| mikina | 827 |
|
|
22.1.2008 9:58:03
Ahojky, prosím Vás, nemůže mi někdo poradit šikovnou kadeřnici v Líšni nabo na Vinohradech, která by mi na hlavě vykouzlila slušivý a praktický účes. Má výborná holička odešla na mateřskou a já marně hledám kvlitní náhradu. Díky
|
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
22.1.2008 6:57:09
Ahoj,
Ilčo, držte se. U nás jsem nemocná já, včera jsem se vzbudila s horečkou a strašnou bolestí krku, naštěstí je Vašek do čtvrtka doma a stará se o děti, ale měla jsem jít do práce. Snad to brzo přejde. Jdu zase ležet, čau |
| Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 | 24209 |
|
|
21.1.2008 17:37:34
Ahoj Ilčo, to je teda děs, chudák Ondrášek! Tohle jsem s Laurou taky prodělala, ale už byla větší. Taky v sobě nic neudržela. Zkoušeli jsme černý čaj, dokonce i colu - všechno po lžičkách ale pamatuju si jeden celý den jsem do ní nedostala nic, druhý den to pak už bylo lepší - mohla aspoň trošku pít, ale vím, že s jídlem jsme bojovali celý týden - nechtěla nic, taky tenkrát dost zhubla - ale jak už jsem psala - byla větší. Tenkrát jsem se modlila, aby to nechytl malej, protože jsem se taky bála, žebychom museli do nemocnice - no chytl to, ale "naštěstí" měl jenom průjem ale nezvracel a jedl normálně. Ale je mně jasný co prožíváš. Zkus mu dávat třeba ten černý čaj třeba jen dvě lžičky a za chvilku další - to mi radila tenkrát dr. a pokud mu neklesne ta horečka, tak zkus zábaly, nebo vlažnou sprchu - někdo říká, že je lepší zábal, jinej sprcha.... nevím..mně jako malé dávali studený zábaly, bylo to teda hnusný, ale pokaždý to zabralo. Budu na vás myslet! Držte se!!
|
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
21.1.2008 17:15:55
Tak Ondrášek má 39,4(konečně jsem sehnala baterku do digiteploměru - nouze mne donutila jít ji shánět). Dostal čípek, tak snad to zabere. Stále ale zvrací, mám strach, že bude dehydrovaný. Jíst nechce vůbec - zkoušela jsem rýži s banánem rozmixované - pít trošku ano, ale pak to vyzvrací. Pokud mu stoupne nějak víc teplota, asi pojedeme na pohotovost do dětské nemocnice - v noci. Mám strach, aby si ho tam nenechali, kvůli té dehydratačce.
|
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
21.1.2008 12:10:46
ahoj, Ondrášek je nemocný, celou noc zvracel a má průjem, teploty přes 39, byli jsme u doktorky a ta nás poslala ještě na ORL kvůli bouličce pod ouškem, prý je to asi jen nějaká viroza, ale pokud bude i nadále dehydrovaný(vše vyzvrací a vykaká), tak půjde do nemocnice na kapačky. Je to kolotoč - po doktorech, prát to všechno pozvracené prádlo, rychle letět se psem, ...uff ...jsem jakási grogy, tak tu relaxuju aspoň na chvíli u kafe. Snad nepřipálím oběd:) dělám Martinovi kuře na paprice a Ondrovi rýži s mrkví.
|
|
|
21.1.2008 10:00:16
Andri, tak pokud je ta mailová adresa co máš v nicku správná, tak máš mail... držím palce! Kdybych mohla tak to beru sama, ale já mám ještě rok a půl "veget"
![]() |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
21.1.2008 9:54:01
Jani,pošli mi prosím kontakt,to přesně hledám,angličtinu kdyžtak dopiluji.
Evi,taky vše nej.. |
|
|
21.1.2008 9:51:24
Evi, všechno nejlepší k narozeninám!!!
Jaký byly dárky? ... kromě dortů ![]() My už jsme na tom dneska docela dobře - včera byla dost krize, u malýho to vrcholilo,takže jsem mu nestačila utírat nos, dávil se kašlem a měl horečku.Ale přes noc se to nějak uklidnilo a dneska se zdá že už to konečně polevilo - stejně ale děcka zůstanou ještě týden doma. Andri, švagrová mi poslala v sobotu mail s nabídkou na práci - zkopíruju ti to sem,pokud by tě to zajímalo dál, tak ti pošlu kontakt na tu firmu. Na 6 hodin denne (od 9 do 15 cca), nastupka cca 10litru hrubeho, klasicka sekretarina, takze pocitac, zvedani telefonu a aspon lehka anglictina (ale pry neni to az tak podstatne). ... a já se jdu konečně podívat na tu řečtinu, zítra mám hodinu a dva týdny jsem to neviděla - to zas bude trapas ![]() |
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
21.1.2008 9:18:08
Ahoj holky!
Já měla náročný víkend.Od pátku jsme oslavovali moje narozky.Nejdříve s našima,pak se známejma.Dorty jsem měla taky dva.Jeden mi upekla mamka a druhý medovník jsem koupila.Včera jsem už v 22.hod padla únavou a spala až do rána a ani jsem se neprobudila abych přikryla Salimka.Ten mne musel ráno vzbudit,abych ho odvezla do školky. ![]() Jani chudáku,ty nemoci se na vás lepí.Přeju vám at jste všichni brzo zdraví!!! Salimu taky dávám vitamíny a klepu-drží se! Na gyndu jezdím taky do Kr.pole. na Bulharskou.Mám tam dobrou doktorku. |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
21.1.2008 8:32:10
Poslala jsem ti nějaké tabulky na e-mail
Holky tak dneska po dlouhé době zase doma klid,manžel kluky odvezl i je přiveze,takže mám celé dopoledne jen pro sebe ![]() Chtělajsem přes víkend objednat hory na jarňáky,ale skoro vše je již obsazeno,no jo já si vždy vzpomenu na poslední chvíli. Taky jsem posílala už 3 životopisyna místo o práci,ale nic,no budu to muset pořád zkoušet. ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.