| HelenaPa | 48800 |
|
|
20.7.2006 8:13:24
Jsem z Borotína. To je od Boskovic směrem na Velké Opatovice.
|
| falmarka | 15744 |
|
|
19.7.2006 20:21:46
Ahoj Drobčeku, tak to jsme se opravdu možná potkali, my jsme také nebyli k přehlédnutí, protože nás jde vždy banda lidí a dětí Jsme velmi rozvětvená rodina a vyrážíme vždy všichni. Na zábavu jsme také plánovali jít, protože tam každý rok hraje kapela, v které hraje můj bratranec, ale Jan je teď mamánek, tak se moc nikam nehnu.
Vítám novou maminku, tedy maminku čekatelku. Odkud přesně jsi. Já jsem z Blanska a mám dvě děti 3-letou holčičku Kristýnu a 9-ti měsíčního Jana. |
| HelenaPa | 48800 |
|
|
19.7.2006 18:49:39
jsem tu prvně, tak se chci představit. Je mi 30 (zatím ještě). Bydlíme kousek od Boskovic a teoreticky 10. srpna čekáme první přírůstek. Začala jsem procházet stránky Rodiny a jsem moc ráda, že tu je i někdo z okolí. Bydlím tu teprve druhý rok, tak nemám moc kamarádek. Třeba se s někým seznámím.
|
| drobček | 40107 |
|
|
15.7.2006 22:36:18
Teď já trochu nestíhám. Spíš máme taky práci venku na zahrádce a domečku tak není moc času sedět u počítače. Spíš pak nálada.Večer se mi pak už nechce ani odepisovat. Na pouti jsme byli. V sobotu i v neděli. V sobotu i s malím v neděli pak jen s manželem. Malej si zrovna spinkal. Možná jsme se potkali. Neviděli jste nás ( nejsme k nepřehlédnutí). V sobotu jsme byli i na hasičárně na zábavě. Bylo to bezva po dlouhé době si vyrazit.
V srpnu jedem na dovču do termálů na slovensko tak jestli bude možnost zkusíme s Matym plavat. |
| Lili + 5 :-)) | 28559 |
|
|
4.7.2006 13:48:49
doufám, že se na mě nebudete zlobit....mám tu pro vás a vaše rodiny tip na akci. Bude tam plno atrakcí a soutěží pro děti a též hlídání ?:-)
![]() |
| falmarka | 15744 |
|
|
3.7.2006 21:01:34
jsem ráda, že tě tady zase vidím. Já teď nějak nestíhám, tak reaguji až teď. Malej je pěknej kousek, my vážíme stejně jako vy.
Jestli ti můžu poradit, tak hodně lidí z Letovic jezdí s dětma plavat do Agrocentra do Vísek. Ale nejsou tam žádný kurzy, jenom si tam prostě pronajmou bazének. Je to tam moc hezký, loni jsem tam slavila narozky. Pokud by jsi chtěla chodit plavat přes prázdniny, tak bohužel budeš se muset rozhlídnout až v Brně. Já jsem s kamoškou přihlášená na konec prázdnin právě do Brna a pak pokud se uvolní místo v plavání v Blansku (už v květnu brali pouze náhradníky), tak bychom začali od září v Blansku, když ne budeme pokračovat zase v Brně. Byli jste v neděli na poutí? My jenom s Týnkou, Jeníkovi rostou zuby, tak zůstal u babičky. |
| Pája F+V | 21950 |
|
|
27.6.2006 22:13:36
Ahoj Drobčeku,
plaváni v Boskovicích je až od jednoho roku, a pokud dobře počítám, tak vy jste asi únorový. Pro menší miminka je jenom v Blansku. Ale nevím, jestli to bude i o prázdninách. Filípek je zářijový, takže se chystáme po prázdninách do těch Boskovic. Sice tam zrekonstruovali lázně, ale na těhotný a miminka jaksi zapomněli a neudělali bazének s odpovídající kvalitou vody, a právě kvůli té vodě to může být až od roku. |
| minina+Dany 03/06,Verča 04 /09 | 30233 |
|
|
27.6.2006 21:04:15
Omlouvám se,že vám lezu do diskuze, jen jsem chtěla pozdravit Drobčeka. Jsem ráda,že je u vás vše v pořádku. Dlouho jsi se na naší diskuzi neukázala. Jestli ti to mrňousek dovolí,tak někdy nakoukni i k nám.
|
| drobček | 40107 |
|
|
22.6.2006 23:13:36
Ahojky.
Zdravím Páju a Filípka. Koukám a diskuse se nějak vyvíjí.Tak včera jsme byli v poradně. Maty už váží 7150g a měří 70cm. Dostali jsme první očkování no vlastně už druhý nepočítala jsem to v porodnici. Přečkali jsme to dobře dala jsem hned obklad z mlíka. Už se snaží sedět. Cesttovali jste s malím na dovolenou? Máme jet za měsíc autem na slovensko. Tak jsem zvědavá jak cestu přečkáme. Chtěla jsem se zeptat je v Boskovicích nějaké plavání kojenců? A kdy? A jste s tím spokojení? Díky. |
| Larka(Robin 01/98 Adéla 09/02) | 36406 |
|
|
21.6.2006 23:20:42
zdravím také z malé dědinky od Boskovic :-)
mám na vás prosbu - nechcete někdo kotě, popř. nevíte o někom ? Bílo-mourovatou kočičku. My už máme doma malou zoo a 4 kočky by už byly opravdu moc :-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.