| Eset+2M | 11735 |
|
|
6.6.2005 14:35:46
Žeri :o)))) to víš ... drbna všech drben .... to jsem já :o))) ... nééé ... já tak nějak sleduju "právěrodící" diskuse, protože tam mám spoustu kamarádek, tak abych byla v obraze :o)
|
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
5.6.2005 15:46:58
Ahoj holky,
teda Eset, ty jsi ale informovaná. Víš, kdy kdo rodí :-))) Besmi, byli jsme u Márva. Vcelku tu ušlo, až na toho Matěje, ten je tak napřed :-)) Bylo dost jídla a pití, Slůňa řídil, tak jsem se mohla i napít. Škoda že seš marod. Mimochodem, něco na mě leze, začíná mě škrábat v krku, ach jo. Musím to zaléčit. ahoj žeri |
| Besmi | 15580 |
|
|
3.6.2005 20:58:09
Ahoj Magdi, co pořád děláme? NO teď zrovna stůněme. Teda já. Dostala jsem chřipajznu jako hrom. Takže teď trpím, protože chodit v těch vedrech a ještě s teplotou 2 hod po venku je fakt dost těžký. Doma neštěstí pořád malujeme toho kokodýla, tak to vcelku zvládám. Zítra si doufám odveze mužíček Ondru alespoň na dopo do HB, tak se fakt moc těším, že si trošku dáchnu :o) Jen co nám bude hej, tak písnem. A kdybys měla pocit, že už jste dlouho nestonali, tak přijeď :o) Já na tebe nějakýho bacila prsknu.
|
| majda | 30925 |
|
|
3.6.2005 18:20:44
Ahoj Besmi,
konečně jsme bezdrát připojeni tak se mi ozvi.Co pořád děláte.Máš ICQ číslo, že bysme někdy hodily řeč po netu až nám kluci budou dadinkat. Magda |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
3.6.2005 7:50:20
Žeri ... kys. listová jako ta, co dávají dr. je jen na předpis ... ale já vlastně brala tablety Acidofolan a s tím C.Babyplanem jsem to obden střídala ...... ale já myslím, že když más stravu pestrou, tak bys jí ani brát navíc nemusela ... v tom Cal. je taky :o) ... tak ať se brzo zadaří :o)
jooo a jak se tu nedávno objevila Magda-Vysočina, tak se jí včera narodil Adámek a měl myslím skoro 4kg ... taky cvalík :o)))) |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
2.6.2005 22:28:57
Ahoj,
Besmi, Šimon helmu na lodi neměl. Měl jen vestu. Ale říkali jsme si, že helma k ničemu - stejně nesměl vypadnout z lodi. Třeba malej Jáchym, ten helmu měl, ale zas měl na sobě blbou nafukovací vestu - a ještě vyfouknutou. Takže helmu máme jen na kolo. Jinak průprava na kajak ???My zase musíme Šimonovi koupit pádlo. Já mu říkám:"Šimí, tatínek ti sežene pádlo, chceš?" a on, že si ho sežene sám. Tak já mu říkám:"A ty máš Šimonku peníze?"A on na to:"Tatínek peníze koupí v obchodě a já si pádlo seženu sám!" Musíme mu zřejmě vysvětlit, že peníze tatínek vydělává.... :-))) Eset, to já jen sonduju, jakože plánované těhotenství. Calibrum babyplan jsem právě koupila, beru si to obden. Stravu mám pestrou. A kyselina listová je i volně prodejná nebo jen na předpis? Jinak se už koupem - teda jsme se koupali. Šimona nemůžem dostat z vody. Takže když po půlhodině v rybníku vylezem, vždy s řevem a musíme jet hned domů, protože nám Śimon zdrhá do vody. A ještě neumí plavat :-))) |
| Eset+2M | 11735 |
|
|
31.5.2005 7:47:49
tak nám sprchlo :o) a zase snad budou chvilku přijatelnější teploty .... to jsem pořád dělala haura, jak to léto v pohodě zvládnu, ale v neděli jsem začala vysvětlovat mrňouskovi, že jestli bude v srpnu takový vedro, že se vůbec nebudu zlobit, když se bude chtít narodit třeba o malinko dřív :o)
