| Eva+Sali 3/2004 | 32707 |
|
|
14.1.2008 22:03:15
Ahoj holky!
Danovi,taky přejem vše nejlepší k narozeninám,hlavně hodně zdravíčka a lásky! Holky,v pátek nemůžu,jdu se Salim do fotoateliéru.Jsme objednaní už přez dva měsíce,tak jsem to málem zapomněla. Ale můžu ve středu.Psala jsem to Radce,ta nemůže a prý to napsala Janě.Tak co Jani půjdeš?Jestli ano,dáš rezervaci? Míšo,pěkný kočárek!A kdy se chystáte za ségrou? |
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
14.1.2008 21:25:34
Ahoj, já v pátek nemůžu. Ve čtvrtek přiletí ségra z Anglie a v pátek si budeme dělat Štědrý večer
Možná budu moct příští pátek.Už mám nový golfáč Teda zatím je jen koupený a čeká na nás v Anglii až přijedeme (i když při rychlostí úředníků vyřizujících potvrzení o trv.pobytu a pasy se tam možná ani nedostaneme) ![]() ![]() ve skutečnosti je ta červená tmavší |
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
14.1.2008 18:17:09
Ahoj Simčo, v pohodě, já jsem učitelka doučováním si přivydělávající, momentálně teda ne, protože mi to roční Ondra nedovoluje, ale se starším synem jsem si doučováním přivydělávala k mateřské(tak od jeho dvou a půl let, když mi ho hlídaly babičky), tak jen mám na kvalitu doučování přísná kriteria:)))
|
| 8.5Yettynkaa12 | 51440 |
|
|
14.1.2008 18:14:46
ahoj, co pátek, nesrazíme se zase? Nebo si dáme tento týden pauzu?
|
| evča |
| • |
14.1.2008 17:14:22
ahojky byla jsem na orlí v dětské kavárně a je to tam super.vřela všem doporučuji
|
| Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 | 35268 |
|
|
13.1.2008 21:55:46
Andri, přejeme Danovi vše nejlepší
![]() |
| Kájnice | 35983 |
|
|
13.1.2008 20:26:48
Chtěla jsem se zeptat,zda mezi vámi není maminka, která by měla zájem o oblečení a potřeby pro děti. Mám dvouletou holčičku a 4,5měsíčního chlapečka. Místa v bytě moc není a tak se potřebuju těch věciček pomalu zbavovat. Jsem kousíček od Brna,takže osobní odběr by byl skvělej. Mám oblečení nepoužité i použité, ve velice dobrém stavu i v obnošenějším,ale to vše za domluvené ceny!
Nerada jsem vám tu rušila vaši diskuzi,ale nevím,kde jinde se poptat. Tak prosím,kdyby jste někdo o někom věděl,dejte mi prosím zprávičku na mail piknova.karla@seznam.cz - na diskuze nemám bohužel zatím čas,děkuji!!! |
| Andrea+Dan+Ondra | 30172 |
|
|
13.1.2008 20:01:35
Ahoj holky,tak my jsme opět nemocní,Dan už od čvrtka a Ondra od včerejška,teploty,rýma kašel.
Danovi dala Mudr.v pátek antibiotika ,večer po odpoledním probuzení se dívám na Danovi ruce,hlavně dlaně a on je měl červený jak vánoční hvězda a strašně nateklý,nehty měl úplně bílý,no děs běs,po shlédnutí celého těla měl ještě vyrážku na stehnech,v domnění že jde o alergickou reakci jsme vyrazili na pohotovost a než jsme tam dorazili tak vyrážka zmizla a otok se rapidně zmenšil,doktorka nevěděla co s námi tak to ukončila jako Parainferční exantém,že prý při virové nákaze někdy dětem otečou ruce a nohy,no nevím,ale už je v pohodě. A v sobotu teploty Ondra,hlavně že jsme měli mít dnes narozeninovou párty. Ten čas tak strašně letí,ještě živě si vybavuji jak jsem ráno 13.1.2000 vyrážela na zkušenou do porodnice a ejhle už je to osm let. Danuša dostal dvě nový auta,dřevěný vláček a od babičky novou kombinézu,taky místo snídaně snědl celou bonbošku a teď večer se budou s Ondrou opíjet dětským šampusem. |
| Marys | 34589 |
|
|
13.1.2008 18:50:10
Maminky, nepřemýšlíte některá o podnikání na mateřské? Budu prodávat zavedený brněnský portál pro rodiče a děti v Brně www.brnoprodeti.cz, je to kvalitně vypracovaný internetový portál naplněný informacemi, kontakty na firmy jsou zavedené a přátelské, včetně reklamních tiskovin a plakátů...důvod prodeje je nedostatek času - plánuji podpořit svojí prací na plný úvazek manželovo podnikání..Více informací na info@brnoprodeti.cz
|
| Simča, dcery *1988 a 1997 | 3201 |
|
|
12.1.2008 21:52:54
já vím, děvčata, dcera si hledá samozřejmě také sama, už rozeslala životopisy na různá místa a něco si i obcházela... Jen jsem zkoušela se zeptat, zda tu není některá maminka, která hledá hlídání - učitě by se musely sejít, seznámit se a byla by otázka, zda by si "padly so oka". Jinak zkušenosti má Elinka hlavně s hlídáním svě sestry - bylo jí 91/2 když se malá narodila a nehlídala se skutečně hodně.... A pak taky nějaké děti kamarádek a sousedek...
Na Rodinu už chodím leta letoucí a tak jsem si myslela, že tu třeba bude některá maminka, která mne zna.... Nezlobte se tedy, že jsem se zeptala.... Jinak my jsme taky vlastně z Brna - já se tam narodila a bydlela 25 let.... Ale rodinu jsem už založila jinde.... Dcera se tam dostala na vejšku a bydlí u babičky v Žabinách :-) Ahoj a mějte se krásně.... Simča |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.