| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
17.1.2008 10:14:11
Sakra, nějak se mi to odeslalo.
Jani, já už jsem Já, legenda viděla a moc se mi to líbilo. Včera jsem dělala těsto na 3 medovníky a dneska večer je musím upéct ![]() Nechala jsem malou doma ze školky aby si užila maminku a už toho lituju. Perou se o hračky, Klára furt pouští písničku Barbie z ostrova a Mates neustále skáče po pohovce a pouští si u toho dětský notebook, který hraje pořád strašně otravnou melodii. Já ty děti prostě miluju. ![]() |
|
|
17.1.2008 10:08:28
Ahoj, dneska byl u nás spací rekord, Mates spal do 9. Večer se teda vzbudil v 10 a do 11 ho musel manžel nosit a ráno byl vzhůru od 4,30 do 5,30, ale i tak je to zázrak
![]() |
|
|
17.1.2008 10:08:28
Ahoj, dneska byl u nás spací rekord, Mates spal do 9. Večer se teda vzbudil v 10 a do 11 ho musel manžel nosit a ráno byl vzhůru od 4,30 do 5,30, ale i tak je to zázrak
![]() |
| Kuřátko 04 | 16426 |
|
|
16.1.2008 13:35:57
Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou, zda tu (Brno a okolí) není nějaká šikovná maminka švadlena či nemáte takovou kamarádku, maminku nebo babičku. Sháním švadlenu se svým šicím strojem, znalostí látek a střihů. Šlo by o stálé šití na dohodu. Prosím o kontakt na tel. 755 121 586 nebo písemně Sokolovka@seznam.cz. Děkuji Katka. |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
15.1.2008 16:36:29
Tak s těma školkama je to asi všude stejný,Ondra tam byl 4 dny a už je zase doma.
Dnešek po obědě je ve stylu stěhování,dávali jsme děckám do pokoje počítač,protože se nám do obyváku díky "nové" sedačce nevejde,teda vejde,ale když jsme byli u něj tak místo na židli jsme seděli na sedačce.Uklukú jsme museli dát postele na sebe,takže Ondra bude spát odedneška nahoře,musím sehnat diskuzi ohledně patrových postelí,maminy na tu horní dávali síť,aby dítě nespadlo. No nic jdu pokračovat v úklidu,až to bude vše jak má být udělám nějaké fota. ![]() |
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
15.1.2008 16:02:56
Jani,ve všech školkách to bude stejný.Sali mi včera říkal že nějaký chlapeček byl včera ve školce hodně nemocný a učitelky mu i naměřili teplotu.No a dnes ten kluk tam byl zase a kašlal jak tuberák.A plno dětí mají rýmu,zelený nudle u nosu
!Tak taky trnu kdy Sali zas něco ze školky přitáhne. Ty maminy jsou hrozný,přece když mám nemocný dítě nechám ho doma.Taky nadávám !Lauře přeju brzké uzdravení a třeba uděláme sraz příští týden.Já se zítra budu aspon učit. |
| Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 | 24209 |
|
|
15.1.2008 15:48:03
Evi, tak do BC zítra nejdem. Naivně jsem si myslela, že by nás postihla jen rýma, ale ne...
. Laura od rána kašle a z nosu jí teče jak z kohoutku. Zítra jdeme k doktorce. Už mě to fakt nebaví - furt to tahá ze školky - myslím že by se ta naše školka měla přejmenovat na špitál, protože mám pocit, že když nějaký dítě onemocní tak rodiče nelení a šup s ním do školky! Jsem tak nasr..., že to tady radši ani nebudu ventilovat... Andri, super, tak to jsi mi udělala fakt radost s tím kinem. Domluvím se s manželem a pak ti napíšu které dny bych mohla a nějak to doladíme. |
| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
15.1.2008 10:48:38
Jani,tak napiš jesli půjdeš.Jinak asi nikdo nejde co?
Do kina se ted bohužel nedostanu.Chci oslavit svoje narozky a v únoru jdeme na ples,tak musím šetřit hlídání ![]() Sali od února bude chodit se školkou do solné jeskyně. Mám z toho radost ![]() Dnes ráno jsem měla angličtinu a dostala jsem plno úkolů,tak jdu aspon něco napsat. Večer nakouknu ![]() |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
15.1.2008 8:51:44
Já bych šla,manža je teď nějakej povolnej k hlídání,tak napiš asi kdy a domluvíme se.
Kluci jsou už oba bez teplot,Dan jen trošku kašle nasucho,Ondra má zaraženou rýmu a kašel. Včera mě mamka vytáhla do města,koupila jsem si rifle a hnědý manšestráky a taky bundu,napolo zimní a napolo jarní,ale já si v ní připadám jako ve vaťáku a taky musím ještě trošku zhubnout aby tam nebyli tak vydět špeky. ![]() |
| Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 | 24209 |
|
|
15.1.2008 0:38:31
Ahoj holky, nějak nám to tady vynovili
... je to tady samej " majlík".Rezervačka je v Babycafé na středu v 10:00. Já bych šla, ale budu to vědět asi až zítra. Laura má trochu rýmu, nechala jsem jí do středy doma - do školky jde až ve čtvrtek. Musím počkat jestli se to zlepší, nebo ne. Danovi přejeme taky všechno nejlepší k narozeninám!!!! ... a ještě aby to tady nezapadlo prachem ... ahoj Katko, teď sem nikdo z Kohoutovic nechodí, ale třeba některé maminky jen nakukují a ozvou se ti, ale jinak se klidně přidej a napiš něco o sobě ![]() .. jo a o brigádě bohužel nevím, takže nepomůžu... Míšo, už se určitě těšíš co? Holky nemá některá z vás zájem zajít do kina? Na pořádný upírský ( i když nejsou to tak docela upíři, ale nějaký jiný potvory jim podobný) nářez s Will Smithem ve filmu Já legenda? A nehlaste se všechny!!!! |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.