Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
3.4.2007 10:13:37
Musím říct, že s Leničkou před 13 lety (fuj to zní hrozně) se školkou problémy nebyly, naopak, denně visela na plotě a chtěla k dětem. A učitelky se jim fakt věnovaly, dělali spoustu věcí, který ty děti opravdu bavily, takže se těšily a Léňa učitelku zbožňovala, to jsem měla asi štěstí. Kdyby se doma držela kliky a měla atomovej záchvat, že nikam nepůjde, tak to teda nevím, urvalo by mi to srdce.
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
2.4.2007 21:44:34
Blani,mail došel :-)
Petí,náš Ondrášek je taky vymodlený a ta představa,že ho budu muset strkat do školky je děsivá brrr,ale člověk do práce chodit musí tak nebude vyhnutí,ale na to je ještě čas teď si užívám každou chvilku s Ondráškem. |
|
|
2.4.2007 17:59:54
jo, to znám, Kubíček je taky takový vymodlený a stýská se mi po něm i když ho půjčím babičce do kočárku a jedu na nákup:-))
Venku je fakt nádherně, mohlo by to takhle zůstat do září, pak nějaký teplý krásný barevný podzim a vánoce na sněhu... To jsem ale autor sci-fi, co?? |
|
|
2.4.2007 17:56:49
Petulko, mail došel, odpověděla jsem!!!! Ale jelikož se ptáš, asi není něco vpořádku,co? Asi to, že naopak nedošel ten můj tobě!!!! Sakra, co jsem provedla špatně? Zkusím ho poslat ještě jednou a pro jistotu se tě zeptám: máš v e-mailu velká písmena?
|
| *petulka* | 52546 |
|
|
2.4.2007 17:35:31
Ahojky děvčátka,zdravím vás při pondělku.
Jojo Blani do práce chodim už tři roky po mateřský,ale můžu říct že to bylo strašný malou opustit ,strkat jí do školky a až odpoledne pro ní chodit,ona je takový to vymodlený dítě máme ho po dvou letech snažení a jednom IUI tak si to asi umýš představit jak mi bylo. Ale jinak do práce jsem se těšila hlavně že jsem tam mohla být mezi lidma a vyběhnout z toho stereotypu. Ted bych zas ráda na mateřskou ale bohužel neni nám to přáno. Péti já taky chodim radši do sekáče,než k vietnamcum,příjde mi to jejich prádlo takový ušmudlaný,to musí být nouzovka abych k nim šla. Holky to je venku krásně co??mám z toho počasí radůstku. |
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
2.4.2007 12:45:09
Kristýnko,tak to je mi líto,že jste takhle všichni ulehly a zrovna když je takové krásné počasí.Tak držím palce,ať jste brzo v pořádku.
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
2.4.2007 12:15:20
U nás se to taky neříká,ale já to znám od kamarádky z Beskyd a na nový šatičky dostanu JÁ.
Blani,přišel ti ten mail? |
| Kristýna - Láďa - Ondra | 17627 |
|
|
2.4.2007 12:15:03
ahojky - tak už mám taky antibiotika, tak jen sem tam nakouknu :-(
|
|
|
2.4.2007 11:27:24
velká gratulace k zoubku, kdo dostane na šaty? Jééé, tuhle jsem se takhle zeptala kamarádky a ona na mě koukalajako blázen, nebo spíš myslela že já jsem blázen, nevěděla o co jde, tak u nás se vždycky říkalo, že kdo najde pvní zub, dostane na šaty. Tak ti je moooooc přeju, i kdyby to nebyly šaty, ale třeba nějaké pěkné botičky nebo rifličky, hihi....
|
| PetulkaKH | 47237 |
|
|
2.4.2007 9:21:54
Ahoj holky,
u nás týden začal krásně, Ondrášek má první zoubek HURÁ. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.