| Romča,Páťa,mimi08/06 |
| • |
20.9.2006 17:07:02
No jo,sousedy si člověk nevybere.Taky jsem tady v domě měla jednu takovou nemožnou sousedku,ale naštěstí se už odstěhovala a ted tam bydlí její syn s rodinou a je to uplně super.
Holky a dáváte ke kojení i čajíček?Mělo by prej stačit mlíčko,tak nevím. |
| Romča,Páťa,mimi08/06 |
| • |
20.9.2006 17:00:22
Já jsem Páťu kojila 11 měsíců a dudlíka nechtěl ani za nic.Vždycky se mu navalovalo a plival ho ven.Taky hodně brečel tak jsem ho měla u prsa skoro pořád.Proto jsem u Erička ráda že si ho aspon na chvilku vezme i když je to zlatý dítě.Hezky spinká,nebrečí.Někde jsem četla že děti s menší porodní váhou jsou moc hodný a něco na tom asi bude.
|
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
20.9.2006 16:17:29
no nám ten dudlák právě na uklidnění moc pomáhal. No a Simonce jeden čas i v dýchání. Bývala hodně nemocná s těma průduškama, pořád rýmy, tak se jí přes něho i líp dýchalo, když musela mít pootevřenou pusinku.
Ty balkony, co se dělají na Severu jsem viděla, když jsem byla posledně na procházce s holkama na přehradě, a jsou moc pěkný. KOnečně se začíná něco s těma sídlištěma dělat. Když jsou ty doma barevný, tak to vypadá o moc líp a člověk se tam taky tak neztrácí, že? |
| femina+Markéta Linda | 26912 |
|
|
20.9.2006 15:54:37
Falmárko,jsou super a vaši mají nad sebou a vedle sebe asi super sousede,když tam můžou i grilovat.Nad námi ja ani nevím jak jse jmenuji co bydlí,to je pořád něco.
Spočátku chodil ten pán upozornovat v 16 hod.odpoledne,prý nám nahlas vyhráva hudba - holky měli puštěnú věž a musím se přiznat,že nesnášim hlasnou muziku v byte,takže tak nahlas to neměli,když to nevadilo mě,ale sousedům jo.A to bylo odpoledne. Pak nás pořád upozornuji,prý máme kouřit v bytě a ne na balkoně - velká čast naši rodiny kouři.Ja nevím,ale kdybychom tam začali grilovat,tak by nás už asi ukamenovali anebo vystěhovali. Asi se musíme začít ptát sousedů jestli si můžem vypit kafe na balkoně. Kdybych tam měla nabíhat ku ním ja,když fouka vítr,anebo prší a my máme balkon pokrytej kvítkami od nich,tak bych tam byla pořád ... Ale možná ten gril vyskoušime taky:-))) |
|
|
20.9.2006 15:41:47
Hlásim,že jsem malej nacpala dudláka hned v porodnici a měla na chvíli,pak usnula a vyplivla ho.Takhle to šlo dva měsíce-dudlák na usínaní/a to spala skoro pořád/,ale jak usnula dudlák byl ven z pusinky.Prostě ho nepotřebovala nutně.
Ale jak ji padlo 2 měsíce tak ho odmítala už pořád.Pokaždé ji natáhlo a dudlák byl vonku,od ty doby odmítala i čaj z lahvičky - prostě nic gumené. Začala si cumlat paleček,co ja měla z toho hrůzu - předce dudlák vyndáš a vyhodíš,ale palec má pořád u sebe a jenom tak se to nedá odnaučit. Ted pokoušim štěstí a začínam ji doslovně vnucovat dudláka,poslední dny ho má už tak díl,ale pořád ji nechutná natolik,aby ho musela mít.Alespom z lahve už začala trochu pít... Ja si říkam,že mimčo bez dudláku snád ani není mimčo - prostě to k malýmu patří. Falmárko,švíca byla študovat? |
| falmarka | 15744 |
|
|
20.9.2006 14:55:44
Ivko já si taky naivně myslela, že když Jan dostane dudlík, tak ho to uklidní. ALe teď ve věku 11 měsíců, to prostě na uklidnění neveme ani za boha. Má to jenom jako hračku a to teda ne. Od švagrové malej, ten shání dudlík do teď a to začal chodit teď od září do školky. Je ale fakt, že on je prostě mazánek, prostě maminku má obtočenou a ráno aby ho vůbec dostala do školky vzdálené 5 min pěšky, musí ho odvézt na kočárku. Jsou to potvůrky ty dětičky.
|
| falmarka | 15744 |
|
|
20.9.2006 14:52:21
Ahoj mamky, tak mi už jsme všichni zdraví :0)) Hurá. A nejvíc mne těší, že se mi dneska po 4 měsících vrací sestra z Ameriky, takže večer letím na Sever, ju celou umačkat. Tu holku moju cestovací.
