| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 8649  [Dalších 7829 >>]
Verča(N+M+T) 5969
26.11.2007 17:54:07
Tak snad se mi to povede už vložit. Už jsem to odpoledne zkoušela několikrát a ani jednou se mi to nepovedlo:(.

Zuzi,
vy si teda taky užíváte, co?? Doufám,že už budete brzo fit, vždyť se blíží vánoce a není nic horšího, než je promarodit. To už jsme taky zažili. Naše holky se zatím docela drží, sem tam zakašlou, ale není to nic vážného.

Chtěla bych se pochlubit naší 4 letou princeznou. Ale neumím sem vkládat fotky a ani nemám album na netu. Nechci otravovat, ale nenašla by se některá, kteréch bych mohla fotku poslat mailem?
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
26.11.2007 10:17:46
ahoj

v noci měla eli ZASE LARYNGITIDU,takže jsem ko...na jednu stranu jsem ráda,že to přišlo a že jsme to zvládli,mělo to docela mírný průběh (oproti minule!!)..ona ještě chrupká,spala jsem s ní v posteli v šále a čepici,kolem 6h manžel odjel do práce,tak jsem se přesunula k nám do ložnice k vojtovi....vojta je VÝRAZNĚ lepší...tak snad si eli pokašle pár dní a budeme už KONEČNĚ ZDRAVÝ!!!

vercah-zabíjačku bych si taky dala..taky miluju ovar

Jana+2 19479
26.11.2007 9:20:30
Katce také přejeme hezký svátek, to je pravda-až bude ve škole, volno jen o prázdninách..
Tak nám zase napadalo,teď momentálně svítí sluníčko.Martínek je ve školce-mají dnes malování na sklo-tak jdu honem dohánět resty.
Mějte se!
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
25.11.2007 21:07:15
Děkujeme za přáníčka.
Kačka odjela na týden k našim, byly jsme v Hradci Králové u tety na zabíjačce a byly tam i naši, tak ji vzali na praázdniny, no musí si toho užít, za rok už bude chodit do školy.

Jinak jsem ěnjaká hladová, sice jsme jeli ze zabíjačky, ale já z toho všeho jím jen ovar a toho bylo dost málo. takže jsem se cpala buchtama a teď bych si dala nějakej bifteček

Věrko, posílala jsem ti email
Hanka+4/92+8/95+11/00 46277
25.11.2007 18:30:28
Ahojky.
tak nakoukávám a mám ukrutánskou radost z Jeníka!!!!Jeňulo ,jen tak dál!!!
na ovulaci si taky nehraju.mám zjištěno že když chci,tak to nejde:O(Nikolka byla plánovaná a nešla nám přes půl roku:O(Tomas s Jurkou ....:O)))najednou to bylo a věřte, že v Tomasově případě to fakt nebylo plánované a ani u Jurdy:O)))
Katušce vše nej k svátku!!
25.11.2007 17:35:39
Katce Vercahové vše nej k svátku :-))

Verčo-jo,tak když je doma manžel a je toho moc,tak ječí taky,ale on na ně...spíš na Elišku,aby se uklidnila...když se rozjede,neví,kdy přestat

oplodnění-na ovulaci se dá spolehnout za předpokladu,že poznáte,kdy jí máte (výtok,bolest..) nebo že máte přesné cykly

jsem umyla doma skleněné vitriny...celý den jsme doma..dopol chumelilo,pak padalo něco jaké déšt...fuj
Amelie a králíci 50386
25.11.2007 17:20:13
ohledně ovulace:-)Nám to tedy taky moc nevycházelo....O Jeníka jsme se snažili 2roky,měřila jsem si teplotu...mnohokrát jsme se trefili do doby kolem ovulace a nic.
A pak jednou jsme se snažili 3dny před a 3dny po ovulaci a já jsem brečela,že zase z toho nic nebude,protože jsme propásli ten správný čas a ejhle....on Jeník:-)
Verča(N+M+T) 5969
25.11.2007 12:39:22
Tak pro uklidnění - u nás doma to taky pořád ječí a kňučí a piští!! Většinou začnou holky a pak spustí já na ně a když je náhodou (výjimečně) manžel doma, tak pak spustí on na mě, abych na holky neječela. Takže takový začarovaný kruh. Nejlépe je snad v týdnu, kdy je Natálka skoro celý den ve školce. To se s Míšou nějak dá, i když samozřejmě to taky není pořád jednoduché.

Jinak já zatím nemohu spoléhat ani na ovulaci, nemohu ji vysledovat, neb mám menstruaci nepravidelnou, pokud ji vůbec mám. Je to trochu složité, ale vlastně co jsem vysadila antikoncecpci, tak si moje tělo dělá co chce a buď nemenstruuje (aniž bych byla těhotná) a nemo zase menstruuje kdy nemá. Takže tak.
25.11.2007 12:16:30
Monďo-to je jako by jsi byla u nás..taky to tu pořád ječí nebo někdo kňučí!!!!to je asi normální...klidně si poplač,se můžeš vymluvit na hormony,ale na co s mám vymlouvat já???!!!???a ted co jsou nemocný,je to o to horší!!!!grrrr

Marci-gratuluju k pokrokům!!!!to jsou skoky v poslední době...

Vojta už je bez teplot,krásně vykašlává,ale děsně to v něm pořád chrčí..rýmu ani tak nemá

včera jsme měli srazík s březnátkama a bylo to super...mrzelo mě,že vojtík nemohl jít...tomu by se tam líbilo..máma mi ho holídala,teda dost to prospal...4h v kuse!!

Monďa 23960
24.11.2007 20:38:51
verčo,
nezáleží na tom kdo z vás je mladší, ale kdo má "mladší" krev při početí. ale samozřejmě že jsou to babské pověry. nespoléhala bych na to. my to takhle neřešili (nebo my to neřešili vůbec, prostě jsme si řekli a bylo :), ale vyšlo nám to u obou dětí. jinak bych to také zkusila podle té ovulace, jak říká zuzka, to by mělo vyjít. :)

Marci, gratuluji k pokroku to je bezva.

já dneska měla úuuužasnej den. myslela jsem že zešílím (z těch našich ratolestí). až jsem večer i brečela, protože to se nedalo. vítek má dny, kdy fakt ječí a ječí, pak do toho ječí adélka a pak zas ječím já na ní.... no fakt úžasný. manžel v práci celý den, to samé zítra. ach joooo

dítka chrupkají (konečně), tak jsem si načala brambůrky a piju kojící čaj :)))) mějte se
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 8649  [Dalších 7829 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.