| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

(?)
[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 11626  [Dalších 9806 >>]
Eva+Sali 3/2004 32707
11.1.2008 20:45:05
Ilčo,tak to jsi napsala správně!Hlídat a doučovat děti opravdu nemůže každý.Já bych teda dítě jen tak někomu nesvěřila.

Jinak všechny zdravím a kde se touláte?

My jsme se Salimkem dnes byli v Olympii.Sali byl v dětském koutku a já prošla obchody.Jsou všude výprodeje,tak jsem dobře nakoupila.Pak jsme si tam dali oběd a Sali se několikrát svezl na polárním vláčku(už tam chodí od adventu).
No a zítřek bude podobný jen přibereme tatku a budem schánět konferenční stolky.
8.5Yettynkaa12 51440
11.1.2008 19:54:42
A proč si nenajde brigádu sama? Záleží na tom, co umí. Doučovat může přece jen v případě, že to umí. Taky k dětem musí mít vztah a nějaké zkušenosti. Jinak je spousta brigád na Job Service, tak ať si zadá brigády do vyhledávače a určitě něco objeví.
Simča, dcery *1988 a 1997 3201
11.1.2008 16:44:27
Moje dítě (velké) hledá nějakou brigádu v Brně. Hlídání dětí? Doučování? Prodávání? Nevím, co byste někdo mohli (případně) potřebovat.... Dítě je to zopovědné, bude mít 20 a studuje tam VŠ, takže snad blbá není :-)
Za případné tipy či nabídky děkuji
Simča
MamaKatka
  • 
9.1.2008 19:27:52
Pre seba aj dcérku Viktorku(28mesiacov)hľadám kamarátku s podobne starým dietatom.
Chýba nám spločnosť iných mamičiek,iných detí..Pokecanie,výlety...
Budeme sa veľmi tešiť:-)

P.S. Kohoutovice
Andrea+Dan+Ondra 30172
8.1.2008 19:44:36
Byli jsme na kopci co vede od Teyschlovky ke Kuršove,moc sněhu tam není ale je tam super ledovka.

Jirina+Risa(10/05)+Lukeš(1/07) 39929
8.1.2008 19:40:28
Andri a kde jste byli sáňkovat? My byli dneska taky. Ale šli jsme až do lesíka. Na stráni vedle našeho baráku to bylo samé hovínko...
Pořád přemýšlím, jestli Ríšovi koupit lyže a všechno kolem toho. Zatím jsme jen půjčovali. No nevím, asi to necháme až na příští rok.

Jojo, jsme z bystrce, ale ted na tři až čtyři dny v týdnu jezdíme do OV. Od listopadu a vypadá to, že až do března. Kluci tam ted začnou chodit i do jesliček. Snad to zvládnou...
Andrea+Dan+Ondra 30172
8.1.2008 19:24:15
Je to Žebětínský rybník,o svátcích jsme si na přehradu netroufli.
Jiřko,to je Ríša šikovnej,taky se chystáme na lyže,ale nevím jak to dopadne.

Před chvílí jsme se vrátili z venku,byli jsme bobovat,kluci nechtěli jít domů,jestli to vydrží tak půjdeme ještě zítra.

Zítra určitě příjdu.
8.5Yettynkaa12 51440
8.1.2008 18:23:00
Jací Ostraváci? Vy jste z Bystrce, ne? mimochodem, v Bystrci jsem byla včera i dnes - včera s kamarádkou, dnes s máti na procházce na přehradě a zašly jsme si na pivo:) Ondra seděl v židličce, jedl křupky, a byl i chvíli v klidu:)
Jirina+Risa(10/05)+Lukeš(1/07) 39929
8.1.2008 14:11:19
Ahoj po dlouhé době. Úplně se z nás stávají Ostraváci :(
Všem dodatečně přeji všechno nejlepší do nového roku, hlavně zdraví a hodné děti :)
Andri, kluci jsou fakt šukulky, že už bruslí!!! To jste na žebětínským rybníku? Nebo si to pletu.
Já se zase musím pochlubit lyžujícím Ríšou. Byli jsme na Permoníku v Krkonoších, děti se tam učili lyžovat, Ríša na ně koukal a pak prohlásil, Ríša taky. Tak jsem rychle obstarala lyže a bylo. Nevydržel dlouho, ale nebál se a hlavně se mu to líbí!!! Což jsem v jeho dvou letech teda nečekala.

MIlko, to máš s Ondrou naprosto stejné jako já s Lukim, je to asi věkem. Někdy taky rostu!!! no a jak vypadnem ven, tak si hluboce oddychnu. A tu šelepku zááávidím!!!! Já se zatím dokopala jen do posilky, snažím se pravidelně, ale sem tam mám výpadek. Ale na taneček bych si zašla. Budu to muset nějak promyslet.

Ještě jsem něco chtěla, ale ted vůbec nevím, vyrušil mě pošták...
aisel
  • 
8.1.2008 13:34:46
Dobry den,
predem se omlouvam, pokud vas moje nabidka bude otravovat, ale mam pro vas nabidku privydelku u brnenske spolecnosti FM Group. Mozna tuto firmu znate, mozna s ni i mate zkusenosti. Tato firma prodava parfemy, ktere opravdu krasne voni. Nyni je do konce ledna akce, pokud se zaregistrujete a objednate si starter, tak mate nejen slevu, ale dostanete parfem dle vlastniho vyberu dokonce zdarma. Pokud byste meli zajem, muzete me kontaktovat a ja vam dam ocichat vzornik, abyste nekupovali zajice v pytli.
Samozrejme se ptejte pokud chcete vice informaci.
S pozdravem Alena

APavlasova@seznam.cz
[<<Předchozích 1810] Názory 18111820 z 11626  [Dalších 9806 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.