|
|
|
Mexická mňamka |
Jen to nepřehánějte s tím česnekem, aby to neodnesli chudáčci miminka:o) |
|
| Autor: listopad , 1.2.2004 | |
| Nějaké maso (má být hovězí, ale jde to ze všech) nakrájíme na nudličky a naložíme do oleje a koření podle chuti (já dávám sój. om., worchestr. om. kari, papriku, trochu vegety, česnek) aspoň na 2 hodiny. Pak se osmaží a na talíři se to přelije studenou omáčkou (zakysaná smet, trochu majonézy, sůl, pepř, česnek) a bohatě posype zeleninkou podušenou na máslíčku s trochou vegety (nejlepší je kukuřice, někdy přidám i směs Sombréro od Bonduelle). Podává se s hranolkama, americkejma bramborama, nebo jen s bramborama. Je to strašně dobrý  |
|
Zobrazeno doposud 137 x.
|
|