Žeri ... já brala při snažení a v 1. trimestru poctivě Calibrum babyplan a kyselinu listovou a od 12 tt. Calibrum mami (mají se brát 2, beru 1 denně) ... ale poslední dobou ho doooost flákám ... už ani nevím, kdy jsem ho měla naposled :o(( ... zase budu muset začít, protože to jídlo zas tak pestrý nemám, aby prcek dostal všechny vitamínky, který potřebuje ..... hele a to sonduješ jako dopředu nebo že by užžžžž??? :o)))) Besmi ... takovej kokodýl v kakoru ... to je dobrá kombinace :o)) nebude Ondrášek jednou nějaký krotitel nebo něco? :o)))) Juditko ... no aktivit máš naplánovaných docela dost, ale asi je fakt potřeba zaměstnat hlavu něčím "jiným" ... foukám na dušičku |
| Besmi | 15580 |
|
|
30.5.2005 12:47:52
Ahoj holky. To teplo mě asi jednou zabije. Ještě, že nemusím chodit do práce a Ondrovi stačí bazének na zahradě :o) Těhulky fakt na vás myslím a mám v živé paměti moje pochody do kopce na 3x s ohromným břichem. Naštěstí jsem taky rodila v zimě, ale když o tom přemýšlím tak vyvalit pupík na balkon, popíjet k tomu limču, číst nějakou knížku aniž by mi někdo při tom trhal listy a maloval do ní krokodýla taky nemusí být špatný :o)))
Ondra se teď (asi před 14 dny) naučil říkat KOKODYL a tak ho teď pořád maluje (máme počmáranej celej balkon) a všude mi ho i ukazuje. U nás jezdí kokodýlové dokonce i v traktoru nebo lítaj ve stíhačce. To je vždycky Ondra: "JE KAKOR" (chápej traktor) a já "kdo sedí v kabině?" Ondra: "pá a kokodyl" (pán a to zvíře) Fakt mě nenapadlo, že zrovna jeho první srozumitelně a trošku těžší slovo bude zrovna tohle :o) Hele Žeri měl Šimi loni na vodě helmu? Teď mají nějakou akční v Makru, tak uvažujem jestli jo nebo ne. Teda já uvažuju. Mužíček by jí samo hned koupil, prej aby měl přípravu na kajak :o(( |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
27.5.2005 20:11:17
Ahoj, no to jsem ráda, že tu nejsem sama.
LenceHB gratuluju, až si to tu třeba někdy přečte. Juditko, brodskou knihovnu též chválím. Přesně si vzpomínám, když jsem dělala státnice na vejšce já, tak ve fakultní knihovně všechny potřebné knížky byly rozpůjčované a v Brodě jsem si většinou všechno sehnala. Jinak břišní tance, o kterých jsem psala pro letošek končí. Doufám, že začnou zase až nový školní rok. Naše cvičitelka se jaksi nějak roznemohla zdravotně. Jinak teplo je úžasné!Těhotným - Eset - opravdu nezávidím. Obzvlášť konec těhotenství. Jak já byla ráda, že rodím v zimě. Pořád mi bylo vedro, i v mrazech, spali jsme při otevřeném okně (rodila jsem v lednu), pak se narodil Šimon a mně byl hic pořád, tak mě manžel musel krotit, protože bych měla otevřené okno i po porodu. No aspoň by byl Šimík otužilec. Jo a dotaz:Brali jste nebo berete nějaké vitamíny,minerály pro těhotné? zatím ahoj žeri |
| Judita@ | 24558 |
|
|
26.5.2005 10:20:23
Ahoj Eset,
no nic moc, snažím se plánovat si pěčlivě den, aby nebylo moc času na smutné myšlenky. Ale i tak se potvory vloudí. Hodně čtu, docela se mi líbi, jak je brodská knihovna zásobená:) Srovnávám ji s pražskou a na poměry malého okresního města moooc chválim. Je tu i dost odborné literatury, což jsem uvítala loni před státnicema :) Uvažuju nad tím, že bych začla od září chodit zas někam na angličtinu, takže čekám rady kam. Přeci jen tady nebydlím tak dlouho. V létě to budou dva roky, ten čas nějak pekelně letí, uff. A na začátek skolního roku nechávám i ty břišní tance nebo nějaké cvičení. No a od půlky července se budu zas vracet do práce. Jsem tam zatim byla jednou kouknout, a nějak se mi nezdály ty pohledy lidí kolem, chjo. Jdu se cournout ven, je tam krásně. Judita |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.