| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

(?)
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 11626  [Dalších 9846 >>]
mikina 827
22.1.2008 9:58:03
Ahojky, prosím Vás, nemůže mi někdo poradit šikovnou kadeřnici v Líšni nabo na Vinohradech, která by mi na hlavě vykouzlila slušivý a praktický účes. Má výborná holička odešla na mateřskou a já marně hledám kvlitní náhradu. Díky
Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 35268
22.1.2008 6:57:09
Ahoj,

Ilčo, držte se. U nás jsem nemocná já, včera jsem se vzbudila s horečkou a strašnou bolestí krku, naštěstí je Vašek do čtvrtka doma a stará se o děti, ale měla jsem jít do práce. Snad to brzo přejde.

Jdu zase ležet, čau
Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 24209
21.1.2008 17:37:34
Ahoj Ilčo, to je teda děs, chudák Ondrášek! Tohle jsem s Laurou taky prodělala, ale už byla větší. Taky v sobě nic neudržela. Zkoušeli jsme černý čaj, dokonce i colu - všechno po lžičkách ale pamatuju si jeden celý den jsem do ní nedostala nic, druhý den to pak už bylo lepší - mohla aspoň trošku pít, ale vím, že s jídlem jsme bojovali celý týden - nechtěla nic, taky tenkrát dost zhubla - ale jak už jsem psala - byla větší. Tenkrát jsem se modlila, aby to nechytl malej, protože jsem se taky bála, žebychom museli do nemocnice - no chytl to, ale "naštěstí" měl jenom průjem ale nezvracel a jedl normálně. Ale je mně jasný co prožíváš. Zkus mu dávat třeba ten černý čaj třeba jen dvě lžičky a za chvilku další - to mi radila tenkrát dr. a pokud mu neklesne ta horečka, tak zkus zábaly, nebo vlažnou sprchu - někdo říká, že je lepší zábal, jinej sprcha.... nevím..mně jako malé dávali studený zábaly, bylo to teda hnusný, ale pokaždý to zabralo. Budu na vás myslet! Držte se!!
8.5Yettynkaa12 51440
21.1.2008 17:15:55
Tak Ondrášek má 39,4(konečně jsem sehnala baterku do digiteploměru - nouze mne donutila jít ji shánět). Dostal čípek, tak snad to zabere. Stále ale zvrací, mám strach, že bude dehydrovaný. Jíst nechce vůbec - zkoušela jsem rýži s banánem rozmixované - pít trošku ano, ale pak to vyzvrací. Pokud mu stoupne nějak víc teplota, asi pojedeme na pohotovost do dětské nemocnice - v noci. Mám strach, aby si ho tam nenechali, kvůli té dehydratačce.
8.5Yettynkaa12 51440
21.1.2008 12:10:46
ahoj, Ondrášek je nemocný, celou noc zvracel a má průjem, teploty přes 39, byli jsme u doktorky a ta nás poslala ještě na ORL kvůli bouličce pod ouškem, prý je to asi jen nějaká viroza, ale pokud bude i nadále dehydrovaný(vše vyzvrací a vykaká), tak půjde do nemocnice na kapačky. Je to kolotoč - po doktorech, prát to všechno pozvracené prádlo, rychle letět se psem, ...uff ...jsem jakási grogy, tak tu relaxuju aspoň na chvíli u kafe. Snad nepřipálím oběd:) dělám Martinovi kuře na paprice a Ondrovi rýži s mrkví.
21.1.2008 10:00:16
Andri, tak pokud je ta mailová adresa co máš v nicku správná, tak máš mail... držím palce! Kdybych mohla tak to beru sama, ale já mám ještě rok a půl "veget" :-D
Andrea+Dan+Ondra 30172
21.1.2008 9:54:01
Jani,pošli mi prosím kontakt,to přesně hledám,angličtinu kdyžtak dopiluji.

Evi,taky vše nej..
21.1.2008 9:51:24
Evi, všechno nejlepší k narozeninám!!! :-D Jaký byly dárky? ... kromě dortů :-)

My už jsme na tom dneska docela dobře - včera byla dost krize, u malýho to vrcholilo,takže jsem mu nestačila utírat nos, dávil se kašlem a měl horečku.Ale přes noc se to nějak uklidnilo a dneska se zdá že už to konečně polevilo - stejně ale děcka zůstanou ještě týden doma.

Andri, švagrová mi poslala v sobotu mail s nabídkou na práci - zkopíruju ti to sem,pokud by tě to zajímalo dál, tak ti pošlu kontakt na tu firmu.
Na 6 hodin denne (od 9 do 15 cca), nastupka cca 10litru hrubeho,
klasicka sekretarina, takze pocitac, zvedani telefonu a aspon lehka
anglictina (ale pry neni to az tak podstatne).

... a já se jdu konečně podívat na tu řečtinu, zítra mám hodinu a dva týdny jsem to neviděla - to zas bude trapas ~g~
Eva+Sali 3/2004 32707
21.1.2008 9:18:08
Ahoj holky!

Já měla náročný víkend.Od pátku jsme oslavovali moje narozky.Nejdříve s našima,pak se známejma.Dorty jsem měla taky dva.Jeden mi upekla mamka a druhý medovník jsem koupila.Včera jsem už v 22.hod padla únavou a spala až do rána a ani jsem se neprobudila abych přikryla Salimka.Ten mne musel ráno vzbudit,abych ho odvezla do školky.:-D

Jani chudáku,ty nemoci se na vás lepí.Přeju vám at jste všichni brzo zdraví!!!
Salimu taky dávám vitamíny a klepu-drží se!

Na gyndu jezdím taky do Kr.pole. na Bulharskou.Mám tam dobrou doktorku.
Andrea+Dan+Ondra 30172
21.1.2008 8:32:10
Poslala jsem ti nějaké tabulky na e-mail

Holky tak dneska po dlouhé době zase doma klid,manžel kluky odvezl i je přiveze,takže mám celé dopoledne jen pro sebe:-D

Chtělajsem přes víkend objednat hory na jarňáky,ale skoro vše je již obsazeno,no jo já si vždy vzpomenu na poslední chvíli.

Taky jsem posílala už 3 životopisyna místo o práci,ale nic,no budu to muset pořád zkoušet.Rv
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 11626  [Dalších 9846 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.