| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rakovník

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 13338  [Dalších 13238 >>]
MÁNIČKA 32599
3.4.2013 15:44:30
Holky kdo tady v Rakovníku dělá revize a tlakové zkoušky plynu na sporák.
MÁNIČKA 32599
31.3.2013 20:29:11
Ahoj všem
chci popřát krásné velikonoce,hlavně klidné a bez ztracených dětí,jsem se zasmála Veruš.

Vladěnko tak do zítra daleko a to je určitě přejde a pojedete.

Hani takhle brzo vstávat,ti nezávidím.

My teda budeme zítra doma,kvůli tomu počasí,budu u telky a chroupat dobroty a nikomu neotevřu,možná dětičkám.

Veruš ,tak vidíš lázně vyšly.To máš skoro,jak prázdniny.
martina+kačka+jiřík 93377
31.3.2013 15:03:31
Vladi tak to je škoda,zrovna na velikonce,tak držím palce ať jste brzy fit,to víš,tohle se šíří vzduchem hrozně rychle~R^
Vikuk,Vašík 4/01,Týnka 5/04 18425
31.3.2013 14:28:48
Ahojky,
tak my jsme chytli nějakou střevní chřipku. Na dnešek tu měl Vašík kamaráda ze školy,že budou dělat úkol na češtinu,ale stejně nic nedělali a stavěli lego a hráli na pc. Kristýnka se v jedenáct vzbudila,spala se mnou v ložnici a táta v obýváku na gauči a že jí bolí bříško. Pak jsme každou hodinu lítaly,sice jsme tam měly kýblík,ale stejně. Ještě teď jí prý bolí bříško,hlava a nohy. Přijely v pátek od ségry a ty to tam měli taky, ale vůbec u nich nahoře nebyli tak nevím. Vašík před obědem taky že se mu točí hlava,takže bezva den. Tak vůbec nevím jak to zítra bude. Chtěli jsme odjet za našima do Mutějovic. Snad to s tátou nechytneme, už jsme udělali alkoholovou prevenci.~t~
Užijte si Velikonoce,hlavně děti.
papa

Verokali 42004
31.3.2013 8:51:34
Ahojky holky, já tedy Velikonoce taky moc nemusím. Minulý rok se Mirek opil a zapomněl někde Kubu, nevěděl kde, tak jsem lítala po známých a hledala ho. Letos si už vezme oba, tak má nakázáno nepít.
Kluci byli o prázdniny u našich, my chodili do práce. Včera jsme si udělali hezký den, byli jsme na Kladně v aquaparku a pak ve venezii na dortíku. Bylo to fajn, užili jsme si to. Dneska mi snad Mirek konečně dodělá ten můj salon, už jen položit plovoučku, tak bych si zítra, až budou chodit mohla umýt okno, poklidit, dát si tam už olejíčky, svíčičky, masérské lehátko... Už se těším!
Ta zima už mě taky štve, mám pocit, že se toho jara snad ani nedočkáme! Vyhlídky na zlepšení žádné.
Nevím, jestli už jsem to psala, ale schválili nám lázně, pojedeme v červnu, taky se těším, snad už bude teploučko. Vyhlídka měsíc nechodit do práce je SUPER!
Jinak ani nic, z toho počasí mám nějakou depku.
Mějte se mooooc krásně, užijte si Velikonoce a papapa.
Hanka,Milánek11/04 a Miška9/07 28557
31.3.2013 4:39:56
Krásný den já mám konečně zítra volno tak pujdem vyšupat babičku tam si dáme obídek a tím pro mě Velikonoce končí nějak je neprožívám, ale kdyby jste věděly co lidi kupujou nechápu~8~
talk zatím papa vypiju si kávu~c~ a mažu do práce~3~~3~~3~
MÁNIČKA 32599
29.3.2013 19:28:04
haha jsi mně Martino pobavila,holka by neměla se mnou tu trpělivost.snad někdy příště.

My asi taky pojedeme pryč,táta bude v práci a ted jsem koukala,že na Křivoklátě je něco,ještě uvidím.
martina+kačka+jiřík 93377
29.3.2013 18:18:19
Máni musíš zaměstnat dceru,aby tě uvedla a pak do toho přijdeš,když zvládáš rodinu zvládneš i fb....

Vladi já taky myslela že mě trefí,furt ometat ráno auto,nejhorší je že ty vyhlídky na teplo tu pořád nejsou,v noci pořád mrazy a přes den jen mírně nad,v sile je pak zima ještě větší,jsem pořád zmrzlá.

My na velikonoce taky zmizíme,nemám je ráda...je to jen o chlastu~Rv
Vikuk,Vašík 4/01,Týnka 5/04 18425
29.3.2013 17:20:03
Ahojky,
venku je to hrůza. Ráno toho sněhu zase,naštěstí to roztálo.
Já měla dva dny dovču,ale pracovní. Musela jsem převlíct peřiny, umýt okna. Dnes jeli děti ráno s tátou k babičce. Večer oba přijedou. Týnka tam měla být do zítřka,ale psala ségra,že je jim blbě,tak jí pošlou,aby něco nechytla.
My o velikonoce chceme odjet. Celý den člověk na ně čeká, pak přijdou ožralý a nic nechtějí. Vašík to ráno obejde, pak pojedeme za našima do Mutějovic na oběd.
Ani to nepřipomíná jaro. NIc zeleného pořádně není.
Snad se tu ještě uvidíme do velikonoc.
Mějte se fajn
Vašek 135828
29.3.2013 17:00:45
byly jsme tam:-)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 13338  [Dalších 13238 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.