Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Brňanda |
| • |
18.2.2008 17:01:08
Tohle jsem našla v jedné diskuzi - Pokud jsi z Brna, tak já chodím pro jedlý papír s obrázky do prodejny do Zábrdovic a když si jich vezmu víc,tak jeden přijde na 40Kč. Trvanlivost je tam psaná až do 2011, paní říkala, že je to vlastně jen suchá "hostie", takže tam se nemá co zkazit. A opravdu i nezkušenná kuchařinka zvládne díky tomu fantastické dorty!
Cejl 33/68 602 00 Brno-Zábrdovice Telefon: +420 545 214 603 Nemám to ověřené,ale myslím,že je to tahle cukrárna,zkus tam brnknout. |
| MamaKatka |
| • |
18.2.2008 15:16:04
Ahoj .
Máte někdo,prosím zkušenosti s Mudr.Ulyanou Dolynovskou? Vůbec ji neznám,ale zskoušela jsme nás objednat,vyšlo to a ted se klepu hrůzou,co je to za paní doktorku...neznáte ji někdo? Je v centru K 11,v Źidenicích. Děkuji za odpovědi. ![]() |
| mikina | 827 |
|
|
18.2.2008 14:51:45
Ahojky, prosím Vás,nevíte kde se v Brně dá sehnat jedlý papír na dorty (obrázky z pohádek apod.). Raději bych to koupila v kamenné prodejně než přes net. Dík
|
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
18.2.2008 11:10:29
tak to by se mi taky líbilo, aspoň se pěkně zrelaxuješ! Mně Ondru nikdo moc hlídat nechce, protože je to Uřvanec nejtěžšího kalibru, vyžaduje neustálou pozornost a vzteká se.
|
|
|
18.2.2008 11:09:09
To je super, příspěvek přímo z Anglie!!! Užívej si to tam, moc na Tebe myslím!
|
| Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 | 24209 |
|
|
18.2.2008 10:53:50
Čau holky, tak my už jsme taky u babičky a je tady stejná kosa jako u nás, ale podle předpovědi se to má zlepšit - takže naděje umírá poslední...
Já si taky užívám, protože nemusím vařit a ani moc uklízet a večer občas taky vypadnu, protože babička hlídá - fakt paráda!!Ilčo - to bude dobrý - za chvíli je březen, bude jaro... taky se už těším!! Míšo užijte si to! Jak dlouho tam budete? Andri - Ondrovi k narozeninám přejem opožděně všechno nejlepší! Chtěla jsem se tě zeptat... vím, že jste měli jednu dobu doma "Bořkománii" - u nás to vypuklo teď - malej je z Bořka úplně hotovej a furt chce dokola pouštět to jedno DVD s Bořkem a já jak už slyším "Znáte Bořka...." tak se osypávám...no ale chci se zeptat jestli jsou i nějaký nový díly toho Bořka, nebo jestli je jenom to jedno DVD? A pokud ano, tak nemáš je náhodou? ![]() |
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
17.2.2008 20:53:04
Ahoj, hlasim se ze Swindonu. Zacatek dovolene byl v pohode, letela s nama jedna znama s 2 klukama, 1 a 5 let, tak se vsichni 4 plazili a valeli po podlaze odletove haly a posilali si anglicaky. V letadle Mates asi po 20 minutach usl [leteli jsme az ve 20.30], zato Klara mlela pusou cele 2 hodiny, malem jsem ji uz necim prastila po hlave [zpivala si znelku z Pojistovny stesti a pak vsechny pisnicky na ktere si vzpomela]. Usla pak v aute jeste nez jsme vyjeli z parkoviste. Dneska jsme byli v obchode, na obede v restauraci a pak na hristi. Neni tu tak hrozna zima jak u nas, tak si i Mates uzil prolizacek. Ovsem jeho nejvetsi zabavou bylo honeni krecka. Jo a novy kocarek je perfektni, i manzel je z nej nadseny.
Ilco, ja si ted taky uzivam a na ten navrat do reality se moc netesim. Hned frcim na 2 dny do prace a zase zacne ta obvykla honka. |
|
|
17.2.2008 18:04:03
http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?id=81053
|
|
|
17.2.2008 17:17:49
ahoj, hlásím návrat z chaty, mám poakční spleen, že už ta úúúžasná akce zkončila, a já jsem zase v šedé realitě domova. Akcička byla jedna báseň, banda dobrých kámošů, bečka piva, spousta jídla, dobrá nálada, pařili jsme až do rána, Ondráš byl protivný v normě(to je dost, ale mohlo to být i horší - ale na to, co já říkám v normě, tak ostatní říkali - panebože, mít takové dítě uřvané, tak si to jdu hodit:)))
Akci nám ale naštěstí nezkazil, v noci spal, jen se budil na krmení, a my jsme se mohli společensky realizovat:))) Parádně jsme pokecali, dali i hru mejdan, po které jsme skončili mnozí velmi spoře odění, no prostě - paráda!!! (O to větší šok je pak návrat do šedé reality nudného běžného dne...Já chci ještě!!!!) V nejbližší době totiž nehrozí nic, na co by se dalo těšit, žádná akce na obzoru. S kamarádkou jsme si říkaly, že po takovéto super akci by měla následovat nějaká akcička menšího rázu, aby ten přechod na normální život byl plynulejší:))) no tak aspoň ve čtvrtek jdeme na pivo, no, ale to bude jen takovej pokec, žádnej odvaz. Ať už je jaro, aby se dalo jezdit na chatu rodičů, sedět na zahrádkách, ....brr, za oknem máme minus pět! A bůhvíkolik bylo na té Vysočině, kde jsme byli...Kosa kosovič! Byli jsme tam na procházce a Ondráš ječel celou cestu, zřejmě mu mrzl obličej, ten mráz pěkně štípal. Byli jsme navlečení, ale obličej mrzne... Tak jsem příjemně společensky nasycená, uvolněná, navnaděná... |
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
15.2.2008 19:37:53
Ahoj, děkuju všem za přání na cestu. Ještě jsem nezačala balit, asi až ráno, vůbec se mi do toho nechce.
Jani, vám taky šťastnou cestu. Andri, ať už jsou kluci konečně zdraví. Zabralo už něco na ten kašel? Dětskýho doktora máme docela dobrýho, ale rozhodně nic extra. Já chodím na gyndu k dr. Nazari, je perfektní, ale nemá ultrazvuk v ordinaci, posílá na Obilňák, kde ho ona každé pondělí dělá. Jezdí k ní i mimobrněnské ženské, které chtějí otěhotnět. Nevím, jestli ještě bere. Můžeš zkusit zavolat na 541 321 206. V pondělí v ordinaci není, ostatní dny ano, ale je docela těžký se k ní dovolat, nemá sestru a bere telefony sama. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.