| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Kutná Hora

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 873  [Dalších 323 >>]
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
30.3.2007 16:27:21
Teda - a my dopláceli 7 tisíc :-(((( Zálohu máme myslímže 1800..... Béééééé
Jenže my si to tak nějak počítali a ono to tak asi opravdu bude - protože tím, jak se narodil Ondrášek se začalo víc prát, svítit i v noci na přebalování atd atd....
Blanka a Kubíček 53978
30.3.2007 13:03:19
tak to je fakt rozdíl, máš pravdu, máme baráček a jak už je postarší, nejde s ním nic moc dělat, myslím přestavovat a tak. Přizpůsobili jsme ho k "normálnímu" bydlení co stačily finance, ale není to pořád ono, ale jsem ráda za to, co mám, jsou na tom lidi hůř. Jen je tu dost zima, tak ty topítka používáme denně hlavně ráno a na koupání.
Právě loni se nám rozbil kotel, tak manžel chtěl koupit plynový, když nám zrovna zavedli po vsi plyn, jenže babička byla proti, že chce normální, že až umře, ať si děláme co chceme, ale teď plyn prostě ne. Tak jsme dali příšerný peníze za kotel na uhlí a je nám zima, protože to třeba přes noc vyhasne a ráno drkáme zubama. Ta představa, že bych si nastavila stálou teplotu někde na termostatu a měla pořád teplo a bez problémů......ááááchjo
PetulkaKH 47237
30.3.2007 11:39:52
Blani,vy určitě máte baráček,ale zato my jen 2+kk.Je pravda,že jsme v zimě Ondráškovi na koupání taky přitápěli přímotopem,ale že by to udělalo tolik?NO asi jo radši to nebudu pitvat a nechám to být.
Blanka a Kubíček 53978
30.3.2007 10:41:44
PETULKO - jsi šťastná osoba, nám přišlo doplatit 3.800,- bůůůůů a platíme 1.600 měsíčně. tak nám to zvedli na 1.900,-
Je teda fakt, že i s babičkou, která má svoji ledničku, TV, světla, bojler, no ale nám to naskákalo když jsme s Kubíčkem přišli z porodnice a přitápěli přímotopama, no a to vlastně i teď. Aááááchjo...
PetulkaKH 47237
30.3.2007 8:54:03
Kristo,to ti neporadím,ale zkus Ikeu v Praze mají tam všechno a za super ceny.
U nás jsme zdraví jen já mám asi týden pořád v krku knedlík,tak to rozháním horkým čajem s citronem.

Blani,to my jsme vůbec nebyli učebnicoví,Ondra se začal převalovat až v půl roce,ale za to to teď dohání.
Holky,včera jseme dostali vyúčtování za elektřinu a musíme doplatit 2000kč,vůbec se mi to nezdá,protože máme měsíční zálohu 750kč a máme malý byt a nikde zbytečně nesvítíme.Tak nám to zvýšili na 900kč měsíčně za chvilku budeme platit jako někde ve vile.
Jak to máte ze zálohama vy?
Kristýna - Láďa - Ondra 17627
29.3.2007 11:03:13
Ahojky, my už marodíme snad všichni :-( Ráno už chrlal i Ondrášek a mě nějak pobolívá v krku...
Jo, holky nevíte náhodou kde by se dala sehnat plastová "krabice" na míru?? Marně sháním do skříňky... teď jsem našla nějakou firmu v Kolíně, kde by se možná dalo něco sehnat, ale mají to podmíněný miminálním odběrem. Jenže - co bych dělala se šesti nebo deseti krabicema, že jo.....
Blanka a Kubíček 53978
29.3.2007 10:44:49
NO, MY JEDEME PODLE TABULEK, JSME UČEBNICOVÉ DÍTĚ. JAK CHODÍ KAŽDÝ TÝDEN TY ZPRÁVY Z RODINKY, CO BY V TOMTO VĚKU MĚLO ASI DÍTĚ UMĚT, TAK TO PŘESNĚ DODRŽUJEME, HAHA...
SAKRA, ZASEKLY SE MI PÍSMENA..tak už je to dobrý
povídáme, chechtáme se, paseme hříbata jak diví a začínáme se pomalu otáčet na břicho....skoro skoro - stačí cenťáček pohnout rukou a je tam. Zatím jen na bok, odráží se nohou a strašně se u toho vzteká, že to nejde:-))
Taky máme za sebou 2 HEXA a bez problémů a bez reakcí. Taky teď ujíždím na kočárkách, denně aspoň chvilku brejlím do internetu a když si konečně vyberu, tak miřeknou že už se nedělá, nebude, nebo že akce zkončila a milej kočárek je o 2.000,- dražší. Takhle už se mi to stalo 4x a už fakt nevím.
Jasně že se mi líbí i jiné, ale třeba za sporťák od Jané se mi nechce dát 12.000,- když ho budu mít jen většinou na cestování. Achjo....
Joooo, Kubík se taky naučil prskat, hihi, našpulí pusu a začne vydávat zvuk jako formule nebo co, kdo se nad něj nakloní, dostane sprchu.....
PetulkaKH 47237
29.3.2007 10:07:42
Blani,změníme téma tohle je fakt blééé.
Tak co se už všechno Kubíček naučil?Ondra už umí lést po čtyřech tak ho naháním po celém bytě (ještě,že ho máme tak malej) je jako blesk.
Blanka a Kubíček 53978
29.3.2007 9:18:35
to je téma, kvasinky, bléééé, ale co se dá dělat. Mě to v těhotenství taky dalo pokoj a teď zatím taky. Doktor mi píše Canesten mastičku a Jenamazol a zabere to vždycky, do 3 dnů mám pokoj. Ten Canesten je už nštěstí volně prodejný, tak ho mám doma do zásoby a když cítím, že se něco děje, začnu hned mazat a někdy to zaženu, že ani nemusím k doktorovi.
PetulkaKH 47237
28.3.2007 17:10:18
Tak na to trpím taky,v těhotenství mi to dalo pokoj,ale už se mi to zase vrací a nejhorší je,že mi na to nic nepomáhá.
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 873  [Dalších 323 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.