Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 | 29669 |
|
|
27.11.2007 20:17:19
Ahoj holky, zdravím Vám, u nás se taky marodí:-( Už snad 3 neděle, Anetka se nemohla zbavit kašle, tak dostala pořádný kapičky na odhlenění a od včerejška jí přepadla nějaká viroza, takže v noci a přes den blinkala:-(
Stáníkovi teče z očíček - je to infekční-nakazila ho neteř. A dnes večer zalehl i Standa, toho prozměnu nakazila Anetka,takže se v tom pořád plácáme:-( Všem ostatním marůdkům přeju ať jsou brzo fit!! Jeníček je šikulka a Marcelka taky!! Mám veeeelikou radost!!!!!!! Renčo, taky mám tu odsavačku na vysavač a je super, když mi já mamka přinesla, tak jsem moc nadšená nebyla, ale když jsem jí vyzkoušela, tak mně přesvědčila, že je fakt bezva!! Takže DOPORUČUJI!!!!!!!! |
| Verča(N+M+T) | 5969 |
|
|
27.11.2007 19:14:31
Teda nevím, proč my nejdou vkládat ani příspěvky. Vždycky se to povede až na kolikátý pokus. Ach jo...
Tak jsem Zuzce poslala fotky, snad se jí povede je sem vložit. |
| Amelie a králíci | 50386 |
|
|
27.11.2007 17:12:02
Tak jsme strávili den u doktorů(tedy já a Jeník)-dopoledne 2hodiny v BN na genetice,odpoledne na neurologii v Praze.Na genetice Jeníkovi brali krev,dnes se trefili napoprvé;-)Nepřibírá a dost pláče(hlavně v noci),tak to začínají snad řešit.
Na neurologii měl pan doktor radost,že se začíná plazit.V polohových reakcích odpovídá 6ti měsíčnímu dítěti,zatím si nesahá na nohy a nesedí,tak máme cvičit a cvičit a na kontrolu v lednu. |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
27.11.2007 12:05:38
Renčo, kolem 300, ale fakt se to vyplatí, navíc ta podomácku dělaná odsávačka nemá ten šetrnej konec, kdy tomu dítěti dáš u toho originálu takovej spešl nástavec a nic mu neuděláíš, koukni na ty stránky, co jsem ti sem dávala, máš tam i odkazy, kde to můžeš koupit
Jo a podle těch jejich stránek by ji měli mít ve Voticích Votice Zdravotnické potřeby Mgr. Stanislava Krumová Komenského nám. 230 259 01 Votice A v Benešově ve dvou lékárnách Fakt se ta investice vyplatí a krásně to vysaje |
| rkardova | 22680 |
|
|
27.11.2007 11:53:56
Verčo,Zuzko a kolik ta odsávačka stojí?
Já si vyrobila z té obyčejné na vysavač.Ale dávám ji tu hadičku pouze na krajíček max 1cm.A i po vysátí slyším,že tam vzadějc tu rýmu má.Bojím se,aby se jí to nedostalo do oušek. Dneska jsme měli jít na očkování.Madlenka má rýmu,tak jdeme příští týden a budou ji brát krev! :0( To pro mě bude hrozný zážitek.Vždyť nemá žádné žilky vidět! Jo a máme dávat Nasivin nosní kapky pro kojence. |
| rkardova | 22680 |
|
|
27.11.2007 11:53:56
Verčo,Zuzko a kolik ta odsávačka stojí?
Já si vyrobila z té obyčejné na vysavač.Ale dávám ji tu hadičku pouze na krajíček max 1cm.A i po vysátí slyším,že tam vzadějc tu rýmu má.Bojím se,aby se jí to nedostalo do oušek. Dneska jsme měli jít na očkování.Madlenka má rýmu,tak jdeme příští týden a budou ji brát krev! :0( To pro mě bude hrozný zážitek.Vždyť nemá žádné žilky vidět! Jo a máme dávat Nasivin nosní kapky pro kojence. |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
27.11.2007 8:32:35
Renčo-odsávačku taky doporučuju,malou tím nezraníš a krásně odsaješ,investice se vyplatí!!!
jedeme na chalupu,to jsem zvědavá,co nás tam čeká!!!a jestli dojedeme noc byla klidná..sice jsem šla spát kolem 1h,ale byl klid |
| Verča a Katka+Toník+Majda | 32515 |
|
|
26.11.2007 23:52:42
Renčo, odsávačku na vysavač máme a je super, vřele dopotučuju, tam nemáš žádný hadičky, takže to hluboko nestrčíš, ale vysaje to hezky vše, to ani tou obyš. odsávačkou neodsaješ. No a už nevím, jak hluboko jsem tu normální dávala. Kup si ten Babyvac
www.babyvac.cz máš tam i odkazy, kde se dá koupit |
| rkardova | 22680 |
|
|
26.11.2007 21:35:21
tak jsem vás narychlo jedním okem pročetla.
Marůdkům přeju brzké uzdravení. Marci,Jeníkovi přeji další pokroky-gratuluju. Oslavencům přeji vše nejlepší,hlavně to zdraví. Nestíhám.Holky marůdkujou. Jaké máte zkušenosti s odsávačkou nosních hlenů na vysavač?Jak hluboko hadičku do nosu zavádíte?Díky za info. |
| Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 | 24678 |
|
|
26.11.2007 19:31:46
verčo-dodatečně gratuluju k dnešním narozkám!!!!!!!!!!
klidně mi fotku pošli..teda snad velikou fotku otevřu..to víš,zmenšená fotka by byla nejlepší,to pak není problém,to kvůli mému "super" signálu |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.