| Eset+2M | 11735 |
|
|
26.5.2005 9:09:08
ahoj Juditko :o) ... jak se daří beruško? už jsi sehnala nějaké ty orientální tance?
|
| Eset+2M | 11735 |
|
|
26.5.2005 9:06:26
Žeri ... je tu nějak mrtvo, viď ... že by to bylo tím počasím?
jinak mám super zprávičku ... jelikož jsem tak trochu detektiv, tak jsem vysondovala tady v práci od kolegyňky, že lenceHB se včera večer cca v 18:30 narodil chlapeček Tomášek (51cm, 3800g) :o))) jinak můj prďola pořádá v břiše asi nácvik spartakiády, ale jsem ráda, že o sobě dává vědět :o) letí to jak voda, právě jsme se překlopili do III. trimestru a teď asi začnou ty "strasti" těhotenství .... ale i na ně se těším :o) |
| Judita@ | 24558 |
|
|
26.5.2005 9:02:29
Hoj,
já se občas kouknu, jestli není o příspěvek víc a kde nic tu nic ... Samotné se mi taky nechce povídat. Judita |
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
25.5.2005 20:15:19
kde jste všechny? Přece si tu nebudu povídat sama se sebou :-)))žeri
|
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
15.5.2005 19:29:34
Ahoj zdravím všechny,
proč mrkvičku? :-))) Já hodně solím solí s jódem :-))) Vždyť vidíš, jak je to na Šimonkovi znát - jak je napřed ... :-))) Pro ostatní: to je jen legrace. Jinak otázka restaurací a zahrádek - s prckem v kočárku to jde, když spí, jakmile je vzhůru, myslím chodící, je se zahrádkami utrum. Loni jsme seděli na zahrádce u Sama (Na Rynku) a já honila Šimona po celém náměstí, zatímco kamarádky si povídali. Taky jsme byli párkrát U Hradeb, tam mají zahrádku docela obstojnou, tedy alespoň měli, mají tam i pískoviště, ale dítě bych tam asi nepouštěla. Začla jsem po dlouhé době trochu cvičit a jezdit na kole, když už je docela hezky, ale nějak mooooc funím.ahoj žeri |
| JanaHB | 14702 |
|
|
14.5.2005 23:11:20
dovnitř je to tady těžký,jít tam kde se nekouří :) ale zahrádek je tu více,mi chodíme často do pizky u Jěžka naproti Aleji nebo k zimáku do Hurikánu.
|
| JanaHB | 14702 |
|
|
14.5.2005 23:07:41
to je tak smutný :( je mi to moc líto a držíme vám palečky,aby vás ta ztráta brzy přebolela :)
|
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
10.5.2005 11:12:25
Ahoj holky, jmenuju se Iveta a jsem taky z Brodu.
Chci se zeptat na nejaky dobry typ kam se tu dá jit na kafco a pritom sebou mit kocarek a mimi.Me se docela libi v kavarne na namesti nad knihkupectvim, ale tam musime vzdycky vlacet kocar po schodech. Take je dulezite, aby se tam nekourilo.Mam plno typu na cukrarny takovehoto typu v Jihlave, ale tady v Brode je to "bida" Predem dekuji. |
| Besmi | 15580 |
|
|
7.5.2005 20:06:27
Ty Žeri a mrkvičku papáš, papáš? :oDDD
|
| Žerezmijka | 3634 |
|
|
7.5.2005 12:05:28
Judit, ach jo. Jsem z toho nějaká špatná a to to jen čtu. Držím ti palce, ať máš hooodně sil to zvládnout. O břišních tancích jsem Ti napsala, tak jak budeš chtít.
Teď je furt hnusně, tak mám blbou náladu, navíc - jsem prozatím neotěhotněla. Špatná z toho ale nejsem, ale na čarodějnice jsem si dala jedno pivo s tím, že co kdyby...A druhý den....Tak jsem se mohla "sakra" aspoň napít :-))) Taky jsem stejně jako Besmi bez technické, tak sedíme doma, ani nemůžeme nikam jet. žeri |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.