| Eset+2M | 11735 |
|
|
22.7.2005 17:37:49
Besmi ... už je to bohužel tak ... babička se rozhodla nás opustit, jen jsme nikdo nečekal tak rychlý konec :o( ... no naštěstí už máme všechny ty smutné a nepříjemné záležitosti za sebou ...
jinak teda hlásím, že jsme pořídili kočárek ... nakonec Hoco Big Foot, barva Cappucino ... hned jsme ho odvezli k mamce do bytu ..... dneska jsem tam s ním asi 2 hodiny zápasila a zkoušela ho skládat a rozkládat a jak se z toho sundavá potah a jak se to polohuje, a kam se co zapíná a tak ... taky jsem se u toho rozčílila, ale jinak už se moc těším, až bude stát u nás doma a budu moct drandit s prckem po městě :o) Žeri ... nevím jestli jsem psala o nějakých otěhotňovacích cvicích, ale nějaké mám určitě v chytré knížce, tak se po nich mrknu :o) ... jestli je teda ještě potřebuješ :o))) |
| Besmi | 15580 |
|
|
21.7.2005 12:52:50
Je Judit já bych šla taky do práce. Aspoň na pár dní v týdnu. Teda si myslím. Možná, že až pak nastoupím, tak svůj názor hodně rychle změním :o)
Eset četla jsem včera parte. To je mi moc líto. |
| Judita@ | 24558 |
|
|
20.7.2005 19:47:24
Tak mi už skončily prázdniny (mateřská) a chodím do práce :(
Tahle jsem si léto někdy na jaře nepředstavovala ... Přeji vám hezké dny Judita |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
5.7.2005 17:24:32
ahoj,
s bydlením je vždycky kříž. Ještě když babička je nemocná...Plně si to dovedu představit. TAk se, Eset, hezky připravuj na miminko. Úplně ti závidím. Nepsalas tady někdy, že jsi v nějaké moudré knize objevila cviky na otěhotnění. Třeba by se mi hodily :-))) Dnes je nejhnusnější den. Včera jsme se ještě byli s Šimůnkem projet na kole a koupat se a dneska...CHčije a chčije... promiňte mi ta slova :-) Tak sedíme doma, já peču a vařím. To budeme tlustí.... |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
2.7.2005 21:11:13
no s tím domečkem to je asi tak, že nám tu s M. nepatří ani klika u dveří, protože 1/2 je babičky a 1/2 tchána ... jenže teď vyvstaly jakési majetkové "spory" s tchánovou sestrou, která byla snad kdysi vyplacená nebo co a babička se rozhodla, že svou půlku co nejrychlejc musí přepsat na nás (teda na M.) ... takže proto odhadce atd. ... je to pro nás sice pozitivní, že budeme bydlet ve vlastním, ale na druhou stranu je to takhle na rychlo trochu nepříjemný, protože babi na tom momentálně není zrovna dobře ... 30.5. jí dali umělý kyčel a od té doby se pořádně ještě nezvedla ... z HB jí hned po týdnu vylifrovali do Háje na LDNku a nikdo se tam o ní moc nestará ... má trápení s proleženinama a příšerný bolesti ... nemůže pořádně ležet, sedět natož chodit ... do toho teď pořád myslí na to s tím majetkem a připadá nám, že tak trochu vzdává život ... nechce jíst a je taková až apatická .... no nic moc situace :o(((
tak to je teď moje trápení, ale jinak si dovču užívám ... hlavně to, že nemusím ráno vstávat na budík ... myslela jsem si, co budu mít času a jak se budu nudit, ale zatím spíš nějak nic nestíhám :o))) ... ve shromažďování výbavy jsem teď trochu přidala na tempu (jen mírně) a celkem se to tak nějak pěkně hromadí :o) ... kdyby se teď mimi chtělo narodit, tak bysme to snad měli zvládnout ... sice ještě nemám vypráno a pro kočárek taky teprve pojedeme, ale to už by se nějak udělalo :o) ale jen ať si tam ještě pěkně zůstane ... teď jsme byli na druhém UTZ a dr. naměřil, že vážíme jen 1353g a jsme ještě prdelkou dolů ... takže žádný obřík ... tu polohu si doufám brouček ještě rozmyslí :o))) mějte se moc krásně :o)) |
| Besmi | 15580 |
|
|
1.7.2005 22:01:09
Jo a kdyby jenom Ondra. Ten už je v pohodě. Zato maminka je teď mrtvá. Talže Eset ať víš na co se těšit: Táta v práci, protivný mimino s teplotou, který nejde nijak zabavit a do toho cholerická matka s 38, která celej den myslí na to, jak by si lehla a vyspala se. Fakt bezva. Ještě, že je zítra sobota.
Taky mě zajímá, co řešíte s tím domečkem? |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
30.6.2005 20:01:06
Ahoj, tak konečně doma. Docela Ti závidím. Nástup na mateřskou bylo nejlepší období. Docela klid, že těhotenství se blíží ke konci a že už můžeš nakupovat, připravovat věci na mimčo a hlavně možnost se vyspat. Hmm, ale vlastně úplně ke konci jsem se zas tolik už vyspat nemohla kvůli poloze při spánku - šlo to jen na boku... :-)))
Eset, jen to s tím úklidem napřeháněj. Vám přijde odhadkyně na barák, budete ho snad prodávat a stěhovat se? :-((( Besmin Ondra má chudák angínu, tak ani nemůžou přijet. Zrovna se počasí zkazilo, tak kysnem doma a už mě to nebaví. ahoj žeri |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
27.6.2005 7:21:23
ahooj ... tak dneska 1. pracovní den doma :o))) ale stejně jsem musela vstávat brzo :o( ... protože právě řešíme majetkové poměry ( :o( ) a přijede nám odhadkyně na barák, tak chci ještě všechno proběhnout, aby nebyl nějaký velký bordel
... to koupálko ti celkem "závidím" :o) já bych brala takový bazének na zahradě, aby mě tu nikdo neotravoval a nikdo nečuměl na moje špeky ... no snad se někdy dočkám ... třeba za 10let :o)) |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
26.6.2005 13:18:31
Pardon, má tam být:"vidím, že tady nic nového..."
Mimochodem, při psaní názvu příspěvku jsemm místo oprava napsala opravda, takže jdu pryč. Jdu si dát kafíčko a něco mňam Mńam, dokud Šimík spinká. |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
26.6.2005 12:46:27
Tak, Eset, už je zřejmě z práce pryč. Tak si to doma užívej, hlavně ten klid, dlouho ho mít nebudeš :-)))
My jsme teď byli asi týden bez netu, měnili jsme připojení atd.,ale vidíš, že tady nic nového. Jinak v hicech jsme furt u vody, většinou ve Veselém Žďáře na koupálku, ale chystáme se s kamarádkou a stejně starou holčičkou jano náš Šimon do Brodu na koupálko. Jinak doma na zahradě to jistí dětský bazének. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.