| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 873  [Dalších 333 >>]
Blanka a Kubíček 53978
2.4.2007 7:38:56
zdravím Petulku II. s holčičkou mažoretkou, ať je brzo všeO.K. abys mohla přijít na kus řeči:-)) To mi taky vypadlo, že chodíš do práce, teď je to jasný, když malá chodí na mažoretky, tak už to není žádný batole. Jaký byl návrat po mateřské do procesu? Chtělo se ti?
Jinak hezké ráno i Petulce I. a Kristýně.....
PetulkaKH 47237
31.3.2007 13:55:36
S těma obchodama máš pravdu,kamarádka prodávala v jednom sportu a tam jezdil Vietnamec se zbožím a tak teplákovka kterou prodavají za 150kč ve sportu stála 600kč,no prostě hnus.
Z nouze jsem Ondráškovi koupila u Vietnamců dupačky dvakrát jsem je vyprala a bylo po nich tak jsem vyléčená.

Blani,teď jdeme na vycházku a až se vrátíme tak půjdu na ten mailík pro tebe.Doufám,že tě už neotravujou uchyláci.
Blanka a Kubíček 53978
31.3.2007 12:25:34
tak to máme stejný názor, u nás jsou vietnamci taky až poslední štace, jenže jsem už několikrát viděla jejich zboží v normálním krámě, ale jednou i dvakrát tak drahý, to se vždycky naštvu, že ti naši obchodníci nakupujou ve vietnamském velkoobchodě a ještě si na to šoupnou 200% přirážku. Teď jsem zrovna koupila Kubíčkovi dupačky v Kauflandu je měli za 149,- a v té prodejně Vše za 39,- jsou za 99,- To je pade rozdíl, kdybych koupila dvoje, mám ty třetí oproti Kaufu zadarmo.
Nejsem z lidí, co skoumají letáky a lítají po krámech kvůli máslu o korunu levnějším, nebo tak, ale 50 korun už je pro mě dost rozdíl, dcera to má na týden na svačiny do školy.
PetulkaKH 47237
31.3.2007 10:14:33
Blani,není se vůbec za co stydět do sekáčků chodí víc jak polovina mamimek a já jsem jedna z nich....a taky mám jednu pani co má přesně o rok staršího synka než máme my která v sekáčku nekupuje
(ale to je její problém) a od ní si beru věcičky.Nejsme tak bohatí,aby jsme každý měsíc kupovali značkoví věci a k Vietnamcům se mi nechce,to radši koupím v sekáči obnošený značkoví.
A jestli se někomu můj názor nelíbí tak mi je to jedno.
Blanka a Kubíček 53978
31.3.2007 9:23:54
jojo, chodím v Kolíně do bazárku Kačenka naproti divadlu, mají tam super věcičky, který vypadají jak nový, jak mimča rychle rostou, 3x se to vypere a je to malý, znáte to, některý mamky tam dávají fakt skvělý věcičky a jelikož tam chodí i takové "lepší" mamky, někdy se tam narazí fakt na bombíčka, hihi. Takže se za to vůbec nestydím, a jestli máš Petulko něco, čeho by ses chtěla zbavit a bude to na Kubíčka velikostně sedět, ráda něco koupím a klidně si pak můžem dát někde v Hoře spicha já ti to zaplatím, abys nemusela posílat balík a lítat na poštu, to si myslím je blbost, když je to kousek, já to třeba spojím s nákupem. Mám jet 7 kiláků do Kolína do Kauflandu, nebo 7 do Hory? Tak tady je ten mail, doufám, že si ho tady přečte nějakej úchyl a bude opruzovat:-(
S.blanka73@seznam.cz
PetulkaKH 47237
30.3.2007 20:42:30
Blani,četla jsem,že kupuješ na Kubíčka nějaký věcičky tak jestli by si měla zájem něco mám po Ondráškovi.Nemám to kde skladovat tak se toho zbavuju.Jestli chceš napiš mi tvýho maila já ti pošlu fotky.
PetulkaKH 47237
30.3.2007 20:36:27
Petí,tak to si určitě pyšná na dcerku.Muselo to být krásné vystoupení a určitě jste zdokumentovávali.
PetulkaKH 47237
30.3.2007 20:32:52
Holky máte pravdu,já peru obden a pořád žehlím tak se neni čemu divit,ale zaskočilo mě to.

Blani,baráček je určitě fajn,ale ty starosti kolem,no prostě něco za něco.Nedokážu si představit ráno vstát a první věc co by byla zatopit.
*petulka* 52546
30.3.2007 20:32:43
Ahoj holky,strašně moc se omlouvám,ale nějak nestíhám máme toho v práci nějak moc a ke všemu mám maminu v nemocnici ,tak jezdíme obden za ní.
Koukám že probýráte vyůčtování za elektřinu,tak se musim pochlubit,dáváme měsíčně 850kč a doplácíme 845kča zvedli nám to na 1000covku.
Dětičky vám rostou a dělaj radost, mi jsme měli první vystoupení mažoretek v kolíně a taky nám ta naše princeznička udělala radost, byla vyhlášená jako nejlepší a nejpoctivěji chodící holčička z přípravky tak to jsme koukali.
Blanka a Kubíček 53978
30.3.2007 18:18:11
nojo vlastně, já zapomněla, že se kvůli Kubíčkovi víc pere, svítí v noci, převáří voda, zdá se to k smíchu, ale korunka ke korunce a pak BUM složenka...
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 873  [Dalších 333 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.