Femino balkóny u našich jsou fakt super. Dokud tam byli závěsný, tak náš metrákovej tatík měl na něho zakázanej přístup, aby to pod ním neruplo. Teď je to super, naši tam mají plno kvítek, malou zahrádku, gril, posezení, no žůžo. Jenom kdyby si to víc užívali, jsou furt v práci. A ségry jsou taky rozprchnutý. My máme na Zborkách lodžii už bych si bez balkónu byt ani nedovedla představit. Romčo náš malej mne dudlá ještě teď. A dudlík vesele ignoruje v tu chvíli, když ječí jako pavián a já mu ho strčím, aby se uklidnil. Tak to letí dudlík obr obloukem. Ale když ho někde najde jen tak, tak už ho má v pusině. Zakročila jsem tedy rázně a přes den dudlík prostě nedostane a má ho jenom na usnutí a to stejně vyměnil za flašku s kašou. Jdu něco smysluplného plodit. Čus. |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
20.9.2006 14:49:13
Tak já vás zdravím z kopca. Celý dopoledne tady bylo moc hezky, až bych řekla, že pěkný vedro. Teď se ale nějak zatáhlo, tak čekám, že bude pršet. Což o to, sprchnout by mohlo, je to všechno strašně suchý a já bych potřebovala začít dávat do pořádku zahrádku. Zase to tam vypadá jako v pralese. No a houby v lese jsou pěkně vysušený.
Holky, s tím "prsem-dudlákem" to znám. Adélka měla náhražku skoro do roku a půl, blbě spala a já nevěděla, co s ní. Když jsem čekala druhý, zařekla jsem se, že bude mít dudlák, i kdybych jí ho měla vnutit už v porodnici. Simča dudlák měla a spala perfektně, dala se jím uklidnit, když byl problém. S Adélkou to bylo těžký. Měli jsme ale opačný problém - Simonka ho odmítala ještě nedávno vydat a začala s ním nejen spávat, ale chodit i přes den. No hrůza. Bez něj byla nepříčetná a já o ti víc. Nechtěla jsem jí ho ale vzít násilím, protože jsem měla strach, aby si nenašla něco jinýho, čeho by se pak už nezbavila(cumlání prstů a tak). Slavnostně jsme se ho zbavili až před třemi týdny, kdy jsem to už nevydržela a prostě jí ho zabavila. Dva dny řvala, dva nadávala a pak už si jen stýskala. Ještě dneska, když jde spát, se pokouší smlouvat, ale dá si říct. V listopadu bude mít tři roky, začala chodit na 5 dní do školky, tak jsem to už nevydržela. Ale musím říct, že kdybysme měli náhodou někdy třetí, tak dám dudlík znovu, protože bylo všechno mnohem jednodušší. Zatím pa |
| Romča,Páťa,mimi08/06 |
| • |
20.9.2006 12:19:23
Taky přeji všem krásný den.
Malej moje prso taky používá jako dudlík a usíná u něho,ale dávám mu i dudlík a taky si ho vezme.Vždycky na chvilku na uklidnění a taky proto, že mě někdy už bolijou dost prsa. Ty vaše balkony jsou uplně super ale ted už to vyjde moc draho tak máme jen jeden.No,ale pořád lepší než nic. |
|
|
20.9.2006 9:33:05
Prajem vám príjemný a vyzerá,že aj trochu slunečný den.Ja jsem už vzhůru,malá zatím spinká.Prožili sme vcelku klidnú noc,byla vzhůru o 2.30,pak o 6.00 - co tedy nebýva zvykem,ale jak je nemocná,tak se budí i v noci, a ted zatím spí.
Manža strávil noc v obyváku,aby malou nebudil svým kejchaním a kašlem a my sme si udělali pohodlí po celem letišti. Čeká na mě tooolik práce,ale nějak to jenom prohlížim a moc se mi do toho nechce pouštet,možná v průběhu dne dojdě chut ... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.