| falmarka | 15744 |
|
|
24.7.2006 22:16:40
Heli, tak jsem si to tvoje jméno napísala a jak budu mluvit s našima provedu sondáž. A ty jsi do Borotína přivdaná? A odkud, tedy že jsem tak smělá?
Drobčeku já jsem začínala s kukuřičnou nebo pohankovou kaší. Kupovala jsem je ve zdravé výživě. Vždycky jsem do toho šoupla pro zlepšení chuti nějaký ovoce. A teď dáváme buď kašičky od Hippu nebo od Nutrilonu. U té starší jsme začali na Nestlé rýžové a taky dobré, ale ta je pak začala kolem roku bojkotovat a do dnes kaše nemusí. |
| drobček | 40107 |
|
|
24.7.2006 21:25:39
Doarboreta vždycky jsme jezdili 1května každý rok co to otevřeli. A před tím když jsem byla malá. To byl náš rytuál. Loni už jsme nebyli - chystali jsme se na svatbu a letos nám to malej nedovolil. Teď nedávno taky byla ale to už nejezdíme. Hlavně na jaře kvůli kytičkám.
Už máte miminku vybraný nějaký jména? |
| HelenaPa | 48800 |
|
|
24.7.2006 20:18:50
Zámek je bohužel zavřený. Restituent se o něho nestará, jen by ho rád co nejdráž prodal. Výstavy v arboretu jsou i v létě a na podzim. Vždycky okolo státních svátků.
|
| drobček | 40107 |
|
|
24.7.2006 16:27:43
Zdravím nastávající novou maminku. My jsme z Letovic. Máme Matouška a včera mu začal 5měsíc. Do Borotína jsme vždycky na jaře jezdili na výstavu. Je to tam pěkný. Co ten zámek tam u vás. Vždycky když jsme šli okolo tak jsme si říkali jestli je přístupný nebo chátrá jak ten náš v Letovicich?
Falmarko potřebovala bych poradit s jakýma kašičkama jste začínali večer? K obědu dáváme polivečky a odpoledne nějaký to ovoce. |
| HelenaPa | 48800 |
|
|
22.7.2006 15:54:35
Tak to ho asi manželův tatínek zná. Když jsem mu říkala, že jsem se na netu potkala s holkou, jejíž dědeček dělal správce na zámku, tak vzpomínal, kdo tam správcoval a o Pololáníkových mluvil. To je náhoda :-) Já jsem teď vdaná Paroulková. Pokud bz to zajímalo pro změnu vaše.
|
| falmarka | 15744 |
|
|
21.7.2006 23:44:54
Otec se jmenuje Pololáník a má ještě dva starší sourozence. Jo a ještě jsou s námi do rodiny Sieglovi. Je to taťkové sestry manžel.
|
| HelenaPa | 48800 |
|
|
21.7.2006 11:31:48
Falmarko,
manzeluv tatinek zije v Borotine od malicka. Prozradis mi, jak se jmenuje tvuj tatinek? Treba se znali... |
| falmarka | 15744 |
|
|
20.7.2006 14:36:52
Heli tak to teda máte překvapení až do konce.
|
| HelenaPa | 48800 |
|
|
20.7.2006 12:32:07
Rodit chci v Brně Bohunicích, protože tam dělá moje mamka (teda ne přímo na porodním, ale přesto - když za tebou chodí návštěva v bílým plášti, je hned personál úslužnější :-) a navíc se dostanu ke všem výsledkům a nikdo mi nic neututlá).
Co to bude? Dvakrát mi na UZ tvrdili, že jasně kluk, i já jsem to na tom monitoru byla schopná rozeznat. Na posledním UZ se mě doktor ptal: "Co vám řekli, že to bude?" Kluk." "A to viděli kde? Tady mám zadeček a nic pod ním nevisí." No, takže to aspoň bude zajímavý až do konce. V tom vedru vzjdu jenom hned ráno do sámošky a pak už jsem zalezlá doma, nasávám a cpu se melounem, broskvema a rybízem. |
| falmarka | 15744 |
|
|
20.7.2006 9:20:07
Jé Heli to je náhoda. Můj otec, když byl ještě malé dítě žil s rodiči v Borotíně. Děda dělal správce zámku či co.
A kde chceš rodit? A co to bude? V těch vedrech ti to nezávidím. Taky jsem se loni valila s pupkem a byla ráda, že ta vedra přežívám. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.