| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ústí nad Labem

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 19212  [Dalších 18062 >>]
Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
5.11.2012 10:31:37
tak Týna padla ještě v pátek s nějakou střevní virozou, odpoledne měla 38,6 teplotu a v sobotu naštěstí už nic. Já pak padla v neděli, ale dneska jsem ok, tak to byla rychlochoroba, naštěstí.
Vlasi, ten tunel pak musíš popsat podrobně v hospodě, já bych tam teda nevlezla. Časopisy dej do družiny, oni je zužitkujou.
Darčo, snad to zvládnete, moje holky to kolem třetího měsíce měly obě. Když jsem je pak skoro ve dvou letech nemohla odstavit, tak jsem si říkala, že jsem se nemusela tak trápit a skončit ve třech měsících, ale opravdu jsem to nemyslela. Nedovedu si představit jak pořád někde kloktám mlíko do láhve. Držím palečky, ať to dopadne tak, abyste byly obě spokojený.
Rebelka78 35836
4.11.2012 14:59:28
Darčo, holky jsou nádherné ... ~x~ Podobu nezapřou.
A nesouvisí ta změna v kojené taky s přechodem času ? Že by jí to nedělalo dobře a třeba se srovná ...

Vlasi, starší časopisy, omalovánky atd. jsem odnesla do družiny. Tam určitě ještě poslouží. Byli rádi, jak jinak, peněz je málo.

Gábi, držím palečky malému marodovi. Teda, to se Týnka bála přiznat, co ? ~6~
Hlavně, že se doznala včas.

Darča,Lucinka7/05aNikolka8/12 61046
1.11.2012 11:27:08
Holky,diky:)
Deny,ja nevim,3mesice ji budou 6.11,ale myslim,ze je hlavne lina tahat to zadni mliko.Pije si,pak ale se odtrhava a breci a nechce tahat,tak ji dam k druhemu a zase pije,ale zase jen to predni-nebo si alespon myslim.Oboji tak 5min.Predtim pila kolem 20ti.Ted jsem ji davala 5min.z toho,u ktereho jsem koncila a pak 10-15 z noveho a bylo to fajn.Byla spokojenejsi,jedla spis po 3h nez dvou a krasne spala a prislo mi to celkove lepsi.Ale pak zacala s timhle,coz je naprd.Nevydrzi treba ani 2h,hur a trhane spi pres den a neni tak dlouho v klidu....Hlavne se prave odtrhava a breci a dela jako,ze tam nic neni.Nekdy se ani nechce prisat.A ze by ji stacilo tak kratce se mi taky nezda,protoze prave neni takova "spokojena"..
Denyna 14851
31.10.2012 8:12:58
Darčo, krásné fotky, holky mají stejné oči. U kojení má akorát spurt, nebo bojkotuje? Obojí přejde, tak doufám, že i u vás.

Gábi, tak hlavně, že nemá nic polámanýho, a ať se jí to brzo zahojí. Že s ní soucítím, též jsem si stejým způsobem přivodila stejné zranění ~;)
Vlasinka 27143
30.10.2012 21:54:01
Jsem vám ani nelíčila, jak jsme byli v neděli s M v Praze na "letu ve větrném tunelu" - skydive a pak na jídle v mekáči, což byl pro Aju zážitek, protože tam běžně nechodíme a pak jezdila na plyšovém koni "na vlastní pohon" a pak jsme jeli do centra na Karlům most a na Orloj. Výlet hezký, akorát domácnost nějak stála, protože v so jsme zase byli na oslavě u mamky, takže tu teď křepčím, sousedi mě asi nesnáší, peru 4. pračku a ještě jednu dám.
Vlasinka 27143
30.10.2012 21:49:11
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=112112
stojí za přečtení

Darčo - fotky hezké, v so vás čekáme a prý je v ZOO halloween :-) CO?

uklízím a mám tu už nějakou dobu dané stranou takové ty luštící sešity, knihy, omálovánkové knihy a omalovánky apod. a je mi líto to vyhodit, větší část z toho je načnutá, ale třeba jen jedna omalovánka v celé knize apod. Aja je už na to velká, nechcete to někdo?
Ještě tu máme asi za dva roky Sluníčka, při stěhování jsem udala starší čísla a zase se nám to tu kupí. Tam je teda většina vyluštěná, ale i tak je tam něco na přečtení, na vyrábění..

Gábi - ať je Tynka brzo fit a hlavně, že si vzpomněla

já budu taky muset někdy zajít do toho bufetu, když už vím, že tam je

Gábina, Barča 7/92,Týnka 6/01 7126
30.10.2012 21:19:14
Darčo, holkám to spolu moc sluší. Snad kojení zvládnete a porostete dál jako z vody.
Týnu krk bolí nadále. Teda dneska už ne tolik. Včera jí bolel hodně a tak si "vzpomněla", že v pátek spadla z koně a jeli jsme na pohotovost. Byli tam všichni moc příjemný a po rtg nám pan doktor (kterýmu bylo snad 21 :O) na chirurgii ukázal jak má hnutou krční páteř (3-5 obratel) a tak má límec a 3x denně prášek. Mám mít suché teplo 4-6 dní a 14 bez TV.
Deny, teda ty tu silnici do Prahy snad prošoupeš :O) Jo v bufetu mi chutná a doufám, že budou mít úspěch a vydrží tam.
30.10.2012 20:43:39

30.10.2012 19:35:07
DENY, no,ja pristi tyden asi jen ve St a to mozna ani to,ale ten dalsi nebo pak se urcite dohodneme:)Ale pisni taky ty penizky:)
To se divim,ze jsme se v tom Foru nevidely,protoze ja tam byla s 5ti dalsima kocarkama.Nejdriv na kafcu v te "sedackove"restauraci(to jsme byly opravdu neprehlednutelne)a pak tedy az za rohem u tech jidel,to jsem si dala nezdravou činu:)))

Je fajn,ze se vam hospudka vyvedla,me dnes mimi srazik taky:)

Luci ve skole dobry a Niki trochu ted zlobi s kojenim,jinak je zlaticko~p~ Zkusim hodit foto,jak roste.....
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 19212  [Dalších 18062 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.