| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Havlíčkův Brod

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 541  [Dalších 391 >>]
Žerezmijka 3634
29.3.2006 20:57:58
Eset, sice píšu pozdě, takže situaci v bazéně už jsi zjistila. Ale pokud chodíte na plaváčka, tak mají vlastní podložky na převlíkání miminek.

Jo a Báro, asi jsme spolu chodili na základku. CVičení pro maminy s dětmi je na Rubešce, pořádá to Dům dětí a mládeže, tuším že ve čtvrtek. Ale v kolik - to nevím.
No a my chodíme do Zvonečku, tam je docela pestrý program včetně cvičení, tanečky s písničkami.....Hlavně co pořád doma s těmi dětmi...Já bych se z šimona asi zbláznila.¨
¨
Už končím ahoj..
Žerezmijka 3634
29.3.2006 20:52:02
Ahoj všichni,
Báro, nemají tu všichni malé děti. Mému Šimonovi byli tři roky už v lednu.
Zdá se, že jaro se blíží. Hurááá. V sobotu jsme byli naposledy lyžovat na Vysoké a zdá se, že Šimon letošní výcvik zakončil na jedničku. Jezdí už sám (na laně), umí zatáčet, jezdí sám na vleku.....To jsem zvědavá, jestli do příštího roku si to bude pamatovat. Taky jinak chodíme pořád do bazénu, když prší. Tam se nám líbí.
Eset, pochopila jsem, že chodíte na plaváčka. To jste začali až teď? Ptám se, protože u nás byla paní z Plaváčka ve 2 měsících Šimíka a on plavání (potápění) ve vaně vždy prořval. Tak jsem do bazénu ani nezačali a teď vodu zbožňuje - potápí se, klouže se. Křidýlka nechce.
Dnes jsem si koupila petrklíče a narcisky - jen tak domu. To je tak pěkný :-)
ahoj Žeri
Bára,Adámek2.5 roku 42587
21.3.2006 20:49:00
Holky nevíte někdo jestli je v Brodě nějaké cvičení pro maminky a děti? Nevim kde to mám zjistit. Jestli o něčem víte, tak prosím poraďte. Nebo dejte vědět kde se to dá zjistit.
Bára,Adámek2.5 roku 42587
21.3.2006 20:43:57
Ahoj. Nejsem si teda úplně jistá jak to tam je teď, ale když jsem tam chodila s Adámkem, tak tam nic nebylo. Jen lavice, ale je to už rok.
Eset+2M 11735
21.3.2006 17:39:33
holky co jezdíte do brodského bazénu ... jak to tam je v šatnách??? já mám jet totiž zítra ráno s Moni poprvé a netuším, jak to tam je, jestli jí budu mít na co položit atd. .... nevíte???
Eset+2M 11735
20.3.2006 17:13:10
no jo ... já na to zrovinka předchvílí koukala a oni jdou zakládat jen ostatní diskuse, takže by se mezi "Podle regionu" ani nezařadila .... a to by v tom byl fakt zmatek ..... tak to byla rada tak trochu mimo mísu :o))
Halka 12724
20.3.2006 17:11:18
Eset,
no založit ji můžu, ale moc se mi do toho nechce, už takhle je tu diskusí tolik, že nikdo neví, co kde je.
Ale díky...
Eset+2M 11735
20.3.2006 10:39:26
Halko ... pokud vím, tak tady z Humpolce nikdo není ... spíš Brod, Světlá, Ledeč a okolí ... klidně se na pokec přidej :o) ... a co založit novou diskusi "Humpolec"?? :o) třeba by se někdo chytil :o)
Halka 12724
20.3.2006 10:34:42
Ahoj,
omlouvám se, že vám sem lezu...
Mám otázku, není někdo z vás z Humpolce? Nedávno jsme se sem přistěhovali a nemáme tu nikoho na procházky s kočárkem, na kamarádění.

Už jsem se ptala na diskusi Pelhřimova, ale nepochodila jsem, Humpolec vlastní nemá, tak to zkouším ještě tady.

Justi a Zuzi 1.9.2005 37827
18.3.2006 17:22:59
Eset, ajo. To jsem si ani nevšimla. Díky za radu. Jaro je krásné, už aby bylo i za oknem. Zuza má rýmičku a nedá si sáhnout na nosík. 2x jsme odsáli, asi 4x jsem jí tam kápla MM, to bylo první den. A dneska je to už čtvrtý den a ona strašně vyvádí, sotva se jí čímkoli přiblížime k nosíku. Takže jí jen rozprašuji Vincentku a nevím, jak jí od té rýmy můžu pomoct. Ach jo.

Báro, já nejsem přímo z Brodu, takže to tak moc neřeším. Když tam zajedu v létě s někým na kafčo, tak to bude na chvíli a představuju si, že Zuza zatím vydrží na klíně, nebo v kočárku. Ale ona je ještě malá. Ale jak jsi to popsala u toho Nagána, tak to vypadá skvěle.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 541  [Dalších 391 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.