| Romča,Páťa,mimi08/06 |
| • |
19.9.2006 16:18:37
Tak nějak mi to blbne.Ted jsem vám napsala a nic tu není.Tak znova:-)
|
| femina+Markéta Linda | 26912 |
|
|
19.9.2006 16:02:49
oprava - chybí mi tam c - takže prckov
|
|
|
19.9.2006 16:02:12
Falmárko,vidíš a ja jsem v špitáli ještě pracovala 4 roky - na operač.sálach,ale taky mi bylo líto hlavně tých prkov a přitom vím,že si z toho nic nepamatovali.
Malá je už bez teplot,rýma je už taky dobrá,tak snád se to už na večer nezhorší,zato manža musí chytit vše, co se kde šuchne a už má rýmu a prý ho bolí celé tělo,takže další nemocný mimino bude v bytě:-))) Romčo,kde si? Nemáte náhodou pozvání na uvítaní občanků na sobotu? Nevím jak to tady chodí,jestli pozývají rovnaké věkové skupiny,ale i tak měsíc není takovej rozdíl,anebo podle čeho to pozývají?Ja jen,jestli se tam nepotkáme - tedy pokud malá bude zdravotně v pořádku. |
| falmarka | 15744 |
|
|
19.9.2006 11:19:44
Ahoj, tak jsem okoukla ty vaše holky. Musím říci, že moc krásný. Slečny od Feminy, jsou slečny k pohledání, pomalu aby jste začali odhánět ženichy :0))
A ty dvě rusovlasé bosorky, to je nádhera a jako rodince vám to moc sluší. Femi tak doufám, že Markétka tu nemoc zvládla. Je to hrozné, opravdu by člověk ty nemoci raději prodělal sám, než vidět, jak ti prcci trpí. Mám čerstvou zkušenost s Jankem. Byli jsme ve špitále na drobném zákroku, který se, ale musel dělat pod anestezií a ten dne po zákroku, když se probral z narkózy byl šílenej. Přímo hrozný. Navíc já špitály nesnáším i z porodky jsem šla hned třetí den, prostě jsem taková měkota. |
|
|
19.9.2006 10:25:25
Ivko,ty nemoci už mám taky za sebou, holky 17 a 14 taky byli i nebyli na lécich od alergologičky.Jako malé jo,pak když trochu povyrostli,tak je odmítali užívat a tedy ale musím říct,že už problémy neměli,tak sem jich ani nenútila,taky z toho vyrostli.Ono to každé díte prekoná a vyroste z nemoci,jenomže je to tak líííto,když je vidíme trpět.
Kde jsi před mateřskou pracovala? |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
19.9.2006 10:13:17
zdravím ze zatažených Vysočan.
Jojo. Do Vysočan jsem se vdala. Muž odtud pochází, tak jsme šli do jeho rodného domu. Je tu fajn, jen mám problém, nemůžu sehnat práci, abych to byla taky schopná skloubit s dětma. ¨ Tu nemoc vám nezávidím. Já jsem si s holkama zkusila dost ještě tak před rokem a půl. Teď jsme už naštěstí celkem v pohodě, až na občasnou virozu. Ta už ale naštěstí nemívá takový průběh. Se Simonkou jsme skončili v roce a půl i ve špitále se zápalem plic. teď jsme přes rok na lécích z alergologie a nevíme, co jsou to antibiotika. |
|
|
19.9.2006 8:10:40
Přeji všem hezký den - i když trochu pochmůrny.
Noc sme prožili vcelku klidně.Je pravda,že jsem malé dala 1/4 dithiadenu,aby se chúdatko vyspalo,protože celý den naspala tak možná 1/2 hodky,což u ní není normálni.Prevažně prospí skoro celej den a noc taky.Je to hodné miminko-asi ví,že má starších rodičov:-))). Takže se vzbudila o 23.30 a pak v 5.30.Do nosánku jsem ji kapala i v spánku-ten ji dělá nejvíc problému,ale ráno to bylo docela dobrý,teplota taky už nebyla,tak uvídíme,co nám den přinese. Falmárko,mala je roztomilá. Ivko, holky jsou taky roztomilé.Ty si se vdala do Vysočan? |
| Ivka a holky | 17840 |
|
|
18.9.2006 23:04:50
Díky za uvítání.
Já ještě trčím na počítači, protože posílám asi po půl roce fotky do Happy Fota. Tak je toho nějak moc. Jinak máme taky album s pár fotečkama na http:/rodina.cz/kourilaci tak můžete juknout na moje dětičky. Já z Blanska pocházím. Bydlela jsem na Údolní. |
| falmarka | 15744 |
|
|
18.9.2006 21:50:42
Vítám také novou maminku. To je fajn, že to tady ožívá. Tak doufám, že občas zajdeš, ať to trochu rozjedeme.
Femino dovolila jsem ti poslat mailík. |
|
|
18.9.2006 19:09:36
Konečně mi to alespon trochu funguje.Falmarko,presně v te bytovce ve druhým patře.A musím se přiznat,že kromě pár susedů, když potkám ani nevím,že tady bydlí.Ale všimla jsem si jistý čas kočárek na prvním patře,ale mimino jsem neviděla,tak mi to prišlo jak návštěva. Člověk ani neví,kde koho může potkat.
Malá pořádně nespala celej den,čeká nás rušní noc,ale to je jedno,hlavně at se z teho brzy dostane. Zapoměla jsem přivítat novou tvář Ivku.Ve Vysočanech bydlí manžovi dvě dcery,takže vím kde jsou.Ja totiž a zeměpis nejdou dokupy:-))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.