| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rychnov n/K

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 1443  [Dalších 1173 >>]
Jančava 42825
18.8.2009 7:47:28
Ahoj všem,Syssi,už vím,občas jsem tam zašla pro zmrzku,ale zdá se mi to tam maličké,nebo to přeměnili?Anebo jsem se koukala špatně~t~~t~No v noci byla bouřka,ale spala jsem tak jsem ji moc neslyšela,snad bude lepší vzduch,včera jsme až skoro do půl sedmé seděli za barákem na pískovišti,je tam už touto dobou chládek,tak bylo příjemně~R^Noc samotinká jsem přežila dobře,jen jsem zabarikádovala dveře a okna~;)~t~~t~Tak holky pěkný den.~x~
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
17.8.2009 15:32:38
Ne ne Jani, jak jdeš jako by k obuvi i tomu domečku tak přímo na proti, je to tam za plotem. Je to spíše kavárna a vstup je i zepředu z pěší zóny. My tam chodíme strašně rádi ~:-D
Jančava 42825
17.8.2009 12:01:34
Ahoj holky,Romčo určitě jsi je tam viděla,protože tam taky byly~t~s manželem,prý to opravdu bylo moc hezké,holky se nasmály a přišly nadšené~R^Ptám se manžela,nebyla tam nějaká hezká těhulka,s jednou si na netu píšu?A on,že neví,že se po cizích děvčatech nedívá~;)~t~Ale asi prý dvě,tak jsem si myslela,že jsi tam s Nikolkou byla.Syssi,do které cukrárny chodíte?Do Láry Fáry?Prý to tam je hezké,ale já jsem pracovala v ústavě pro mentálně postižené a tak mě to tam nějak neláká,hlavně bych se asi obávala hygieny~;)no jsem trochu punta,no~f~~f~Jinak si ,holky užijte koupálko,pokud půjdete,ale Romčo,já být tebou,tak to neriskuji,pokud ti není dobře.Jinak pěkný den přeju.~s~
17.8.2009 10:42:14
Ahojky holky, my jsme v sobotu dopoledne dělali okolo baráku, sekali trávu atd..... a taťka začal dělat Michalce houpačku. Opoledne jsme se šli podívat tady dolů na koně, byli tu nějaké závody, ale vydrželi jsme tam jen chvilku. Pak jsme vyrazili procházkou do RK, zašli jsme do cukrárny na terasu a dali si medovník a kafčo ~w~ mňam ~t~. Neděle byla dopoledne zase pracvoní, na oběd jsme byli pozvaní k Jardovým rodičům. Pak jsme byli s Michalkou u bázénku, tatínek si pokračoval na houpajdě a navečer jsme jeli do Sopotnice k našim. Jarda s mým bráchou šli na hřiště na pivo. Domů jsme dorazili okolo deváte. Michalka byla celkem v pohodě, tak to bylo fajn. No a dnes jsme byly s Michalkou na nákupu, tatínek si tady zase něco kutí venku. Přijely jsme asi v deset. Já úplně uhnaná, už je venku zase pěkné vedro. Na odpoledne máme už zase připravéný bazének na zahradě. Jestli bude takhle krásně celý týden, tak bych s Michalkou jeden den asi taky vyrazila na koupaliště.

Hezký a hlavně pohodový letní den ~z~
roNika♀9/06+♀10/09 46888
17.8.2009 9:06:48
Ahoj, v pátek jsem byla s Nikolkou v divadle.Bylo to moc hezké.A řekla bych,že jsme tam viděla Anetku s Vendulkou(Jani doufám,že jsem nepomotala jména)Cestou domů jsem udělala zastávku v parku a pak pomalou procházkou směr domov a podařilo se nám dorazit domu až po deváté.v Sobotu jsem jeli do sopo k prababičce.v neděli opět do sopo za dědečkem a na vochtánku~R^
Na dnešek ještě nemáme žádný plán.Petr slíbil,že půjde s Nikolou dopoledne ven,ale ještě leží tak jsem zvědavá jestli se nepujdou až těsně před obědem.~;(( Říkala jsem si, že kdyby bylo jako včera tak bych asi šla na koupálko,ale ještě uvidím,už třetí den mě bolí v krku~;((tak nevím jestli to mám pokoušet.
Jančava 42825
17.8.2009 7:19:42
Dobré ráno při pondělku~R^~s~Tak jak se daří?Včera bylo teda vedro až moc na mě,dnes to vypadá nastejno.Dnes mi odjel manžel pracovně do Jeseníku na tři dny a jsem z toho divná,nejsem na to zvyklá,že by byl někde přes noc,to asi neusnu~a~ještěže mám děti,to bych byla v bytě sama samotinká~n~~n~No jinak v sobotu jsme byli na té oslavě u tchánů a v neděli jsme jeli k mojí sestře do Rokytnice,podívat se,pokecat a rozptýlit se~t~.A co vy?jaký byl víkend a jaké jsou plány?Jinak přeju moc hezký den všem,pá Jana.
14.8.2009 19:02:07
Ahojky Roni, my jsme tu nic nezaslechly, tak to bylo ještě dobrý ~t~

Tak já jsem si myslela jak si schrupnu a Michalka neusnula ani na chvilku. Ve čtvrt na pět už byla tak utahaná a stejně nezabrala tak jsem ji musela vzít do kočárku a uvozit, ale spinkala necelou hodinku a teď už teda pěkně protivkuje. Já jsem to musela jako vždy rozchodit.

Před chvílí jsme se vrátili z kraťoučkého výletu na kole, byl s náma i tatínek ~:-D
roNika♀9/06+♀10/09 46888
14.8.2009 14:00:10
Nikolka naštěstí vstává až po osmé, ale občas se probudí i před šestou:-(dáme jogurta a přemluvíme jí aby si ještě na chvilku lehla a pokaždý usne:-) ale spíš válčíme s večerním usínáním~q~ včera šla spát až po jedenácté.už jsem jí musela vypnout pohádku jinak by snad šla spát až v jednu,ale to byl pak řev. Ta musela bejt slyšet až u vás:-)po chvilce se uklidnila,ale začala otravovat,že má hlad~a~ najedla se,já odnesla talířek a když jsem se vrátila tak už spinkala:-) myslela jsem,že budu ještě něco dělat,ale byla jsem už hrozně utahaná a šla taky spát.
14.8.2009 13:23:38
Roni, neuteklo nebyla tu
14.8.2009 13:22:56
Ahojky, u nás je to podobné, uklízím a pořád to není vidět. Michlka dopoledne moc nespinkala a já jsem tak KO, že sebereme prádlo a půjdu si s ní na chvíli lehnout. Navečer až se nám vrátí tatínek, tak mu pojedeme na kole naproti.

No už musím jít ven stojí tady s kloboučkem v ruce u dveří a čeká ~t~ čím víc jsem já utahaná, tím víc je Michalka vitální ~:-D začíná být na mě to každodenní vstávání v 5.30 hod. ráno znát ~n~
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 1443  [Dalších 1173 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.