| Bberi | 40972 |
|
|
23.1.2008 16:17:44
mikino-já chodím ted na Palackého do Kr. Pole,to je asi pro tebe z rkuy,že?
|
| Bberi | 40972 |
|
|
23.1.2008 16:16:18
Jani,díky,já taky dřív dávala za kadeřníka 1 200kč,ale ted na MD se musím uskromnit
![]() Chodím ke kadeřnici,která je levná a stříhá taky pěkně.I když na toho kadeřníka nemá. ![]() |
| mikina | 827 |
|
|
23.1.2008 16:14:46
No nemoce tu máme opravdu často, holky si to předávají.S Eli už jsme byly i na imunologii a brala léky. Snad to teď z Domči nepřeskočí na Elu a Julu. BYdlíme v Líšni , na sídlišti.Ten kadeřník je opravdu dost drahý, asi budu muset pátrat dál. Měla jsem skvělou kadeřnici několik let, ale má rizikové těhoten. a ještě nebydlí v Brně. Dělala taky v dražším salonu, tak jsem si říkala, že trochu zlevním
![]() |
| Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 | 24209 |
|
|
23.1.2008 15:46:15
... no holky, nebudem si nic nalhávat
- je to dražší - a myslím že o dost - ale zase si myslím, že to stojí za to. Vždyť ke kadeřníkovi se nechodí každý týden, ne? Střih a barva tam vyjde cca 1.200,- 1.500,-Kč a víc - zaleží jakou barvu použije, nejdražší je myslím melír a kominace barev. Ale je lepší si tam zavolat a zeptat se, zase nerada bych tady někoho mystifikovala ![]() Mikino, to máš doma hotový babinec! A jak tak čtu, tak si to taky užíváte s nemocemi.. je to asi všude, ale zánět močáku.. moc nepříjemná věc!! A kde bydlíte v Brně? |
| Bberi | 40972 |
|
|
23.1.2008 14:42:49
Jani-to kadeřnictví vypadá dobře
Jaký jsou tam ceny? Děkuji Už jsem toho taky vystřídala víc a furt hledám něco novýho. ![]() ![]() |
| mikina | 827 |
|
|
23.1.2008 10:51:30
Mám tři princezny (7,5, a 1 rok).V říjnu byly všechny tři nemocný, takže to doma byla hrůza. Před vánoci Eliška(7) a teď zase Dominka (5). Před 14 dny dobrala ATB na zánět moč. cest a teď má od neděle zvýšenou teplotu a kašel, hlavně v noci a ráno. U doktorky jsme zatím nebyly, ale nevím zda tam neskončíme, mám strach ,že dostane další ATB.
Všem přeji , aŤ se děti uzdraví co nejdřív. MY máme jet v únoru do Rakouska lyžovat, celá rodina, ale já se na takové dovolené i v létě dopředu ani netěším, protože mám pořád strach, aby některá nelehla ![]() |
| mikina | 827 |
|
|
23.1.2008 10:44:03
Ahojky, moc děkuji za tip, vyzkouším
![]() |
| Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 | 24209 |
|
|
22.1.2008 21:15:13
Ahoj Mikino, kvalitní náhrada se nachází na Vinohradech na ulici Révová 37. Je to studio Ondřeje Kunce a další info můžeš najít na webu www.studiokunc.cz Je to mladej kluk, stříhá dobře, používá L""oreal a má tam i kosmetické studio - já byla vždycky spokojená
![]() Evi, super dárky! ![]() Ilčo jak válčíte? Zlepšilo se to? Míšo, ty taky? Tak se brzo uzdrav! Andri,tak jak to dopadlo? Volala jsi tam? Nám už je konečně líp, děcka zakašlou už jen občas přes den, a rýma už je taky lepší. Konečně!Ale po týdnu doma jsou chvíle, kdy už vidím rudě! Už abychom mohli ven! |
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
22.1.2008 16:45:48
Ahojky,
Ilčo,chudák Ondrášek,je mi ho moc líto.Snad dnes už to bude lepší.Držím palečky a myslím na vás! Jani a Andri,dík za přání.Jasně krom dortů jsem dostala i dárky Parfém-Versace,kuchynskou elektronickou nerez váhu,fén s narovnávačem vlasů a sadu pastelově zeleného porcelánu.To aby mi to ladilo k nové sedačce.Holky proti klíštatům se očkuje ted v zimě že? Musím nechat naočkovat Salimka. |
| Dáša,Ondra10/03Lucka1/06 | 19585 |
|
|
22.1.2008 13:56:29
Jestli zvrací, tak to je s tekutinama blbý. slabý černý čaj oslazený glukopurem, studený z lednice, každých 5 minut 1-3 lžičky. je to pakárna, ale nám zabralo. Na dehydrataci je dobrý kulíšek (třeba při průjmu), ale jestli ti blindí, tak vyhodí asi i to. Leda to zkusit taky po těch lžičkách na střídačku třeba s tím čajem.
Jídlo vůbec, max suchej rohlík, jinak až zítra... Držím palce, my s tím máme taky bohaté zkušenosti, tak taky vím, co prožíváš. Drž se :) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.