| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Benešov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 8649  [Dalších 7819 >>]
Verča(N+M+T) 5969
24.11.2007 19:07:01
Zuzi,
nechci tě strašit, ale co zkusit třeba rentgen? Já vím, že je na poslech O.K. Kamarádky holka taky byla. Ale měla dlouho teploty, tak antibiotika dostala asi až po týdnu a stejně z toho byl nakonec zápal plic. Malá měla stejné příznaky co píšeš. Ale asi to může být jen náhoda, ale dneska člověk fakt neví. Jen držím palce, ať je to lepší.

A co se týče krve a tak podobně, tak na to fakt nespoléhám a ani to neřeším. Pokud bych to měla brát podle stáří krve, tak bychom asi měli mít kluky, protože manžel je o pár dní mladší. A na těch 7let taky nevím. Nějak to neřeším, časem se uvidí. Nejdřív se ale moje tělo musí srovnat, trochu zlobí:(.
Jinak moje mamka bydlí ve Slaném, je to u Kladna.
terezie + tadeáš 05 + berta 08 43496
24.11.2007 15:32:51
tak jen dál dávej křupky na zem :-))) tak holt budeme doufat, že sem tam nějaku tu fázi (i když důležitou) přeskočí :-))
Amelie a králíci 50386
24.11.2007 14:43:07
ahoj holky,mám novinku:-)Jeník se začíná plazit:-)Sice jen za kukuřičnou křupkou a přískokama(přitáhne se oběma rukama zaráz a přiskočí-tedy asi špatnou technikou),ale díky Bohu za to:-)
Jinak rehabce vadí,že si stále nesahá na nohy a nepřitáhne se do sedu,ale my jsme vděčni za jakýkoliv pokrok...občas z něj vyleze i nějaká slabika:-)Tak mám veeeeelikou radost.Krásný den všem.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
23.11.2007 16:12:01
Vercah-fotka hezká...indiánská babička :-)))

Monďo-ta krev je blbost..babi s dědou to taky zkoušeli po 7 letech a mají dvě holky :-))))))))))))...my se spolehli na ovulaci...vid,Vercah :-))) to vychází taky,holky na snažilkách ti vysvětlí princip životnosti spermií a schopnosti vajíčka se oplodnit

Jani-tak držím pěsti,at jí zkoušky vyjdou...výročí jsme měli letos...2x 30 let,50 let,60 let,75 let a 85 let..uf,náročný rok!!!

Vojta má pořád teploty..včera jsem byla u dr..na poslech je ok,nabrala krev z prstíku a taky ok...takže dávám jen sirupy na kašel a čípky na teploty..ale má často 39,5C..dusí se kašlem,2x se mi z toho pozvracel
Verča a Katka+Toník+Majda 32515
23.11.2007 11:44:38
Monďo, není to Ergo ale Patapum, ALe princip stejnej
Monďa 23960
23.11.2007 8:57:37
ahojky,
adý kouká na pohádky a vítek si brouká v postýlce, tak mám chvilku.
Jé Jani, my měli letos oslav taky dost, a příští rok budou též - mamča taky slaví 45-tiny hned v lednu :)
Jinak můžeš na ZPMV na jakoukoliv pobočku, jakou si vybereš. a v Tá je to myslím Roháčova ulice. ale jsem "orientační" typ, tak že moc neporadím, tam mě dopraví manžel a já to vyřídím (on nemá rád papírování...)

Jé Verčo, také máte Ergo? my máme béžové. už teda v něm nevařím, ale když jdem někde na delší výpravu (do ZOO, lítání po městě), tak je bezva. Když jsem poprvý vytáhla na vítka šátek, tak adélka dostala hysterický záchvat, že chce taky do šátku. takže jsem nedřív ponosila vítka, když usnul a já ho dáala do košíku, tak jsem ponosila adélku... Ale ted už si zvykla, že šátek je Vítka a ergo Adélky. :))

Verčo,tak at mimi brzo vyjde. JInak jsem slyšela, že to prý funguje podle krve. (nám to tak aspon vyšlo u obou dětí). Říká se že po 7 letech se v těle mění krev. a kdo má z partnerů při početí mladší krev, po něm bude pohlaví dítěte. :)))

končí kouzelná školka, pádím. mějte se
Jana+2 19479
22.11.2007 23:28:40
Toník je hotový manekýn,krásný kluk.Mamko,takhle ale do hrnce moc neuvidí!?
Verčo,kde bydlí tvoje maminka?Oslavy si užijte,nás čeká 4 hned po novém roce.
A také manželovy 45tiny,no jsme holt starý rodiče...
Tak my opět po roce blbneme,holka si vzpomněla,že by znovu chtěla zkusit přijímačky na Hellichovu-samozřejmě na poslední chvíli..nebráníme jí,ať si zkouší,to patří k životu-jenže berou jen 11 ze 70..
22.11.2007 21:21:50
Vaříme kaši pro Kačku
Verča(N+M+T) 5969
22.11.2007 16:29:06
No jo, už jí bude 2,5roku a Natálce budou v neděli 4roky. Čeká nás velká dvojítá oslava. Dvojitá proto, že moje máma bydlí daleko, takže budeme slavit u ní a pak v neděli u nás s druhou částí rodiny:). Tak bude veselo.
A děkuji za podporu k mimču. Sama jsem zvědavá, kdy se to povede, zatím mám spíš problémy než úspěch:(. A kluka bych taky ráda, ale znáte to, přírodě se poručit nedá.

Ať jste Zuzi už brzo v pořádku. Taky se v tom pořád plácáte, co? Mým holkám na kašel posledně nejvíce pomohl ACC sirup, Natálce teď dám občas vypít ACC rozpustné tablety.
22.11.2007 12:49:45
Zuzi, tak ať se z tohu už konečně vyhrabete. Je teď děsný počasí, nachcípaní jsou asi všichni
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 8649  [Dalších 7819 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.