| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Blansko

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 425  [Dalších 225 >>]
femina+Markéta Linda 26912
19.9.2006 22:35:05
Zdravím,manža si pustil nějakej film na dvd,tak jsem obsadila pc.

Falmarko,nejsu zdravotní sestra - mám starou ekonomickú-po ni praxi prodavačky,pak jsem pracovala jako uklízečka na operačkách a nakonec mě ukecali na sanitárku,jenomže jsem si musela udělat roční zdravotní nadstavbu-jednak to bylo povinný,abych neprišla o prácu a taky zvýšili plat o 3tisíc měsíčně,tak jsem ve svých 31letech začala zase chodit jednou týdně do školy - pak jsem spoznala manžu a práci v nemocnici po 4 letech opustila.Ted mám popři ekonomke,ještě zdravotní a praxi v Celestice :-))).Už žádnou školu nebudu dělat,protože mi je každá pak k ničemu.
Do nemocnice bych jse dokázala vrátit,ale tam,kde jsem pracovala.Tady je pro mě dost problém česky mluvit a ty nemoce - to je někdy hrůza preložit.Tam taky sanitár byl skoro jak sestra,tady mi to přinde víc méně jako poslední člověk v nemocnici.

No,Sever se taky omlazuje,ale těch detí tady alespon ja moc nevídam.
falmarka 15744
19.9.2006 22:08:56
Romčo koukám, že taky ze Severu. No že bych se víc vyskystovala u našich?
Přírůstek se zdá být dobrý. Tak jen tak dál.

Femi ty jsi zdravotní sestra? Vůbec před takovým povoláním nebo spíše posláním smekám. Na mailík odpovím zítra, dneska jsem to jenom prolítla.
19.9.2006 17:01:22
My máme ty balkony tedy 2-naštěstí,protože naše "rodina" když se sběhne,tak bychom se na jeden nenacpali.A když jsme se tam přistěhovali,tak sme na balkone s manžem vysedávali jako důchodci - holky lítali pořád ven a my fakt jak důchodci - ted mame malou a je to dobrý.

Ozaj falmarko s těma holkama - jedna má 18 - tá chodí s mím synovcem už přes rok,druhá ma 17 - tá chodí s klukem ze Zborovec už rok a 7 měsícu - takže ty máme jak-tak pod kontrolou,ale ty 14-ky - no tak to je horšie,protože ty musíme začít hlídat :-)))
19.9.2006 16:45:49
My teda taky kojíme přes den kdy chce,ale ona to používa od 2 měsícu i jako dudlák,který od ty doby odmíta a tedy na prsu i usína.Trvá to chvíli,tak to nějak prohlížim,kdyby měla usínat dlouho,tak to nehrozí,abych ji v tom vyhověla.I přes to ji začínam znovu cpát do pusy dudlák - no ale nic moc chut na nej nemá:-))) A k poslednímu večernímu jídlu se mi zdá,že tam už nic není,ale ona i tak prospí celou noc,tak jsem začala přes den po kojení odsávat,abych na ten večer měla nachystaných alespon 60-70.Dostane prso,pak ještě z ty lahvičky - to už ale věčšinou nedopije a spí.Je to lepší,jak dokrmovat nutrilonom.
Romča,Páťa,mimi08/06
  • 
19.9.2006 16:37:26
Však taky kojím jak o život:-)Přesden i po hodině a nejvíc vždycky na večer.No,ale zase pěkně spinká v noci.
Romča,Páťa,mimi08/06
  • 
19.9.2006 16:34:02
Víš co,já když jsem se vrátila z porodnice,tak teprve začali na té naší straně.Děsný rany a vrtání bolela mě z toho hlava a malej se taky budil.A to jsem se těšila jak budu vysedávat na balkoně.No,možná příští rok:-))
19.9.2006 16:30:08
a zapoměla jsem vás pochválit s přibejvaním - vždyt to je hezký za týden ... jen tak dál.
19.9.2006 16:29:03
jo,to jsou pomaly,protože ted dělají už delší dobu z ty zadní strany a tam máme zrovna okna od ložnice,takže když dělají rámus musím zavřet okno,aby se malá nevzbudila.A to není naučena na ticho...
Romča,Páťa,mimi08/06
  • 
19.9.2006 16:26:09
Tak hurááá už to tady naskočilo.Znova bych to už nepsala.:-)Na vítání občánku nejdeme a ani nevím podle čeho to je.
Romča,Páťa,mimi08/06
  • 
19.9.2006 16:23:18
Psala jsem že jsem byla dnes v poradně a malej má 3550g,tak že přibral 150.Je to akorát a doktorka byla spokojená.
Potom chci pozdravit novou maminku Ivku.
Femino,koukám,že jsme sousedky,protože já bydlím hned vedle tebe v té zelenomodré co má fasádu jen z jedné strany.Máme tady nějakou nemožnou firmu strašně pomalou.Brzo se uzdravte a můžeme vyrazit na procházku.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 425  [Dalších 225 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.