| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Havlíčkův Brod

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 541  [Dalších 251 >>]
Eset+2M 11735
26.5.2005 9:09:08
ahoj Juditko :o) ... jak se daří beruško? už jsi sehnala nějaké ty orientální tance?
Eset+2M 11735
26.5.2005 9:06:26
Žeri ... je tu nějak mrtvo, viď ... že by to bylo tím počasím?

jinak mám super zprávičku ... jelikož jsem tak trochu detektiv, tak jsem vysondovala tady v práci od kolegyňky, že lenceHB se včera večer cca v 18:30 narodil chlapeček Tomášek (51cm, 3800g) :o)))

jinak můj prďola pořádá v břiše asi nácvik spartakiády, ale jsem ráda, že o sobě dává vědět :o) letí to jak voda, právě jsme se překlopili do III. trimestru a teď asi začnou ty "strasti" těhotenství .... ale i na ně se těším :o)
Judita@ 24558
26.5.2005 9:02:29
Hoj,
já se občas kouknu, jestli není o příspěvek víc a kde nic tu nic ...

Samotné se mi taky nechce povídat.
Judita
Žerezmijka 3634
25.5.2005 20:15:19
kde jste všechny? Přece si tu nebudu povídat sama se sebou :-)))žeri
Žerezmijka 3634
15.5.2005 19:29:34
Ahoj zdravím všechny,
proč mrkvičku? :-))) Já hodně solím solí s jódem :-))) Vždyť vidíš, jak je to na Šimonkovi znát - jak je napřed ... :-))) Pro ostatní: to je jen legrace.
Jinak otázka restaurací a zahrádek - s prckem v kočárku to jde, když spí, jakmile je vzhůru, myslím chodící, je se zahrádkami utrum. Loni jsme seděli na zahrádce u Sama (Na Rynku) a já honila Šimona po celém náměstí, zatímco kamarádky si povídali. Taky jsme byli párkrát U Hradeb, tam mají zahrádku docela obstojnou, tedy alespoň měli, mají tam i pískoviště, ale dítě bych tam asi nepouštěla.
Začla jsem po dlouhé době trochu cvičit a jezdit na kole, když už je docela hezky, ale nějak mooooc funím.ahoj žeri
JanaHB 14702
14.5.2005 23:11:20
dovnitř je to tady těžký,jít tam kde se nekouří :) ale zahrádek je tu více,mi chodíme často do pizky u Jěžka naproti Aleji nebo k zimáku do Hurikánu.
JanaHB 14702
14.5.2005 23:07:41
to je tak smutný :( je mi to moc líto a držíme vám palečky,aby vás ta ztráta brzy přebolela :)
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
10.5.2005 11:12:25
Ahoj holky, jmenuju se Iveta a jsem taky z Brodu.
Chci se zeptat na nejaky dobry typ kam se tu dá jit na kafco a pritom sebou mit kocarek a mimi.Me se docela libi v kavarne na namesti nad knihkupectvim, ale tam musime vzdycky vlacet kocar po schodech.
Take je dulezite, aby se tam nekourilo.Mam plno typu na cukrarny takovehoto typu v Jihlave, ale tady v Brode je to "bida"
Predem dekuji.
Besmi 15580
7.5.2005 20:06:27
Ty Žeri a mrkvičku papáš, papáš? :oDDD
Žerezmijka 3634
7.5.2005 12:05:28
Judit, ach jo. Jsem z toho nějaká špatná a to to jen čtu. Držím ti palce, ať máš hooodně sil to zvládnout. O břišních tancích jsem Ti napsala, tak jak budeš chtít.

Teď je furt hnusně, tak mám blbou náladu, navíc - jsem prozatím neotěhotněla. Špatná z toho ale nejsem, ale na čarodějnice jsem si dala jedno pivo s tím, že co kdyby...A druhý den....Tak jsem se mohla "sakra" aspoň napít :-)))
Taky jsem stejně jako Besmi bez technické, tak sedíme doma, ani nemůžeme nikam jet.
žeri
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 541  [Dalších 251 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.