| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 8649  [Dalších 8079 >>]
Monďa 23960
3.1.2008 21:11:26
ahojky uz jsem tu dlouho nebyla. a tak nejak zjistuji ze je Terka tehotna?? tak moc gratuluji. to je krasne, a kdy to cekate?

co se tyce astmatu, alergie a tak v tehu,tak me alergolog rekl at beru ten spray ale tabletky ne - hlavne ne v prvni trech mesich kdy se plod vyviji. spray je lokalni pouze do plic tak se můze, to je podobne jako u nosniho spreje nebo tak. a pak jsem mohla ten spray pri akutni dusnosti - max osm vdechů za den. co se tyce alergologie, tak me nejvic toci, ze tam musim min dve hodky tvrdnout, nez se dostanu na radu :(((

tak jsme dneska byli na neurologii v Bn s Vitkem a ma trochu asymetrii, tak budem chodit na rehabilitace. musim se zitra objednat. doufam ze to srovname. a pak jsme zajeli k věrce na navstevu do noveho baracku. maji to tam moooooc pekne. ze zaprazi maji pekny vyhled, jsou jak na vysehrade :)

tak se mejte jdu se koupat ado hajan.
Amelie a králíci 50386
3.1.2008 20:55:17
proto jsem brala léky a spreje,aby se mi dobře dýchalo a chodila na časté kontroly...
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
3.1.2008 19:24:52
hele říkali ti zda to tvoje špatný dýchání může mít vliv na vývoj plodu?
3.1.2008 19:23:32
povedly
3.1.2008 19:22:37
ahoj Marci, svátky byly super až na to zdravíčko. malej si vánoce užil, hory se taky líbili. jen to byl těžký týden. mamce vykradli auto, jejímu příteli nabourali, v ulici praskla voda a tak měla mamka ve sklepě po kolena vody a my radši odjeli na hory. hned večer slabý astmat.záchvat a pomohl až mudr když jsme se skoro po týdnu vrátili. Brácha si zlomil ruku, málem levou i pravou :-)),přitom mu zjsitili špatný rameno - pravděpodobně ho čekají šrouby.
Jinak se máme fajn, mě už je po injekci lépe a pro sprej chci hlavně kvůli tomu, že jedeme za měsíc do itálie a nerada bych tam lítala po nemocnicích.
Dárky se taky povedli a tak si hezky hraje.
Amelie a králíci 50386
3.1.2008 19:13:49
čauky,Terez,jak je?Já jsem sprej brala akorát v těhu(to se mi špatně dýchalo),ted na to kašlu,ale měla bych asi denně.Šárka má sprej dokonce 2x denně,ale u ní to dodržuju.Na sebe kašlu;-)
3.1.2008 19:09:55
jj taky si půjdu pro sprejík
Amelie a králíci 50386
3.1.2008 19:00:41
no,my máme alergii všichni...já i holky,manžel ekzém a já se Šárkou astma.Když jdu z alergologie do lékárny,tak tam nechávám za léky a spreje cca 2-2500kč:-(...ale nějak to neřeším....pořád je to lepší než Jendova diagnoza.Utěšuju se tím,že jsou na tom lidi hůř.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
3.1.2008 18:41:34
verčo-to je blbý s tím ouškem..mrzí mě to...co že to očkování,to by nepomohlo??jak je možný,že na to tak trpí ? .-((

marci-já si vůbec nevšimla,že bych nějak kýchala,kýchám jen při prachu,ale kdo nepšíká,co??
ale sedět na alergologii je deprimující...samé obrázky dětí s astmatem apod...brr
3.1.2008 18:33:11
tak já jsem alergii taky neřešila, byla jsem jen na kočky ale teĎ se mi to bohužel tak nahromadilo - kočkám jsem se nijak extra nevyhýbala (však jsem jen pšíkala) a to jsem jsem prý pokaňkala. alergie se tak hromadila , že jsem teď po druhým astmat.záchvatu.

s potravinou nemám zkušenost, jen u malého a ten má dietu
když mu u prvního fleku ve 3 měs dětská diagnostikovala hned atopický ekzém, taky jsem si myslela svoje a za půl roku už jsme v tom pěkně lítali :-(
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 8649  [Dalších 8079 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.