Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka+4/92+8/95+11/00 | 46277 |
|
|
4.1.2008 19:35:08
je vidět že jsem tu dlouhu nebyla:O(tak tady ještě jednou ten salónek
![]() ale už fakt jdu .pa |
|
|
4.1.2008 19:32:33
koukám že Jurka se Vám nechce ukázat:O(
![]() |
|
|
4.1.2008 19:30:06
Ahojky.
tak jsem se na vás přišla konečně juknout,do středy jsem byla na horách .Musela jsem neplánovaně dom,teda musela...Tomas už tam neměl nikoho k sobě a tak se nudil a tak proto:O(ale nejraději bych tam zůstala do neděle. Koukám že marůdkujete:O(u nás nic,teda před sv´TKAma jsem na chvilku lehla,nó ,spíš polehávala já,ale stihla jsem to přepít:o)))) Svátky super! ![]() MMch,děkuji za všechny krásné přáníčka a i já Vám všem přeji krásný a š´tastný TEN NOVÝ ROK! Tomas i přes to že měl jenom dva dárky byl nadšen.ono něco šoupla jedna babička a něco druhá a teta prachy,jé ,ten jich dostal! nejvíc dárků dostal Jurka,prej že byl memočnej...já mu dám memočnej,pacholek je to a rozmazlenej:O)))) ![]() Fotečku králice nemám,páč došla baterka,ale určo vám jí sem hodím.Jurka se s ní furt hraje ,myslím že se dárek povedl.Na lyžích jsem ho taky nefotla,páč v tom blázinci co byl kolem cesty na vlek ,jsem na to vždy nějak opomněla:O)ale příště vám sem šoupnu video jak Jurka bordí,opravdu stojím jako pyšná matka pod kopcem a hrdě se k němu hlásím:O))je fakt že tam malého a hlevně šikovného snowboar´dáka jsem tam krom něho neviděla:O)abych se z toho nepo..:O),že jó:O)?! Nikolka taky super,ale snovboard nemám taky vyfocenej..sakryš ,koukám že jsem na těch horách jenom juchala ,ale abych zdokumentovala něco hezkého ,to néé:O( mmch,takto jsem juchala já:O))ještě že nejsou vidět ty naše ladné pohyby:O)) a ještě lepší je že nejsme slyšet:o))))tak co ješte,,nó,myslím že to na chvilku stačí.teda ale dala jsem si předsevzetí a už tej´d toho lituju:O( mám tři a jedno horší než druhý,ale snad alspoń jedno zvládnu:O(teda snad.Musím zhubnout a to hned šest kg:O(za rok jsem je nabrala:O(jsem prase tlustý a na horách jsem funěla jako když jde prase z bukvic:O(a ty další vám nenapíšu,páč jedno jsem už porušila:O(a druhé se sem nehodí:O)) Jó,tady je ještě fotečka našeho salónku.teda vypadá to nacpaný,ale je to fakt super a zákaznice se vracej:O))!! ![]() a ![]() myslím že je to opravdu všechno,se omlouvám za zahlcení,ale už jsem tady dlouho nebyla a tak jsem si to musela užít:o))zatim pa Renčo,hezky si uží večer!!! |
| rkardova | 22680 |
|
|
4.1.2008 13:39:14
Zuzko,já nechci moc nahlas....my jsme zdraví :0)
Madlenka sice stojí ale sama se neudrží.Fotka byla momentka.Je hrozně čilá-chvátá. Leží,chceme ji za ručičky posadit a ona hned na nohy a hopsat.To je spokojená. Holky a hopsadlo?....v něm si libuje. Dnes chceme vyrazit na myslivecký ples.Odpol.jedu pro mamku.Bude hlídat.Snad se nebudu často vracet na kojení. Před Vánocema jsme byli s partou na večírku(v Miličíně) a Madlenka se vzbudila až v jednu hodinu. |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
4.1.2008 12:50:09
týjo,je tu někdo bez nemocí??to je samá alergie
já si ten flíček namazala indulonou a je poloviční,takže žádná lupénka!!!!že tam vůbec lezu!!! Věrko-díky,tak až to bude k tomu,dám vědět..nyní jsme sice ok,ale nesjedu u nás kopec :-)))máme to tu ledovku |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
4.1.2008 12:48:20
Jo a ještě k těm nemocem, už nemůžu sehnat žádný ze tří možných ůléků pro Tondu, děs, tak budu muset příští týden vyrazit na alergologii, aby nám zkusil předepsat něco jiného, teda, jestli něco bude.
|
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
4.1.2008 12:46:40
Renčo, my taky letos měli pohodičku Silvestr, sešli jsme o 4 patra níž ke známým, mají dvě holky, ta starší chodí s Katkou ndo školky a budou asi spolu chodit i do školy, Kačka tam přespala do rána, Toníka jsme uspali a pak púo půlnoci přenesli. Kecali jsme a bylo to moc fajn, jsme se domluvili, že za rok to zopáknem
|
| rkardova | 22680 |
|
|
4.1.2008 11:37:30
Fuj,to je nemocí!!Mě to připadá,že za mého dětství tolika nemocí,alergií a všeho nebylo.
Není divu,sami si tu přírodu a vzduch znečišťujeme.Někde se to projevit musí. Nebylo lepší,když jsme pili vodu z potoka,koupali se v rybnících,jedli jsme venku vše co bylo jedlé a teď? Jak jste strávili Silvestr? My byli doma u TV a DVD. Pohodička,klídek.Chrupla jsem si a byla půlnoc.Pak jsme půl hoďky koukali z balkónu na ohňostroj. Asi stárnem.Nikam se nám nechtělo. |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
3.1.2008 21:44:00
já jsem to špatně napsala-léky jsem brala na štítnou žlázu a spreje na astma;-)Na alergii jsem si vzala Zyrtec či co až v posledním trimestru a to jsem skoro "umírala"...ikdyž ono se to s působením léků v těhu přehání...někdo kouří,fetuje a má zdravé děti...takže ooobčas nějaká tabletka Paralenu(když je nejhůř) nebo léku na alergii neublíží;-)
|
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
3.1.2008 21:18:57
No to jsem Vám zapomněla napsat, dneska u nás byla Monďa s rodinkou:-))
Monče to moc sluší a dětičky jsou úžasný, Adélka si chtěla hezky hrát, ale naše slečna neměla náladu:-( Moni jen co jste odjeli, tak se mně ptala jestli byla hodná a kdy zase přijedete, že si chce hrát s Adélkou:-) Vítek je krásný klučina!! O astmatu bohužel, nebo spíš naštěstí nevim nic!! Zuzko, super, budu moc ráda když se stavíš. O nemocech mi ani nemluv, plácáme se v tom od října a nemůžeme se z toho vyhrabat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.