| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 873  [Dalších 663 >>]
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
19.5.2008 15:59:35
Leni: děkuji za objasnění, já už si to stihla i najít přes vyhledávač, takže už nějakou představu jak to asi vypadá mám ;)
Blanka a Kubíček 53978
19.5.2008 15:51:23
tak koukám, že Lenka to tu pěkně rozjela:-D:-D
Leni a Peti - to je teda bomba, vy bydlíte ve stejný ulici a ještě chodíte s mimísama ke stejné paní doktorce, to jsou ale náhody!!!:-D:-D
Nooo, to mě se nestane... chjo...

kolínské M.centrum je fakt bezva, mamky tam chodí na počítače, anglinu, dělají se tam předváděčky kosmetiky, kadeřnic, vše s hlídáním dětí, před Vánoci se dělaly gelové svíčky, taky jsou tam hodiny zpívání s mimískama - nebo jen pohlídají, když si chceš oběhnout úřady nebo doktory.... je to bezva....
jen náš Kubajs tam řval jak tur, když jsem byla v učebně na jedné přednášce a jeho hlídala "teta" - teď tam asi nesmíme:-D:-D:-D Holky, to vám byl řev....
Lenka.kutnahora 82110
19.5.2008 14:53:17
Peti, Kristyn, diky moc,
Kristyn, babyvak je takovej rozkladaci pytel, ve kterem mimco lezi schoulene v klubicku, a mamca ho v tom nosi, je to vhodne uz od novorozence, neb se v tom nenici pater a mimi se v tom citi jako v brisku (udajne :), moc sikovna vec, viz treba babyvak.cz. Moc ti dekuju za nabidku pujceni klokanky, jsi moc hodna, prave klokanku uz mame, ale tam muze byt mimco az kdyz dobre udrzi hlavicku a jakztakz sedi, aby se mu pry nenicila ta pater, to planujem na vylety na podzim.
19.5.2008 13:02:52
ahojky, já jsem teda zaostalec a nevím co přesně se myslí Babyvakem, ale já měla "klokanku" - teda my tomu tak říkali. Tak jestli myslíš toto, tak tu možná ještě někde v Čáslavi mám a nepotřebuju jí. Tak kdybys chtěla a najdu ji, můžu i věnovat.
PetulkaKH 47237
19.5.2008 8:40:15
Leni,my jsme vak na břicho taky měli půjčený a Ondru jsem v něm nosila asi 4 měsíce a neprotestoval,naopak.
Ta paní co jsem ho od ní měla půjčený momentálně má mimi a používá ho tak nemůžu sloužit.
S šátkem zkušenosti nemám,ale nelíbí se mi to...nevím proč,ale nějak mi to nepadlo do oka.
Lenka.kutnahora 82110
18.5.2008 21:01:41
Kristy, Peti, díky, díky, už jsem na ten odkaz koukala, mají docela hodně aktivit, no, jestli fakt nenajdu nic v KH, poputujeme možná do Čáslavi, později, alespoň kouknout, jaké to v tom MC je.
Zkušené maminky, mám jednu velikou prosbu - chtěla bych koupit babyvak, nejlíp od Emitexu, ale nejdařív bych chtěla vyzkoušet, jestli v něm Terezka vůbec bude chtít být - neměly byste na zapůjčení, stačí na 1 den. Některé děti prý mají raděj šátek, tak bych chtěla vyzkoušet, co to naše, než ten babyvak koupíme.
Díky a pro dnešek dobrou, mimýsek usnul (snad, klepu na dřevo) tak jdu zkusit taky zdřímnout, pa, L.
PetulkaKH 47237
18.5.2008 20:13:24
Leni v Čáslavi mám kamarádku a ta do MM Kopretinky chodí a je moc spokojená,synáček si pohraje s dětičkama a ona si pokecá za každého počasí.Ale dojíždět by se mi teda nechtělo.
18.5.2008 19:42:30
tak už vím i kde to je - je to na katolické farnosti. No když si vzpomenu, tak se tam můžu zkusit dojít mrknout, až budu někdy v Čáslavi, ale kdy to bude, to nevím...
18.5.2008 19:32:39
Tady je ta Kopretina v Čáslavi, ale podrobnosti nebo zkušenosti mé ani druhých k tomu bohužel nemám.
18.5.2008 14:39:29
Leni, našla jsem jen na internetu, že by tam mělo být jakési centrum Kopretina (snad to nepletu), ale netuším kde - v Čáslavi 8 let nebydlím a ani se místní maminky, se kterýma se občas vídám o ničem nezmiňovaly.
V Kolíně je rodinné centrum, kde se scházejí maminky s dětma a pořádají kurzy pro děti i pro maminky.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 873  [Dalších 663 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.