|
|
|
Venezuelský avokádový salát |
|
| Autor: rain , 15.11.2004 | |
| oloupané avokádo (dávám většinou dvě) nakrájíme na kostičky, přidáme hrášek (oni dávali sterilovaný, já si vždycky dám na pánev s trochou(!!!) vody asi půlku pytlíku mraženýho a mírně osolím, opepřím a kápnu trochu octa a povařím, než změkne, ale je to hned), asi dvě kuřecí uvařená prsa taky na kostičky (tam dávali vykoštěné pečené, to mi nikdy nezbyde), spojíme majonézou - tak dvě tři lžíce, ono je to avokádo dost mastné samo, dochutíme. Tedy dle nich vše. Já dávám asi dvě větší cibule na ne moc drobno a dochucuju troškou maggi nebo worcesterové omáčky a chilli omáčkou (mám tady vždycky takovou tou asi za 12,-Kč v plastové lahvičce), my máme rádi pikantní. Je to dobré hned mírně teplé od toho hrášku, vychlazené taky.
|
|
Zobrazeno doposud 408 x.
|
|