| Romča,Páťa,mimi08/06 |
| • |
14.9.2006 9:33:08
Já taky byla v úterý v poradně a malej má 3400g.Když se narodil tak měl 2950g a Dr se to zdálo asi málo tak mám přijít příští týden na převáženíaby věděla kolik přibral za týden.Mělo by to být tak 150g týdně.Když jsem šla dom z porodnice tak měl 2800g,tak si myslím,že přibírá akorát.Chci kojit bez přikrmování co nejdéle.Prvního syna jsem kojila 11 měsíců a bylo to bezvadný.
|
| falmarka | 15744 |
|
|
13.9.2006 22:55:32
Femino, tak to malá přibírá hezky. Nevím sice kolik jste měli porodní váhu,ale Jan měl ve 4měsících 5,7 kg a to měl porodní váhu 3,8 kg a naše Mudra to vůbec neřešila. Hlavní je, že je tam přírůstek.
Romčo neboj, my to tady rozhejbeme. :0)) |
| femina+Markéta Linda | 26912 |
|
|
13.9.2006 19:42:26
Ted jsem se dostala k pc.Byla jsem s malou v poradni,tak máme 6500g, týdenně přibýrame tak shruba 125g,tak prý je to dobrý.Ja sem totiž poslední dva večery už tápala jestli malá nemá malo mlíčka,jenomže na druhý straně mi prospí celou noc,tak si zas myslím,že kdyby mala málo,tak je hladová a vzbudí se i v noci.
Dr. nám dala vzorky nutrilonu,prý v případě nouze,ale že přibýva dobre,je klidná,tak by mělo být dobrý. Ted mi tady na klíne nervuje,protože se ji líby pacat po klávesnici a ted ji to nedovolím a nemůže se k ní dostat:-))) No tak dojel manža spíš z práce,tak končím, doufam,že se brzo tady zase někdo objeví:-))) |
| Romča,Páťa,mimi08/06 |
| • |
13.9.2006 17:09:18
Tak to koukám kolik máš holek.Malá Markétka je moc hezoučká.U nás v rodině jsou zase jen kluci.Já mám 7letého Patrika a měsíčního Erička.Dnes mám spoustu vyřizování,tak ani nestíhám napsat.Mezi tím musím ještě malého nakojit,tak že je to fofr.No asi to znáš taky,že?Musím končit ale zase se ozvu.
|
| falmarka | 15744 |
|
|
13.9.2006 13:14:20
To jsi mi připoměla moji scénu s tchýní. Když byla mladší dcera malá, tak tchýně hlídala od švagrové syna, který měl 4 měsíce. KDyž usnul, muselo se chodit po špičkách, v kočárku jezdit jenom někde v přírodě apod. Jednou jsme uspávali u nich Kiki a normálka jsme se u toho hlasitě s manželem bavili a dokonce manžel ještě i vyřizoval nějaké telefony a ona spustila, že dítě musí mít naprostý klid. Jenže to zapoměla, že my jsme hlučná rodina, je nás všude plno a naše děti ba naopak potřebují neustálé brebentění. Když už ne naše, tak alespoň rádio nebo telku.
|
|
|
13.9.2006 12:37:47
Falmarko,ne že by nepomohli, malou teda uhlídají,hlavně Monika - když není hladová,protože pořád kojím a odmíta lahvu i dudláka,takže musí byt čerstvě najezená a můžu zmizet.Na zbytek holek v naši rodině bych ji moc nechat nemohla,myslím,že by si s ní neporadili.Kočár odmíta taky,takže jich moc nevyužiju. Ale mají ji rádi všichni a ona je proto zvyklá mít kolo sebe lidí,alebo anespon zvuky z telky :-)).
|
| falmarka | 15744 |
|
|
13.9.2006 11:08:20
Fémino to máte tedy samé puberťačky. Tak si malé Markétky alespoň užíváte. A neříkej, že velký holky nepomohou, určitě se těší na vození kočárku :0))
Kdybych to brala podle sebe, jsem od sester o sedm a pět let starší, tak vození kočáru jsem opravdu z duše nesnášela a když pak jsem je měla třeba hlídat, byla jsem nasupená jak tank. Teda hlavně v tom věku když mi bylo takových těch 14-15 let. Zdravím Romču. A doufám, že to tady společně opravdu rozhýbeme. Přeci se nenecháme zahanbit jinými diskuzemi :0)))) |
|
|
12.9.2006 16:08:38
Pořád jsem tady sama?Kde ste všechny:-(((!!!!
|
|
|
12.9.2006 16:06:26
Tak a poslední má švíca je Andrea 18
![]() |
|
|
12.9.2006 16:05:11
To jsme jěště v porodnici se švícou Hánou,taky 14
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.