| Eset+2M | 11735 |
|
|
15.6.2005 8:41:27
to počítání mě ani nezmáhá ... spíš to vstávání :o)) .... ale teď už jsem celkem v pohodě ... už jdu jen příští týden a pak už se budu vyvalovat doma :o))) konečně :o)))
kočár si po netu moc netroufám ... ráda bych si ochmatala a viděla barvičky naživo než něco pořídíme .... asi se pojedeme podívat do Humpolce, protože tam by ty DorJany měli mít ... a možná i do Brodu ... fakt jsem zvědavá, co a kde nakonec pořídíme :o) |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
14.6.2005 20:03:15
Ahoj
Eset, zmáhá Tě počítat dny viď? :-))) Ale třeba budeš mít hodný miminko, které Tě nechá vyspat :-))) A kde budeš kupovat kočár?Přes net? Nebo někde v obchodě? To jsou ale otázky :-) |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
13.6.2005 10:03:37
Žeri ... to se teda těším ... každý ráno když vstávám si říkám "ještě 10x" ... "ještě 9x" ... už mě to trochu zmáhá, tak se těším, až budu moct spát třeba až do odpoledne :o))))) aspoň tu chvíli :o)) ... paradox ale je, že se brzo budím i o víkendu ... i když pak třeba ještě na chvíli zaberu :o) ...... ty kočárky zatím jen vybírám, ale už se rozhoduju jen mezi těmahle třema ... víceméně jsem už rozhodnutá právě pro ten DorJan ... i když mi teď někdo říkal, že ho má a že jim nějak blbě brzdí nebo co ... tak to ještě budu muset pořádně ochmatat a ozkoušet :o)
|
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
10.6.2005 19:49:13
Besmi, hurááá. Konečně můžete přijet. Můžem vyrazit zas do Zvonečku a pak k nám. Třeba něco uvařím :-(((
Eset, počasí je děsný. Koupili jsme Šimůnkovi nafukovací bazén a zřejmě ho letos snad ani nepoužije. Jinak čtu tvůj deníček a koukám, že do práce už to máš jen párkrát. Tak se těšíš, ani se nedivím. :-)))A kočárky, které tam máš - to teprv vybíráš? Mně se moc líbí ten Dorjan...nevím jak dál. Mně se totiž zdá lepší ta konstrukce do A, ne do X. My ji máme a přijde mi to mnohem skladnější do auta, je z toho takovej malej bobek. Ale ty určitě máš prostudovaný pro a proti, tak dobře vyber, ať se Ti s ním dobře jezdí. ahoj žeri |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
9.6.2005 7:15:15
Besmi ... to teda ještěže nás máš na drbání aspoň takhle trošku na netu, viď :o)))) ...
Žeri ... sice jsem ráda, že nejsou hicy, ale pár stupňů navíc by rozhodně neškodilo ... přecejenom ty rifle už mě začínají škrtit a radši bych chodila ve volných šatech :o)) .... tak těch 24 st. by bylo akurát :o))) |
| Besmi | 15580 |
|
|
8.6.2005 21:10:07
Žeri oprava. Né nahatí chlapečci, ale nahatý chlapeček. Minule se koupal nahatý s kamarádem a nic. NIC. Asi má slabost jenom pro Šimíka :o)) A dneska jsem před ním převlíkala kamarádky roční holčičku. Ondra byl děsně překvapenej a pořád ukazoval jako že pinďa není. Sranda. Pravda je, že osahávat jí nechtěl. No ale i tak nestrácím naději, že se mu jednou budou děvčata líbit víc než Šimík :o) No a když ne, tak to se má Žeri vůbec na co těšit. Měla by nás v rodině :oDDDD
Jinak Ondra už zase běhá jako drak, takže pouze chvilková hysterie. A příští týden už bych konečně měla mít funkční auto (sláááááva), takže Žeri těš se. Musím uznat, že bez auta jsem tu opravdu jako bez ruky. Nemám si pořádně ani s kým podrbat :oDD Drbnám zdar. |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
8.6.2005 20:08:40
Hmmm, tak jsme tedy drbny :-)))
Chudák Ondra, taky můžete nakreslit i jiná zvířata, třeba traktor. :-) Nebo vám pošlem fotku nahatýho Šimíka, to Ondru určitě rozveselí :-))) ----pro neinformované:Ondru vždy rozesmějou nahatí chlapečci. Venku je hnuuuusněěě. To jsi,Eset, ráda, vidˇ? Že nejsou takový hicy. |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
8.6.2005 8:23:36
:o)))
tak to jsem ráda, že nejsem sama drbna :o))) Besmi ... přeju brzský uzdravení .... chudáček Ondrášek, takhle trpět .... snad už je mu taky líp :o)) |
| Besmi | 15580 |
|
|
7.6.2005 13:44:09
Eset drbna všech drben? Tak to máš štěstí, že neznáš v reále Žeri. Ta by tě určitě trumfla
![]() Žeri ta oslava mě mrzí , ale kdybys viděla, jak bídně mi bylo Měla bych strach abych tam na nějaký mimčo něco fakt neprskla. Třeba by se pak někdo mohl i zaseknout ve vývoji a bylo by to na mě A uznej to bych si fakt nemohla vzít na triko.Ondra dostal včera očkování, trojvakcínu. Vždycky měl trochu teplotu, ale ta dnešní reakce, tak to je fakt síla. Už včera večer nechtěl moc chodit. Celou noc spal v jedné poloze na zádech a ráno už se nepostavil vůbec. Dneska mi tu celej den leží na gauči, já nad ním držím sešit a malujeme prasata (krokodýl už ho asi omrzel) Tak to jsem fakt zvědavá, kdy ho to přestane bolet. Chuďátko moje. |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
6.6.2005 19:50:18
Ahoj Eset, dobře děláš. Být v obraze je na místě. :-)))
Až zas budeš mít nějaký nový "drb", určitě dej vědět :-))) |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.