| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

(?)
[<<Předchozích 1750] Názory 17511760 z 11626  [Dalších 9866 >>]
Andrea+Dan+Ondra 30172
23.1.2008 21:41:40
Ilčo,drž se a kluci taky,při čtení mě vyjeli navenek všechny vzpomínky na Danovi hospitalizace a chtělo semi taky brečet,nejhorší na tom všem je,že ondrášek nechápe,že mu chcete pomoct.
Myslíš,že je to salmonea?

Jani,odeslala jsem životopis a teď čekám,ale moc velké šance si nedávám,to víš žádná praxe.

Zítra vezu autíčko do servisu na výměnu ojele a filtrůa taky aby zjistili proč netopí.

No nic,jsem hrozně utahaná ,jdu zalehnout.

Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 24209
23.1.2008 20:30:09
Ilčo, tak jsem si pobrečela ;(( - chudáci kluci! Tohle je moje druhá největší noční můra (děcka v nemocnici) - tu první radši rozebírat nebudu. Doufám, že se kluci brzo zlepší, aby mohli jít domů! Budu na vás myslet - držte se!!
8.5Yettynkaa12 51440
23.1.2008 19:54:54
Ahoj,
tak jsme nemocní, začalo to tím, že v pondělí měl Ondrášek 39,5 a zvracel a měl průjem, ...doteď nic nejedl, odmítal jíst, maximálně jsem do něho dostala tři sousta a ty okamžitě vyzvracel i s veškerou tekutinou, zvracel i čaj, ...tak jsem dnes volala doktorce, a ta nás hned poslala na infekční do dětské nemocnice, aby ho dali na kapačky, kvůli dehydrataci. Sam byl přes noc u babičky a ráno mi babička povídá, že Sam se v noci 4 krát pokadil - nedoběhl ani na záchod, pak musel spát s plínkou, nejedl, zvracel, ...na infekčním nám s Ondrou řekli, že pokud se Sam takhle projevuje, tak to chytl taky od Ondráška, ...takže jsme nejprve hospitalizovali Ondru a pak babička dovezla Sama přímo na to infekční. Oba kluci jsou přijati na stejném pokoji, mají kapačky, Ondra je přivázaný, aby si to nevyrval, hrozně pláče(hlava mu to ještě nebere, že má být uvázanej), já tam s nimi můžu být od 8 od rána do 8 do večera. Je to o nervy, protože můžu mluvit na Ondru jak chci, stejně jenom pláče, Sam je velikej, ten to nese statečně. Jsme v dětské na oddělení 40, kam sice nemůžou návštěvy, ale může tam docházet matka, a otec tam smí od 4 do 6. Jinak žádní příbuzní tam nesmí. Psa jsme udali mé matce, a o kluky je tam snad postaráno. Sam dostal na výběr být na pokoji buď s bráchou, nebo s holkama stejně starýma, bylo mu to celkem fuk(on je takovej muchy sežerte mě), nakonec se rozhodl s bráchou(což ho teda lituju, protože si ten řev fakt užije, mohl si povídat s holkama). Na druhou stranu jsem ráda, protože bych byla věčně na pokoji s Ondrou a za Samem chodila jen, když by Ondra spal. Když Ondrovi dávali tu kapačku, tak mne vyhodili z místnosti, tři ho drželi a byl to řev nejtěžšího kalibru. Viděla jsem přes sklo v jeho tváři tu bezmocnost, tu hrůzu, ...a málem jsem tam brečela s ním. Chudáček to celé nechápe, proč je uvázaný, bez mámy v noci,...možnost být tam v noci by sice byla, ale mají plno. Právě jsme dojeli z nemocnice, dnes jsem tam výjmečně nebyla až do osmi, neměla jsem s sebou žádné jídlo a bylo mi už fyzicky zle z hladu, kantýna už měla po šesté zavřeno, a nejbližší obchod taky, tak jsem tam byla jen do sedmi, kdy Ondrášek vyčerpáním konečně usnul. Sam už se zdál taky v pohodě(kňučel při zavádění kapačky), tak jsem je tam nechala, stejně bude Ondra tak minimálně půlhodinu spát. Doma je divné prázdno...
Bberi 40972
23.1.2008 17:30:18
Evi-ne,je to vedle Barunky, pod ním je optika
Martina- Tom06/03 50012
23.1.2008 17:13:22
Ahoj. Já chodím už asi deset let do kadeřníctví Marta v Líšni a jsem tam moc spokojená, obě kadeřnice jsou super. Je to na poliklinice Horníkova.
Eva+Sali 3/2004 32707
23.1.2008 16:58:44
Bberi,myslíš to kadeřnictví vedle pizzerky?
Eva+Sali 3/2004 32707
23.1.2008 16:53:49
Jani už se uzdravujete?
Ilčo co Ondrášek???
Moje kamošky jsou ted všechny nemocný,teda jejich děti a nám se nechce samotným chodit ven.Ještě že Sali chodí ven dopoledne se školkou.No a my doma studujem encyklopedii,kterou dostal Sali k vánocům.
Salimka strašně zajímá lidské tělo,jako krev,kosti,mozek,srdce atd.už to má všechno naučený.Taky jak vzniká elektřina,vesmír atd.Jsou tam zajímavé věci a Sali to prostě žere.
Bberi 40972
23.1.2008 16:45:55
Tam,kde jsem byla já se jde po schodech nahoru.Je to blízko Slovaňáku,GH studio.
Eva+Sali 3/2004 32707
23.1.2008 16:39:27
Salimek mi to odeslal...

chtěla jsem napsat,že v kadeřnictví na Palackého jsem jednou taky byla(jde se tam dolů po schodech)a vůbec jsem nebyla spokojená.Asi taky záleží co kdo od toho očekává.
Eva+Sali 3/2004 32707
23.1.2008 16:35:07
Ahoj holky,
koukám že je tu řeč o kadeřnících.:-)
[<<Předchozích 1750] Názory 17511760 z 11626  [Dalších 9866 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.