| Ivka a holky | 17840 |
|
|
18.9.2006 16:47:20
Ahoj holky, všechny vás zdravím. Můžu se mezi vás přidat? Pocházím z Blanska. Teď jsem 4 roky ve Vysočanech, ale do Blanska jezdím téměř týdně.
Mám dvě holky - Adélku, které bylo teď v létě 5roků a Simonce budou v listopadu tři. Když jste se tak bavily o doktorkách, chodila jsem s Adélkou, když jsme byli v Blansku, ke Kotlánové. Teď jsme u doktorky Pořízkové ve Sloupě. Zatím přeji brzké uzdravení vašim dětem. |
| falmarka | 15744 |
|
|
18.9.2006 15:41:57
to je mi líto, že je malá nemocná. Tak hlavně ať ji ta rýma brzy pustí a není z toho nic horšího.
A jen tak mimochodem, nemyslíš tou modrou bytovkou tu, těsně nad přehradou, každej byt má dva spojený balkóny? Já jenom,že z této bytovky já pocházím. Že jsme se ještě nepotkali? Romčo a jak vy jste dopadli u Mudry? Já byla dneska s Týnou. Chodíme ke Kotlánové. Pořád nad námi visí hrozba toho špitálu, protože nejí, pije jenom pod nátlakem. Ale po dnešním dopoledni věřím,že se blíská na lepší časy, neb už jsme snědli banán a několik málo piškotů. |
| femina+Markéta Linda | 26912 |
|
|
18.9.2006 15:16:52
Romčo,jak jste dopadli s malým? Kolik ste přibrali?
Falmarko,tak sme to dostali taky,ne tedy břišní-doufam,ale máme šílenou rýmu a už i teplotu,takže jsme zatím dostali kapky do noštěku,fenistil kapky,kapky do očí-protože ma očičká jak kdyby řvala týden v kuse.Ak teplota neustoupi,tak máme dojet ve středu,ak teplota ustoupi tak kontrola ve čtvrtek. Tak zatím se mějte,možná se mi povede nakouknut,jenomže nevím - nevím.Je totálně vyřízená a vůbec nechce spát.... |
|
|
18.9.2006 10:06:56
Ahoj,ja taky jenom na chvílku,protože sme pořádne nespali - byla to první noc za 4,5 měsíců.Malá má od včera odpoledne děsnou řýmu a ted rano měla i zvýšenou teplotu,tak s ni jedem kolem 12.30 k doktorce,at ji pro jistotu prohlídne.
Jé,Romčo a v které bytovce bydlíš.My bydlíme v ty modrý - je to dobrý,takhle barevně rozdelený,alespon nemusíš znát adresu:-))).Když malá vyzdraví,můžeme si dát spicha... |
| Romča,Páťa,mimi08/06 |
| • |
18.9.2006 9:44:20
Ahojky,tak už jsem zase tu.Poslední dny vůbec nestíhám mám pořád nějaké vyřizování.
Drobeček to je,ale určitě to dožene.Podle té tabulky přibíráme vcelku dobře.Já chodím k dr.Henkové a zítra jdeme na to převážení.Jinak já bydlím na severu u přehrady. |
|
|
17.9.2006 14:00:31
Ty virozy jsou děsný,dospělí má co dělat a ne to ještě chudák dítko.Snád se z toho brzy vyhrabete.
Dnes jsem dávala malej mrkvičku-jenom tak ze zvědavosti,protože pořád kojíme a není to zatím potřeba,ale musím říct,že baštění lízatka ji jde mnohem líp:-))) doufam,že to nebude číst nějaká pediatrička,anebo maminka,která vychováva díte podle knih,protože by tady nastala hustá diskuse. |
| falmarka | 15744 |
|
|
17.9.2006 13:42:27
Femino děkuji za podporu, nakonec jsme museli na pohotovost i s tou starší. Prostě se jí ta střevní viróza nevyhnula. Takže máme doma dvou-marodov.
Ze Severu přímo nejsme, bydlím na Zborkách, ale bydlí tam naši a tchán. Co se týká malých dětí, tak já jsem toho také zdarným příkladem, měla jsem 2500 kg a 48 cm a teď je ze mě pořádný kus ženský. |
|
|
17.9.2006 9:25:48
Falmarko,doufam,že už máte chorobu pryč a užívate si ve zdraví.Ještě k tym drobínkem - moje nejstarší se narodila 2520g a 46cm - byl to jenom kousek a ted je s ní věčší baba jak sem ja,takže se říka,že dobrého mnoho netřeba a zlýho i málo stačí:-)))
|
|
|
17.9.2006 9:23:57
Ahoj holky,hlásim se opožděne.Ve čtvrtek sme neplánovaně jeli na SK, vrátili se v pátek v noci, včera jsem oddychovala a kapanek uklízela.
Malá měla porodní váhu 3460g,z porodnice sme odcházeli na 3350g.První měsíc přibívala docela hodně,myslím shruba 250g týdenne.Ted jse to už kráti.Ale i tak nám dr.říka,že pribejvame jak uměle krmení dítko.Chodíme ku Kalove. Romčo, nevím kde jsem našla tabulku s průměrným přibívaním. Tam je napsané,že za první 1/4 letí přibejvají tak 700g/měsíc, druhý 1/4-500-600g/měsíc, třetí 1/4-400-500g/měsíc a čtvrtý 1/4-300-400g/měsíc,takže nám to tak nějak vychází,ale myslím si,že pokud přibejva,tak je to ok. Nejste některá zo Severu?Jdu něco ukuchtit,aby sme nakonec nebyli celou neděli hladový:-)))Zatím zdravím a zase nakuknu. |
| falmarka | 15744 |
|
|
14.9.2006 15:53:44
Romčo to máš teda drobínka. To bych ani nevěděla, jak se tak malý mimi drží :0)))
Já musela jít s Janem dneska k Mudře. Od včera zvracel, celou noc a ráno začal průjmovat. V noci mu k tomu vyskočili horečky k 39 C. Tak se kurýrujeme. Ještě, že si Týnku vzala babička, tak snad to ona nechytne taky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.