| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Blansko

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 425  [Dalších 175 >>]
falmarka 15744
28.8.2006 22:17:50
Ahoj Femino (Jano), určitě se přidat můžeš. Bohužel je pravdou, že Blanenská diskuze moc nevzkvétá. Trocha závídím, tak čerstvé miminko, náš Jan už je batolák a tak při každém pohledu na pupík nebo prťavoučké mimi, vzpomínám na ty chvilky s mými dětmi. Jo ta starší, ta dneska už šla do školky. Takže takový dva velký kusy vlastním.
Martina+dva miláčkové 10779
27.8.2006 22:56:13
Nemáte, prosím, někdo doma tuto hračku? Můj syn ztratil svého "Kámoše" a moc mu chybí. Jsem ochotná nabídnout 500,- Kč. PROSÍM, koukněte, jestli ho doma nemáte - třeba si s ním vaše děti ani nehrají. Za nabídky na e-mail, nebo na diskusi prosinec 2003, děkuji.
Podobné nechci, jen stejné i barvou a samozřejmě ve výborném stavu.

femina+Markéta Linda 26912
20.8.2006 20:58:31
Ahoj holky, je tady mrtvo, ale chtěla jsem se zeptat,jestli se můžu přidat ku vám.Jsem Jana,pocházím ze Slovenska,ale vdala jsem se do Blanska,je mi 36-necítim se na ne, a máme právě dnes 3,5 měsíční holčičku Markétku Lindu.
falmarka 15744
5.8.2006 21:01:17
Také zdravím novou mamču.

Heli, tak jsem provedla sondáž u našich a bylo mi řečeno, že tvé příjmení je ve vašem bydlišti velmi známé. Takže asi ví. Tož se asi znají.
HelenaPa 48800
3.8.2006 16:59:19
Vítej mezi námi. Odkud jsi?
bacula
  • 
3.8.2006 10:27:34
Ahojky,múžu se k vam přidam.Sem Viera je mi 23let a mam 10mesiniho kluka Filipka.
HelenaPa 48800
25.7.2006 22:10:42
Ona je to v podstatě hodná paní, která dbá o mou morálku, která by zbytečně dlouhým poleháváním mohla utrpět :-)
falmarka 15744
25.7.2006 21:48:38
Heli ti závidím to vybírání jmen. Já už mám po výběru :0(((((( U nás to dopadlo tak, že na kluka jsem vybrala jméno já a na holku manžel. Jinak bychom se asi nedomluvili.
Tvé story o sousedce mne opravdu rozesmálo. Je nějaká moc aktivní ne? Pak jí to s mimískem vrátíte. ONo takové řvoucí mimi při otevřeném okně, je také zážitek :)
HelenaPa 48800
25.7.2006 12:19:55
Kdyby to náhodou byla holka, tak to bude Terezka. Pro kluka se nám moc líbí Jakub. Ale je tu problém, že B z Jakuba by mohlo splývat s P na začátku příjmení. Myslíte, že by to bylo moc blbý? Manželovi se líbí ještě Jindřich, Karel, Matouš, Radim a Šimon. Taky by chtěl Honzu, ale ty už v rodině máme dva (se stejným příjmením). Mně se moc líbí Michal, ale to mi neprošlo :-(
HelenaPa 48800
25.7.2006 8:23:29
Jsem přivdaná z Brna. Vždycky jsem si myslela, že z Brna nikdy nepůjdu, když tam mám celou rodinu a všechny kamarády, ale pak se ukázalo, že všechno je jinak... Navíc autem jsem v Brně za hodinku, když potřebuju.

Teď jediná věc, která by mě z Borotína přiměla odstěhovat je "moc milá a příjemná" sousedka, která mě trénuje na mateřství - teda hlavně na nevyspanost. Už si ani nepamatuju, kdy naposled jsem se probudila sama od sebe. Tato dáma i o víkendu (když manželovi nezvoní v 5 budík), začíná s prací v 6.15 přímo pod okny naší ložnice. (V tomto počasí se fakt nedá spát se zavřeným oknem.) Napouští vodu do plechové konve. Ale ne z kohoutku, to by bylo moc potichu. Používá na to vysokotlakou trysku. Takže slušnej rachot. Když už nás definitivně probere, tak začne v klidu a potichu umývat okna na verandě. Když má službu (je policajtka, takže nepravidelné směny), tak od 6.20, kdy odjíždí, její pes sedí na dvoře a táhle vyje, dokud se panička nevrátí.
Jediný, čím se ještě uklidňuju, je, že i jí občas vadí rámus (loni měla kohouta, který ji ale rušil kokrháním, tak šel na pekáč). Takže když budu na prášky ze řvoucího Mimáska, tak si aspoň otevřu okno směrem k sousedce :-)

Ježiš, to jsem se rozepsala.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 425  [Dalších 175 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.