| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Blansko

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 425  [Dalších 185 >>]
femina+Markéta Linda 26912
12.9.2006 16:03:27
So švícou Míšou 14
12.9.2006 16:01:24
Markétka Linda 2 měsíce a švíca Monika 17
12.9.2006 15:58:15
Kde mám krk?
12.9.2006 15:53:29
Děkuji za gratulaci,ale ta patří i tobě.Měsíc - to bylo už taaak dávno! Napíš něco o sobě, at tu blanenskú diskusii nějak rozběhneme.Nechtěla bych trpět samomluvou. Trochu to tady zahltím fotečkami,alespon tady nebude tak prázdno.

Falmarko,jo máme babinec, síce 2 holky od manži s námi nežiji,ale chodí ku nám a když to tak vemu,někdy je plný byt,někdy jsme s malou sami - v podstatě ty starší nás kromě peněz a svolení,jestli můžou někam vůbec nepotřebujou.Ach jo,podle dětí člověk vidí jak stárne,ale ted sme na chvíli omladli:-)))
Romča,Páťa,mimi08/06
  • 
12.9.2006 11:12:07
Ahojky všem,tak jsem tady nakoukla,že se přidám když jsem z Blanska,ale nějak to tu nežije.Aspoň poblahopřeji k těm miminkám myslím Helči a femině.Mám doma taky jedno čerstvé miminko měsíc staré.Je to už druhé,tak si to pořádně užívám.Budu končit,ale určitě sem ještě nakouknu jestli to už trošku ožilo.Pa pa.
falmarka 15744
9.9.2006 22:24:09
Femino, téda to je vás ženských požehnaně. Já jsem ze tří sester a náš tatík na to byl vždy náležitě hrdej. Takže když se teď narodil do naší rodiny konečně chlap, tak z toho byl značně zjihlej.

Drobčeku tak co kašička? Jak vám to jde?

A co Helena, jakpak se mají s miminkem?
2.9.2006 10:40:51
Tak se hlásim po delší době.Byli sme na SK - jinak pocházím z Bojníc, je to myslím asi 40 km od Žiaru.Mne to teda připadne obyčejné město,ale je tam ZOO a koupele a taky Bojnický zámek,takže hodně turistů.Drobečku,tak máme děti skoro stejně staré - 6 a 4 to není takový rozdíl.My sme teda taky čekali klučíka,jenomže ja to neumím porodit a manžel udělat - máme těch holek dokupy 5,tak si říkam,co by chudák kluk dělal mezi tolika holkami ... ?

Falmarko,ty děti hodně rýchle rostou,ja si ted jenom připomínam,když byli holky malé-to už ani není pravda,ale malou Lindu si vychutnávame o to víc - je to prostě úplně jiný. To se ani nenazdáš a budeš mít doma školáčku!!

Heli gratuluji k malému, užívejte si ho, kým to jde. Je to prostě zázrak života.

My jsme ted měli trochu shon,vyřizovaní nějakých papírů, pak s malou na kyčle-všechno ok, pak ve středu první očkování - to byla tedy hrůza,síce žádna teplota ani výsyp, spali jsme do rána jako obvykle,ale na večer sluníčko naše začalo tak řvát a škubat nožkami - taaak mi ji bylo líto.Brečela tak 1/2 hodky a pak usla. Ted ve středu 6. jedeme konečne píchnou náušničky,tak doufam,že nebude mít z toho až takové stresy.

Bydlíte všechny v Blansku?

Ja se zároven omlouvam za pravopis, protože u nás je to tak,že síce dokážu psát bez problému - i když určitě s pravop.chybami,ale pomalu neřeknu ani slovo česky.Manža ma už s teho hrůzu, prý malá nebude umět ani česky ani slovensky.Tak to trochu vyrovnávají holky,ty jse s ní chvíli baví slovensky a pak dlouho česky.A to sem mu slíbila,že když bude mít malá dvě jména,tak začnu mluvit --))).
falmarka 15744
30.8.2006 14:37:40
Heli tak to moc gratulujeme k malému kloučkovi. Škoda, že jste měli takový komplikovaný porod, ale ti naši drobečci nám všechno to trápení vynahradí. Hezky se sžívejte a užívej si toho malého miminka, ono to tak strašně rychle uteče. Janek tady momentálně deformuje naší Kristýně dětskou pokladnu, ale alespoň je chvíli hodnej, ovšem moje uši jsou na odpis, jak to furt piští.

Drobčeku ta kaše se dělá normálně do vody. Ohřeješ vodu a v té to rozmícháš, tak, aby to mělo kašovitou konzistenci. Uvidíš, jak vám to bude šmakovat. Já do toho potom pro zpestření přidávala ještě ovoce. Dá se tam přidat i vařená zeleninka, ta kaše má takovou neutrální chuť.
HelenaPa 48800
30.8.2006 7:57:14
Jo, holky, už máme mimi, dneska mu je 14 dní. Kubíčkovi se samotnýmu moc ven nechtělo, tak ho týden po termínu vyvolávali a ještě ho museli tahat kleštěma. Ale je v pořádku. Teď si na sebe zvykáme a zabíháme se doma.
drobček 40107
29.8.2006 20:37:14
Ahojte zdravím vás. I tebe Jani. My už jsme taky trochu vyrostli. Minulý týden měl náš chlapeček Matoušek 6měsíců. Odkud jseš Jani ze Slovenska. Zrovna jsme se vrátili týden jsme byli ve Štůrově a týden v Žiaru.
Falmarko prosím tě jak jsi dělala tu kukuřičnou kaši? Děkuji. Rozmýšlím že ji taky začnu pomalu dávát. Našla jsem u nás ve zdravé výživě nějakou kukuřično rýžovou je prý jemnější.
Heli už máte mimi?
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 425  [Dalších 185 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.