Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Venezuelský avokádový salát

Autor: rain , 15.11.2004
oloupané avokádo (dávám většinou dvě) nakrájíme na kostičky, přidáme hrášek (oni dávali sterilovaný, já si vždycky dám na pánev s trochou(!!!) vody asi půlku pytlíku mraženýho a mírně osolím, opepřím a kápnu trochu octa a povařím, než změkne, ale je to hned), asi dvě kuřecí uvařená prsa taky na kostičky (tam dávali vykoštěné pečené, to mi nikdy nezbyde), spojíme majonézou - tak dvě tři lžíce, ono je to avokádo dost mastné samo, dochutíme. Tedy dle nich vše. Já dávám asi dvě větší cibule na ne moc drobno a dochucuju troškou maggi nebo worcesterové omáčky a chilli omáčkou (mám tady vždycky takovou tou asi za 12,-Kč v plastové lahvičce), my máme rádi pikantní. Je to dobré hned mírně teplé od toho hrášku, vychlazené taky.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 408 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.