| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 8649  [Dalších 7839 >>]
Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 29669
27.11.2007 20:17:19
Ahoj holky, zdravím Vám, u nás se taky marodí:-( Už snad 3 neděle, Anetka se nemohla zbavit kašle, tak dostala pořádný kapičky na odhlenění a od včerejška jí přepadla nějaká viroza, takže v noci a přes den blinkala:-(
Stáníkovi teče z očíček - je to infekční-nakazila ho neteř.
A dnes večer zalehl i Standa, toho prozměnu nakazila Anetka,takže se v tom pořád plácáme:-(

Všem ostatním marůdkům přeju ať jsou brzo fit!!

Jeníček je šikulka a Marcelka taky!! Mám veeeelikou radost!!!!!!!

Renčo, taky mám tu odsavačku na vysavač a je super, když mi já mamka přinesla, tak jsem moc nadšená nebyla, ale když jsem jí vyzkoušela, tak mně přesvědčila, že je fakt bezva!! Takže DOPORUČUJI!!!!!!!!

Verča(N+M+T) 5969
27.11.2007 19:14:31
Teda nevím, proč my nejdou vkládat ani příspěvky. Vždycky se to povede až na kolikátý pokus. Ach jo...
Tak jsem Zuzce poslala fotky, snad se jí povede je sem vložit.
Amelie a králíci 50386
27.11.2007 17:12:02
Tak jsme strávili den u doktorů(tedy já a Jeník)-dopoledne 2hodiny v BN na genetice,odpoledne na neurologii v Praze.Na genetice Jeníkovi brali krev,dnes se trefili napoprvé;-)Nepřibírá a dost pláče(hlavně v noci),tak to začínají snad řešit.
Na neurologii měl pan doktor radost,že se začíná plazit.V polohových reakcích odpovídá 6ti měsíčnímu dítěti,zatím si nesahá na nohy a nesedí,tak máme cvičit a cvičit a na kontrolu v lednu.
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
27.11.2007 12:05:38
Renčo, kolem 300, ale fakt se to vyplatí, navíc ta podomácku dělaná odsávačka nemá ten šetrnej konec, kdy tomu dítěti dáš u toho originálu takovej spešl nástavec a nic mu neuděláíš, koukni na ty stránky, co jsem ti sem dávala, máš tam i odkazy, kde to můžeš koupit

Jo a podle těch jejich stránek by ji měli mít ve Voticích
Votice

Zdravotnické potřeby
Mgr. Stanislava Krumová
Komenského nám. 230
259 01 Votice

A v Benešově ve dvou lékárnách
Fakt se ta investice vyplatí a krásně to vysaje
rkardova 22680
27.11.2007 11:53:56
Verčo,Zuzko a kolik ta odsávačka stojí?
Já si vyrobila z té obyčejné na vysavač.Ale dávám ji tu hadičku pouze na krajíček max 1cm.A i po vysátí slyším,že tam vzadějc tu rýmu má.Bojím se,aby se jí to nedostalo do oušek.

Dneska jsme měli jít na očkování.Madlenka má rýmu,tak jdeme příští týden a budou ji brát krev! :0( To pro mě bude hrozný zážitek.Vždyť nemá žádné žilky vidět!
Jo a máme dávat Nasivin nosní kapky pro kojence.
rkardova 22680
27.11.2007 11:53:56
Verčo,Zuzko a kolik ta odsávačka stojí?
Já si vyrobila z té obyčejné na vysavač.Ale dávám ji tu hadičku pouze na krajíček max 1cm.A i po vysátí slyším,že tam vzadějc tu rýmu má.Bojím se,aby se jí to nedostalo do oušek.

Dneska jsme měli jít na očkování.Madlenka má rýmu,tak jdeme příští týden a budou ji brát krev! :0( To pro mě bude hrozný zážitek.Vždyť nemá žádné žilky vidět!
Jo a máme dávat Nasivin nosní kapky pro kojence.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
27.11.2007 8:32:35
Renčo-odsávačku taky doporučuju,malou tím nezraníš a krásně odsaješ,investice se vyplatí!!!

jedeme na chalupu,to jsem zvědavá,co nás tam čeká!!!a jestli dojedeme

noc byla klidná..sice jsem šla spát kolem 1h,ale byl klid
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
26.11.2007 23:52:42
Renčo, odsávačku na vysavač máme a je super, vřele dopotučuju, tam nemáš žádný hadičky, takže to hluboko nestrčíš, ale vysaje to hezky vše, to ani tou obyš. odsávačkou neodsaješ. No a už nevím, jak hluboko jsem tu normální dávala. Kup si ten Babyvac

www.babyvac.cz
máš tam i odkazy, kde se dá koupit
rkardova 22680
26.11.2007 21:35:21
tak jsem vás narychlo jedním okem pročetla.
Marůdkům přeju brzké uzdravení.
Marci,Jeníkovi přeji další pokroky-gratuluju.
Oslavencům přeji vše nejlepší,hlavně to zdraví.

Nestíhám.Holky marůdkujou.
Jaké máte zkušenosti s odsávačkou nosních hlenů na vysavač?Jak hluboko hadičku do nosu zavádíte?Díky za info.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
26.11.2007 19:31:46
verčo-dodatečně gratuluju k dnešním narozkám!!!!!!!!!!
klidně mi fotku pošli..teda snad velikou fotku otevřu..to víš,zmenšená fotka by byla nejlepší,to pak není problém,to kvůli mému "super" signálu
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 8649  [Dalších 7839 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.