| falmarka | 15744 |
|
|
29.10.2006 22:15:43
Nazdar kočky, zdravím ze zavirovaného prostředí. Kiki má zánět dutin, sice bez teplot, ale chudina má hroznou rýmu toho kašle. Jan ten taky pokašlával a soplil, včera už se zdál ok, ale pak začal hicovat a teplota vysoká. Nakonec to jsou zuby a rýma se z největší pravděpodobností přestěhovala do očí, protože je má strašně zahnisané, jako když měl neprůchozí kanálky.
Femi téda malá je už pěkná slečna. Pěkně se vytáhla. Madelaine v Boskovcích je mateřské centrum. Koukni sem |
| femina+Markéta Linda | 26912 |
|
|
26.10.2006 12:33:13
Zdravím zase po delší době-to jsem ale nezodpovědná osoba.
Z sk jsme se vrátili v sobotu dá se říct v noci,celou nedeli jsme oddychovali a od pondělí nestíham.Jezdíme s tatkom,odpoledne zase po úřadech a ven,až dnes sme zůstali doma a tak musím něco napsat. Malá je pořád hodná,jenom v noci spíme s prsom v puse anebo alespon vedle líčka,vstávam celá zlámaná,jak musím ležet na jedný straně a to ještě dávat pozor,aby ji manža v noci nezalehl.Doufam,že se to brzí odvykne :-))) Romčo,chtěla jsem využit dnešní den na procházku - bude hezky,ale zase musím odpoledne pryč,tak nevím.Vyzerá to tak,že spicha není tak jednoduchý zorganizovat:-))), Dám jednu fotečku ze včerejšího odpoledne při tatkovi ve fabrice ... ![]() Zatím papa,ještě nakuknu |
| falmarka | 15744 |
|
|
24.10.2006 18:19:04
Romčo, tak to jsme se minuli. My vycházeli ve čtyři od našich (bytovka stejná jak Femi) a chvilku jsme se tam zakecali s kamoškou pod myslivnou a procházkou to obešli a šli domů.
A proč ti nejde dát fotečka. No nemáš ji moc velkou? Jinak nevím. |
| Romča.Páťa,mimi08/06 | 53009 |
|
23.10.2006 17:23:46
Falmarko,tak já to nějak nestíhala a šla jsem tam až kolem půl páté a už tam nic nebylo.No,ale myslela jsem si ,že to snad ani nebylo když nefoukal vítr.Nevíš proč mi nejde dát vedle přezdívky fotečka?Už jsem to zkoušela tolikrát a pořád nic.
|
| falmarka | 15744 |
|
|
22.10.2006 23:34:02
Romčo tak se omlouvám, ale už jsem se na net nedostala. Byla jsem na Severu u našich. No drakiada byla nic moc, vitr nefoukal, takze to nelitalo. Ale alespon jsme se provětrali.
|
|
21.10.2006 10:44:21
Tak ta Drakiáda je v 15:30hod.Špatně jsem to napsala,myslela jsem čas:-)Vypadá to,že dnes bude hezky,tak tam možná na chvilku zajdeme.
|
|
20.10.2006 17:01:38
Falmarko,s firmou Vrba taky nemám dobré zkušenosti,tak mě ani nepřekvapuje co tady píšeš.
Ta Drakiáda by mohla být dobrá teda malému by se to určitě líbilo.Jestli budu doma,tak tam s dětma taky vyrazím.Nemáme sice draka,tak aspon podívat.A kdy to je nevíš?Dopol nebo odpol? |
| falmarka | 15744 |
|
|
19.10.2006 22:10:17
Tak dneska mi taky nikdo nepřišel na ty naše obklady, zítra předpokládám nedorazí též neb v takové firmě asi jako je Vrba nepotřebujou práci :0( Takže musím v sobotu provést zase škatule a zajít děti alespoň k našim vykoupat.
Jen tak mmmch holky kdyby jste si chtěli udělat v sobotu odpoledne prochazku, tak na přehradě bude Drakiada. Naše maličkosti zřejmě vyrazí, sice bez draka, ale alespoń na čumendu. Jdu na kutě, čus. |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
18.10.2006 17:06:36
My jsme prošli klasickým očkováním a celkem v pohodě. Přijde mi zbytečný do toho vrážet peníze, protože pokud má mít dítko reakci, bude ji mít stejně. Myslím, že je to fajn jen pro některý případy, ale pro mimčo, co je v pohodě je to zbytečný. Jinak jsem četla, že by měly pojišťovny tu hexu od novýho roku proplácet.
|
| femina+Markéta Linda | 26912 |
|
|
18.10.2006 11:47:13
Ahoj,právě jsem dorazila od tchánovcov - moc jsme tam neudělali,protože manžovi volali z fabriky,jestli by nemohl dojet spíš ... takže my jsme už doma a on zase ve fabrice.
Musím dnes zběhnout na sociálku odnest papíry na rodičák,alespon se malá provětrá. Romčo,tu hexa nám ani dr.nenabídla,ale z naši diskuse vím,že některé holky to dávali a malý měli stejne poočkovací příznaky jako ty naši bez hexa.Kdysi to nebylo a všichni sme to prožili - prostě to očkování podle mně patří k životu.My jsme to tedy nedávali a první očkování je pravda,že mala odpoledne přebrečela asi tak 1,5 hodky-bylo mi ji líto,ale neměla ani teplotu ani nijaké jiné účinky a v noci klasicky prospala.Po druhým očkování mi to připadlo,jak kdyby ji píchli něco na spaní,protože prospala celé odpoledne a v noci taky. Jak říkali některé holky na diskusii stejnak záleží od organizmu,jak si s tým očkovaním poradí - může dostat aj hexa a může to snést hůř jak s obyčejnou,akorát je rozdíl v tom,že malýho by píchali 4x a naši budou píchat myslím 7/to nevím přesně/. Falmárko,ono to tak býva,když někoho potřebuješ,tak si ten dotyčný dáva na čas. Asi mají všichni už dost vydělaný a nepotřebujou další práci:-))) Holky co dobrýho máte uvařený? Ja vůbec už nevím,co budu dělat. V pondělí guláš s knedlou,včera řízky a už tam zase nic není! Myslím,že jednou u teho sporáku přischnu... |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.