| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Brno

(?)
[<<Předchozích 1820] Názory 18211830 z 11626  [Dalších 9796 >>]
8.5Yettynkaa12 51440
8.1.2008 7:39:22
Evi, držím palce, zubaře se děsně bojím! Tak ať to dobře dopadne.
Andri, budu se těšit! Snad nás ten můj Uřvánek nechá konečně pokecat:)))
Míša+Klárka09/03 a Matěj 12/06 35268
7.1.2008 20:29:40
Ilčo, taková jsem jen když mám dobrou náladu, jinak jsem příšerně nesnesitelná:-))

Dneska jsem uklidila stromek, už začal opadávat. Klárka se hned ptala, kdy budou zase vánoce:-))
Eva+Sali 3/2004 32707
7.1.2008 20:05:11
Ahoj holky!

Jani,Radka už mne psala,tak přijedu.Jestli teda nebude ledovka.Ale ve 12.hod. budu muset vyrazit pro Salimka do školky.

Ilčo,fajn že sis užila!Je potřeba se občas takhle vyřádit a cítit se jako přitažlivá žena.Já si takhle užila Silvestr a s manželem jsme si říkali že vyrazíme častěji.Jen to hlídání moc nehrozí...
My si nejvíc užijem u rodiny v Sýrii.Tam jsme chodili trsat skoro denně.O hlídání tam nebyla nouze.

Jinak už máme novou sedačku,ještě musíme koupit stolky a doladit doplnky-vázy atd.Sedačka je kožená,světle zelená,tak aby to ladilo.
Zítra ráno jdu k zubařce-bojim bojim!!!!
Andrea+Dan+Ondra 30172
7.1.2008 18:51:39
Pokud se nic nestane tak ve středu taky dorazím
8.5Yettynkaa12 51440
7.1.2008 18:27:47
Míšo, neštvi mě! Vžyť já jsem Tě poznala coby veselou, příjemnou, ukecanou holku, věčně se usmívající sluníčko, ...neznám Tě důkladně, ale tohle je první dojem! Skvěle se s Tebou kecá...(Se mnou ne, mám-li Ondráška, protože ten protiva mne brzdí v rozletu:))), bez něj bych si pokecala líp.
Dnes opět spal třikrát dennně, a to už přešel - konečně - na dva spánky:(. Zase spal od devíti do desíti. :(
Vadí mi to z toho důvodu, že se s někým domluvím, a on mi to zmaří - a nedám-li ho spát, je protivnej a uřvanej. Dopředu neodhadnu, jak ten který den bude spát, protože to má každý den jinak.
Jana+Laura6/04+Sebastian7/06 24209
7.1.2008 17:21:41
Holky na středu jsem rezervovala stůl v BC na 10:00. Míšo - dokonce se mi to povedlo usmlouvat u herny, ale ten stůl je volný jen do 13:00 - ale to nám bude stačit ne? Nebo pak měli volný ten velký uprostřed - ale to bychom asi stejně moc neposeděly..

Ilčo - sis teda užila!! Paráda!Je tomu pár dní, co jsem doma nadhodila, že bychom taky mohli na taneček - a právě jsem taky myslela na tu Šelepku - u nás to ale vázne na hlídání..tak nevím..

Evi, Andri, nechcete ve středu taky přijít do BC? Radka říkala, že taky půjde..
7.1.2008 13:51:53
ale jo, jsem. Asi proto nemám žádné bližší kamarádky.

Mates poslední dobou strašně slintá, několikrát denně ho převlékám a měním mu brindák, a dneska jsem mu našla dole stoličku. To už je 7 zub. Jestli bude takhle slintat i u těch ostatních, tak se tu snad utopíme:-))
8.5Yettynkaa12 51440
7.1.2008 13:25:32
Ty a nudné stvoření?!? si děláš srandu!!! Rozhodně nudně nepůsobíš!!!
7.1.2008 12:29:20
Ilčo, tak to sis užila. Trochu ti teda závidím, protože já se takhle nedokážu odvázat, jsem takové nudné stvoření, ale jinak ti to moc přeju. Každý potřebuje na chvilku vypadnou a odpočinout si od všedních starostí.

Včera jsem dělala k obědu lososa s česneko-bazalkovou omáčku a moc se mi povedl. Dokonce i naše malá frfňa ho jedla a Mates se cpal jak divěj (ten teda měl jen lososa a brambory, bez omáčky). Jo a taky Klárku kousla v pátek ve školce do prstu želva, naše šikulka ji krmila.

Ad středa - snad nebude námraza, protože to bych cestu do Brna neriskovala. Pojedeme nakonec autem, protože Vašek se bude vracet domů až v noci a 2x za den se mi s nima vlakem cestovat nechce.
8.5Yettynkaa12 51440
6.1.2008 9:42:53
Dobře, jsem pro. Tak středa v BabyCafé, v 10, že?

Jinak včera jsem si užila fantastický večer a noc. Byly jsme s kámoškou na oldies, potkaly tam staré známé(partička asi 10lidí, známe se z našich metalových dob, kdy jsme chodívali do jedné hospody a na koncerty, tak tihle metloši i se zpěvákem z Azgardu vyrazili poprvé v životě na oldies - jinak samozřejmě tohle neposlouchají a brali to jako recesi).
Parádně jsem si zatančila, moje předsevzetí si dát jen dvě piva vzalo za své, ale neopila jsem se, šíleně moc jsem si zvedla sebevědomí, protože se na mne valily ze všech stran komplimenty( a když už to říká tolik lidí - i neznámí lidé, tak na tom něco budesmajlik - 72 - je fakt, že když si chci zvednout sebevědomí, stačí jít tančit, což mi jde, sexy se oháknout a výsledek je hotov), strašně dobře jsme pokecali, zasmáli se, zdrbli staré doby, chodili mě balit cizí zajíčci, ale já všem říkala, že jsem vdaná se závazky, ale tak nějak v legraci, takže oni neměli pocit, že bych je odkopla, a já se jich elegantně zbavila. A ten pocit, že se jim líbil, zahřál u srdce.
(Pak jsem řekla kámošům, ať vidí přeměnu na POPELNICOVOU LADY, protože jsem se kolem jedné odebrala dom a vyzula jsem své kozačky, na silonky natáhla kalhoty, sukni jsem si ponechala přes kalhoty(esteticky to vůbec neladilo, ale aspoň mě v noci nepřepadne úchyl, když výsledek byl a la popelnicová lady), k tomu tenisky a kozajdy šly do igelitky, na tílko dva svetry a obří péřovku, na hlavu čepicu s bambulí a šálu a rukavice. Pak 20min rychlé chůze a byla jsem doma:)))
Ondrášek byl naštěstí hodný, v 8 usnul - když usnul, tak jsem odešla, pak se vzbudil až ve 4 ráno - to vstvával Martin, pak v 6 - Martin, a v 8.30 definitivně. Martin mi udělal snídani do postele, takové je to zlatíčko moje. Jsem naprosto bez kocoviny, jen mi v noci vadilo, že jsem měla načuchlé vlasy. Do 4 do rána jsem nemohla usnout!
Suma sumárum - tak úúúžasný večer jsem si už dlouho neužila a už se těším na repete - zřejmě dle původní úmluvy s Martinem už za 3 týdny(máme domluvený, že budu jednou za 3 týdny chodit tančit).
[<<Předchozích 1820] Názory 18211830 z 11626  [Dalších 9796 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.